.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Болезнена менструация :s

Вече всеки месец имам болезнена менструация и нз каква е причината.Знам че попринцип първите дни да те боли но при мене болката е ужасна и едвам търпима единствено течен аналгин ми помага има ли някакво др лекарство което да помага при моят проблем

na men li4no mi pomaga nurofen.probvai go...a i 6tom pie6 te4en analgin tolko 4esto v edin moment 6te spre da ti deistva.
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

Не се друсай с течен аналгин - купи си нурфен за менструални болки ...на мен също ми помага ,иначе не ми се живее...
    - Какво е любовта?
    - Любовта е болест, която, като всяка друга болест, се лекува в леглото.
    Човек може да преживее всичко - освен собствената си смърт ...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    От течния аналгин не ти ли се засилва "течението"?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

do kolkoto znam te4enieto se zasilva kato se pie ne analgin a vitamin C.a i pone pri men stava po obilno te4enieto ot kofein. dokato sum v cikul kafe i kola ne piq.(znam 4e nqma ob6to s temata i se izvinqvam na avtorkata,no tui kato i dosta moi fr sa taka go kazvam za tezi koito ne sa go ustanovili )
    http://vbox7.com/play:8ec3a225
    Живей за мига , но не така , че да се окаже единствен...

При всеки действа различн олекарство. Течният аналгин не ми излгежда удачен избор. Опитай Нурофен, Но шпа, Спазмалгон, Аулин, Бусколизин.

Цитирай Първоначално написано от fiama
    При всеки действа различн олекарство. Течният аналгин не ми излгежда удачен избор. Опитай Нурофен, Но шпа, Спазмалгон, Аулин, Бусколизин.
    Огромен размен на подписа!! /machoka/

Бускулизинът

Ами да ти кажа то е съвсем нормално.Ако много те боли вземи нурофен или масажирай корема си с шише пълно с топла вода.

Еми на една фр и Парацетамол й помага, то тва си е индивидуално. А някой каза че от витамин Ц му се усилва, на мен пък драстично ми намалява (особено ако изпия 1000мг)
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Re: Болезнена менструация :s

Цитирай Първоначално написано от The lost soul
    Вече всеки месец имам болезнена менструация и нз каква е причината.Знам че попринцип първите дни да те боли но при мене болката е ужасна и едвам търпима единствено течен аналгин ми помага има ли някакво др лекарство което да помага при моят проблем
    Нюрофен е истината !! :P
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

защо пускаш тема която вече я има...ама се пак но-шпа и спазмалгон

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от FeelMe
    do kolkoto znam te4enieto se zasilva kato se pie ne analgin a vitamin C.a i pone pri men stava po obilno te4enieto ot kofein. dokato sum v cikul kafe i kola ne piq.(znam 4e nqma ob6to s temata i se izvinqvam na avtorkata,no tui kato i dosta moi fr sa taka go kazvam za tezi koito ne sa go ustanovili )
    От Аналгина се засилва,а от Витамин Ц намялава . Аз пия НО-ШПА (No-Spa на латиница ) и ми помага.

Град
    то не е град,а джунгла...
    и аз бях така, кошмаарни болки, всеки месец ми се ревеше от болка. но почнах да пия противозачатъчни и цикъла ми стана доста по-безболезнен, и по-кратък.
    даже понякой път се изписват и специално с тая цел. консултирай се с лекар.

Аз уважавам Аулина на прахче. Един-два пъти в година се случва да ме боли корема, но ако се наложи само Аулин оправя работата.

Но-спа става, ама парацетамола не помага.
    Don't worry, be happy!

На мен нищо не ми помага освен аулина

На мен когато ми дойде първият ден ме боли страшно много.Пия ибупром или понякога аналгин (но от него се усилва). А от витамин Ц наистина отслабва и дори може да ти закъснее.Поне при мен е така.Един път трябваше да ми дойде когато бях на една екскурзия и след като бих ми закъсня с 1 ден .

пий нурофен, помага

бусколизин...
    мен ми се налага всеки месец да пия най-малко 5-6 хапчета.. ама помага де..
    уф при мен болката е всеки ден и едвам я трая през седмицата, докато трае и менструацията

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си