.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Не съм ти видял снимката,но едно ще ти кажа една много добра мисъл "докато не започнеш да харесваш себе си,не очаквай от околните да го направят",така че горе главата.Нямаш ли самочъвствие в този свят си загинала.Аиде успех пак ще кажа едно клише до болка познато "за всеки влак си има пътници",така че горе главата мисли позитивно и когато най-малко очакваш всичко ще започне да си идва на мястото.

Сиг съм, че има все някой, който те хар, но просто не ти го е показал.Иначе ако не ти се занимава да се гримираш и да хвърляш пари за парцалки, предполагам, че с времето ще станеш по-хубава от само себе си и вероятно няма да ти е нужен дори грим.И още нещо.. ако си забелязала повечето момичета, които минават по улиците са гримирани и са с някви яки прически.Нз как изглеждаш ама съм сиг, че си по-красива от поне половината ако не се гримират и не отделят повече време на външния си вид.

Мега фен
    nz kak izglejda6, no 6tom iska6 da izgl po-golqma, po4ni da se grimira6, ako si niska-nosi tok4eta i t.n., po4ni da izliza6 pove4e i se zapoznai s novi hora... i nai-vajnoto- povdigni si samo4uvstvieto
    ei tva deto Lord_Of_The_Night go e napisal "докато не започнеш да харесваш себе си,не очаквай от околните да го направят" e absolutno vqrno! uspeh

Фен Аватара на anonim4e2
    Град
    фрайбург,германия
    здравей.аз бих казала 4е имам същия проблем,но не само с външноста но и с говора си-малко е писклив...е доста по писклив и понякога това е проблем да комуникирам.исках да направя връзка с твоя проблем-въпреи вси4ки пре4ки аз се опитвам да съм максимално себе си и въпреки вси4ко и всеки се забавлявам и бих казала 4е сум наистина щура купонджийка ако се поотпусна.така 4е давай по смело-ако не се приемеш такава каквато си сега-никога няма да можеш.
    между другото-къде тренираш taekwon-do ?
    Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
    (\ _ /)
    (='.'=)
    (")_(") (-_-)

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    5страници глупости...
    не съм й видяла снимката на момичето, защото очевидно си я е махнала, но не ви ли е срам поне малко от начина, по който грубо обиждате и потискате момичето? Не съм аз човека, който да ви учи, обаче кой ви знае вие какви сте.. Кой ви дава право така грубо да редите?
    Не съм се втурвала да гледам на Ходещия Съвет клипчето, ама какъв ли е той за да говори така на другите? Мистър Вселена?
    Много сте жестоки, наистина!!
    Но е лесно да ебаваш в нета. Не че простаци като вас не могат да обиждат и извън него де, то да обиждаш е най-лесното, по-трудно е да кажеш нещо позитивно. Никой не ви кара да лъжете и да хвалите насила, но защо оспамихте и почнахте така грубо да обиждате?!
    Свят на жестокост,после защо имало смотаняци, които не смеят да се изявяват.
    Извинявайте, ама за да пише в тая тема, значи момичето е закъсало и има нужда от съвети за характер най-малкото! Но вие не й предлагате нищо, освен обиди, ирония, подигравки и насмешка.
    Наистина ми стана жал докато четох.
    мислех да пиша същото нещо,н ти даже си се изразила по-добре! Браво...Но аз за разлика от теб погледнах клип4ето на оня Ходещия...хм...първото кеото си помислих беше... "боза" съжалявам пич и ти не си кой знае какво,че да нареждаш околните...хайде стой и си реши перчема и си дръж устата затворена като няма да казваш нищо хубаво..пък и като видях девойчетата от класа ти...и те не са стока...Съжалявам ако съм те обидила...вярно не амо ти се държа грубо,но и другите! И определено трябва да се засрамите.
    Това е сайт за помощ и всеки може да я потърси..Не знам защо разни пикли,които са тръгнали да си вдигат краката на по 13 нищо не им казвате,а на обикновени момичета се подигравате!

Аз не видях снимката,но ще й кажа да не се отчайва,защото не всички са като тези ..ъм..подобия на момчерта...пък и има време..!Не е задължително да слага6 3 пласта грим и къса пола,че да свалиш някой...защо някой да харесва това което не си!Хайде успех..и не им се връзвай!!

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от DeAd_LooSeR
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    5страници глупости...
    не съм й видяла снимката на момичето, защото очевидно си я е махнала, но не ви ли е срам поне малко от начина, по който грубо обиждате и потискате момичето? Не съм аз човека, който да ви учи, обаче кой ви знае вие какви сте.. Кой ви дава право така грубо да редите?
    Не съм се втурвала да гледам на Ходещия Съвет клипчето, ама какъв ли е той за да говори така на другите? Мистър Вселена?
    Много сте жестоки, наистина!!
    Но е лесно да ебаваш в нета. Не че простаци като вас не могат да обиждат и извън него де, то да обиждаш е най-лесното, по-трудно е да кажеш нещо позитивно. Никой не ви кара да лъжете и да хвалите насила, но защо оспамихте и почнахте така грубо да обиждате?!
    Свят на жестокост,после защо имало смотаняци, които не смеят да се изявяват.
    Извинявайте, ама за да пише в тая тема, значи момичето е закъсало и има нужда от съвети за характер най-малкото! Но вие не й предлагате нищо, освен обиди, ирония, подигравки и насмешка.
    Наистина ми стана жал докато четох.
    мислех да пиша същото нещо,н ти даже си се изразила по-добре! Браво...Но аз за разлика от теб погледнах клип4ето на оня Ходещия...хм...първото кеото си помислих беше... "боза" съжалявам пич и ти не си кой знае какво,че да нареждаш околните...хайде стой и си реши перчема и си дръж устата затворена като няма да казваш нищо хубаво..пък и като видях девойчетата от класа ти...и те не са стока...Съжалявам ако съм те обидила...вярно не амо ти се държа грубо,но и другите! И определено трябва да се засрамите.
    Това е сайт за помощ и всеки може да я потърси..Не знам защо разни пикли,които са тръгнали да си вдигат краката на по 13 нищо не им казвате,а на обикновени момичета се подигравате!

Аз не видях снимката,но ще й кажа да не се отчайва,защото не всички са като тези ..ъм..подобия на момчерта...пък и има време..!Не е задължително да слага6 3 пласта грим и къса пола,че да свалиш някой...защо някой да харесва това което не си!Хайде успех..и не им се връзвай!!
    +1 За тези два най-накрая добри коментари!Ходещ съвет не си красавец ,че да нарездаш другите!Нищо лично ,ама си даже бих казал зле!Не съм комплексар ,ама така да обиждаш момичето ти си супер глупав!Не съм видял снимката ,но момичето ,но съм убеден ,че е по-красива от теб и излъчва повече сексапил!
    Еми както казаха другите ,,Ако ти не се харесваш ,неочаквай другите да го направят вместо теб!'' Ауу не знам сериозно ще се побъркам от проблеми!
    П.П. ПРОСТО БЪДИ СЕБЕ СИ!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

я се кефи,като станеш на 30 ще езглеждаш на 27

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    daje na 25.
    Mersi mnoogo na tezi koito nai-setne se zainteresovaha ot moiat problem. Tukmo biah re6ila nikoga da ne pi6a v tozi forum za6toto horata tuk naistina mi izglejdaha pulni idioti. no za 6tastie se okaza 4e ima i normalni.
    Spoko niama da trugna da si slagam 100 plasta grim.No vse pak e gadno da izglejda6 kato bebe pri polojenie 4e ne si 4ak takova bebe
    Mersi pak na vsi4ki za kometarite

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Искам приятел, но не мога да си намеря, защото...

Цитирай Първоначално написано от kairla
    Mnooogo iskam priatel! Skoro 6te pravia 16, a nito sum se celuvala ili ne6to podobno. Problemut e 4e izglejdam kato 13 god. Tova e gen v semeistvoto koeto e ujasno . Mom4etata vinagi sa mi samo FR za6toto koi bi priel momi4e koeto izglejda na 13.Ne sum grozna pone taka mi kazvat horata (vseki si ima mnenie). Treniram taekwon-do (ne sum i debela)
    v u4 sum dobra u4eni4ka i okolo men vinagi stava kupon (ne se fukam ami sum 4esna). Namiram ob6t ezik s vseki.No sum malko sramejliva. malko suveti 6te sa mi v polza
    Ахааа,сега разбирам.
    Ти си идеалната,ама никой не те ще.
    Интересно.
    Хвани си марсиянец.

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    daje na 25.
    Mersi mnoogo na tezi koito nai-setne se zainteresovaha ot moiat problem. Tukmo biah re6ila nikoga da ne pi6a v tozi forum za6toto horata tuk naistina mi izglejdaha pulni idioti. no za 6tastie se okaza 4e ima i normalni.
    Spoko niama da trugna da si slagam 100 plasta grim.No vse pak e gadno da izglejda6 kato bebe pri polojenie 4e ne si 4ak takova bebe
    Mersi pak na vsi4ki za kometarite
    няма защо пак заповядай нядявам се да сме ти помогнали поне малко
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Mnooogo iskam priatel! Skoro 6te pravia 16, a nito sum se celuvala ili ne6to podobno. Problemut e 4e izglejdam kato 13 god. Tova e gen v semeistvoto koeto e ujasno . Mom4etata vinagi sa mi samo FR za6toto koi bi priel momi4e koeto izglejda na 13.Ne sum grozna pone taka mi kazvat horata (vseki si ima mnenie). Treniram taekwon-do (ne sum i debela)
    v u4 sum dobra u4eni4ka i okolo men vinagi stava kupon (ne se fukam ami sum 4esna). Namiram ob6t ezik s vseki.No sum malko sramejliva. malko suveti 6te sa mi v polza
    Ахааа,сега разбирам.
    Интересно.
    Хвани си марсиянец.
    kakvo ima6 predvid pod tova?

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Ахааа,сега разбирам.
    Интересно.
    Хвани си марсиянец.
    kakvo ima6 predvid pod tova?
    не му обръщай внимание опитва се да е саркастичен
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Град
    40 Miles from the Sun
    ХодещСъвет, ти си ебати тъпото същество.

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    ХодещСъвет, ти си ебати тъпото същество.
    хахах начи не с1м само аз на т'ва мнение

Точно,тва е само ген......,но това не значи че не можеш да направиш нищо с външния си вид
    Направи такава промяна,че като те видят да ахнат \/

мии малко приличаш на мен.само дето аз съм на 15 и съм се целувала.амии според мен трябва да промениш отношенияат с момчетата щом те приемат за приятел значи не се държиш предзвикателно може би щот си малко срамежлива.стига с тоя срам!! колко възможности се пропускат зарад срамът
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна