Цитирай Първоначално написано от DeAd_LooSeR
Цитирай Първоначално написано от jghgh
5страници глупости...
не съм й видяла снимката на момичето, защото очевидно си я е махнала, но не ви ли е срам поне малко от начина, по който грубо обиждате и потискате момичето? Не съм аз човека, който да ви учи, обаче кой ви знае вие какви сте.. Кой ви дава право така грубо да редите?
Не съм се втурвала да гледам на Ходещия Съвет клипчето, ама какъв ли е той за да говори така на другите? Мистър Вселена?
Много сте жестоки, наистина!!
Но е лесно да ебаваш в нета. Не че простаци като вас не могат да обиждат и извън него де, то да обиждаш е най-лесното, по-трудно е да кажеш нещо позитивно. Никой не ви кара да лъжете и да хвалите насила, но защо оспамихте и почнахте така грубо да обиждате?!
Свят на жестокост,после защо имало смотаняци, които не смеят да се изявяват.
Извинявайте, ама за да пише в тая тема, значи момичето е закъсало и има нужда от съвети за характер най-малкото! Но вие не й предлагате нищо, освен обиди, ирония, подигравки и насмешка.
Наистина ми стана жал докато четох.
мислех да пиша същото нещо,н ти даже си се изразила по-добре! Браво...Но аз за разлика от теб погледнах клип4ето на оня Ходещия...хм...първото кеото си помислих беше... "боза" съжалявам пич и ти не си кой знае какво,че да нареждаш околните...хайде стой и си реши перчема и си дръж устата затворена като няма да казваш нищо хубаво..пък и като видях девойчетата от класа ти...и те не са стока...Съжалявам ако съм те обидила...вярно не амо ти се държа грубо,но и другите! И определено трябва да се засрамите.
Това е сайт за помощ и всеки може да я потърси..Не знам защо разни пикли,които са тръгнали да си вдигат краката на по 13 нищо не им казвате,а на обикновени момичета се подигравате!

Аз не видях снимката,но ще й кажа да не се отчайва,защото не всички са като тези ..ъм..подобия на момчерта...пък и има време..!Не е задължително да слага6 3 пласта грим и къса пола,че да свалиш някой...защо някой да харесва това което не си!Хайде успех..и не им се връзвай!!
+1 За тези два най-накрая добри коментари!Ходещ съвет не си красавец ,че да нарездаш другите!Нищо лично ,ама си даже бих казал зле!Не съм комплексар ,ама така да обиждаш момичето ти си супер глупав!Не съм видял снимката ,но момичето ,но съм убеден ,че е по-красива от теб и излъчва повече сексапил!
Еми както казаха другите ,,Ако ти не се харесваш ,неочаквай другите да го направят вместо теб!'' Ауу не знам сериозно ще се побъркам от проблеми!
П.П. ПРОСТО БЪДИ СЕБЕ СИ!