- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам приятел, но не мога да си намеря, защото...
стига сте се ебавали с момичето....
БисквитенотоЧудовище
За момче външния вид не е така важен стига да изглежда нормално.Първоначално написано от kairla
Нормално телосложение,лек чар и усмивка и нормални дрехи и можеш да имаш всяка с правилния подход.
На теб ти трябва повече грим,фешън парцалки и ходи в някоя дискотека,имаш шанс сред пияните младежи![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ЛтФ аве хора какво ви става хората искат съвет от вас пък ги отчайвате ...Не случайно сайта е написан Теен Проблем....
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Hei kakto vi kazah vun6nia vid luje (ne e moia vinata) Kato se grimiram izglejdam pone na 14.Първоначално написано от vamp
A tova s matemati4eskata samo za6toto ne sum tupa kato galo6 tova ne zna4i 4e sum zubar ili ne6to takova + tova ne me biva v matematikata
ae mace spokoino,toi si e takuv,az ti kazah,4e si sladka,1 snimka e po-dobra,2-rata ne6o ne mi harПървоначално написано от kairla
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
MersiПървоначално написано от soul1199
![]()
Идеален си за авторката на темата,като ти видях снимкатаПървоначално написано от ХодещСъвет
![]()
Родени сте един за друг :P Ето,че се намерихте,тя пусна тема,ти и отговори,такъв е живота![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
No CommenTПървоначално написано от soul1199
![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Първоначално написано от kairla
molq,mila sppokoino 6e doide i mom4eto ima vreme
![]()
Е пич,виж сега,вярно остави я,защото каквото видях от видеото ти и ти много не струвашПървоначално написано от ХодещСъвет
Е пак си по-добре от нея
![]()
по-добре си сложи старата снимка, щото няма да спрат да те ебаватнаистина не мязаш на 16, но пък си ми някак сладка
ако си търсиш наистина гадже, можеш да се поогледаш сред 12 годишните
![]()
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
ахха мене откъде си ме виждал, че да знаеш..![]()
ако имаш голи снимки и си момиче,сега е моментът да дадеш линкПървоначално написано от Eas!eR_To_Run
![]()
аз да не съм на пазар бе?![]()
че кой е извадил пари да те купува?Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
ако се отдаваш поднаем и снимките са добри ще обмисля офертата ти![]()
a ти в замяна няма ли дадеш някой пик? хаха
Не си ли гледала Терминатор?Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
Как може да ми задаваш такива тъпи въпроси...
Всички знаят,че съм Арни![]()
хах аз не знаех...ахаха и все пак ще ми е приятно да видя и ТВОЯ снимка ьаьа![]()
![]()
![]()
колко приятно?Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
втори чифт белъо ли искаш да сменяш след като веднъж се подмокряш само от думите ми![]()
може да е повече от 2-ро хаха а пък и с туй самочуствие мн ми стана интересно да видя на кво мязашПървоначално написано от vamp
![]()
Аз съм пича,който седи на най-яката маса в кафетоПървоначално написано от Eas!eR_To_Run
![]()
Еми момчето ще си дойде ама за да те харесат момчетата Сегатряа имаш грим..маалко по яку да се обличаш както казаха и преди мен просто почвай да обръщаш внимание пойче на външния вид Успех!!
![]()
![]()
5страници глупости...
не съм й видяла снимката на момичето, защото очевидно си я е махнала, но не ви ли е срам поне малко от начина, по който грубо обиждате и потискате момичето? Не съм аз човека, който да ви учи, обаче кой ви знае вие какви сте.. Кой ви дава право така грубо да редите?
Не съм се втурвала да гледам на Ходещия Съвет клипчето, ама какъв ли е той за да говори така на другите? Мистър Вселена?
Много сте жестоки, наистина!!
Но е лесно да ебаваш в нета. Не че простаци като вас не могат да обиждат и извън него де, то да обиждаш е най-лесното, по-трудно е да кажеш нещо позитивно. Никой не ви кара да лъжете и да хвалите насила, но защо оспамихте и почнахте така грубо да обиждате?!
Свят на жестокост,после защо имало смотаняци, които не смеят да се изявяват.
Извинявайте, ама за да пише в тая тема, значи момичето е закъсало и има нужда от съвети за характер най-малкото! Но вие не й предлагате нищо, освен обиди, ирония, подигравки и насмешка.
Наистина ми стана жал докато четох.
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не им обръщай внимание на тия смешници повечето са идиотиПървоначално написано от kairla
по темата начи успокойсе принципно ние момчетата сме пълни кретени а и си падаме леко срамежливи може някой да те харесва но да го е срам да ти каже може да ти се стори малко истъркано но контактувай с повече хора завързвай нови контакти това е начина в никакъв случай не си променяй поведението или визията за да те хареса някой най-важното е да се чувстваш добре в собственната си кожа другото ще дойде от самосебеси![]()
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму