- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гладни ли сте за...
ест че искам да съм обичана..но не да се прекалява защото почва едно обесбване пък тва е ужасно..![]()
Ami ne znam dali to4nata duma e da buda obi4ana...Moje bi nqma obi4..ili tova e prosto vremenno uvle4enie..i posle si otiva.Iskam prosto uvajenie,da me haresva i ceni takava kakvato sum,da se otdava![]()
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Може би имаш предвид любов..? Обич има. Всъшност след влюбването остава точно обичта.Първоначално написано от Sunny_stz
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Сигурно има предвид "Гладни ли сте за любов".Първоначално написано от kuklichka_bg
По темата - То всеки иска да е обичан ама не всеки го получава![]()
Животът е адът описан в Библията!
Чесно казано аз искам да съм обичана от едно момче завинаги и САМО от него ...
http://fun.vestnik24.com/simagochi/ivito13 --------> cukaite pls
Искам ама няма от койПървоначално написано от AnzaRe
Недей да искаш.. Много е кофти.. Особенно ако е несподелена..Първоначално написано от dark_player
При мене всичко е на кантар.
Понякога ми харесва някой да е пристрастен към мен, да ме обича, но само когато и аз изпитвам нещо подобно към него.
В повечето случаи тази роля играят някои мноооого нахални тъпаци, които ми пишат по Skype и ми оставят хиляди съобщения, в които си изказват чувствата... Това е една от причините да намразвам хората. Лошо е... но винаги ме отвращават, когато ми говорят такива неща. Не им вярвам. Не съм им се оставила да ме разберат и да ме опознаят, тогава откъде трябва да идва тая "любов" ?!?!![]()
Аз искам и много да обичам, ама като няма кой..Първоначално написано от AnzaRe
Първоначално написано от Black Tears
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Аз искам да ме обичат ,но аз да не обичам!Първоначално написано от cooool
Първоначално написано от ScionOfStorm
В границите на допустимото![]()
Да...повече от всякога!Искам някой да ме обича,ох да,искам да знам че някой ме обича....Искам и аз да даря цялата си любов на някого...особено сега,умирам за това
да , искам да бъда обичана...от точно определен човек...искам да бъда обичана до лудост...както и аз го обичам...както и аз копнея постоянно за него....![]()
iskam da sum mnogo obi4ana,oba4e ot 4ovek,koito az obi4am![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
И аз така...Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
Разбира се, че искам! Но не с фалшива обич....
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
няма човек който да не иска да бъде обичан!И аз искам да ме обичкат мн!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Разбира се, че искам! Но не с фалшива обич...
Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!
+1 Аз искам същото!Първоначално написано от ivakavlad
оооооооооооооооооооооо...... ......Мене колко хора ме харесват,не мога да се оттърва от любов![]()