![]()
прекрасният ми
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Това е най-добрият парфюм,ПО ДЯВОЛИТЕПървоначално написано от Len4etyYyy
![]()
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Ami na B.U. ne sa lo6i ama ni6to osobenno,imala sam Bulgari naistina mn dobar ama i cenata mu e dobra,sega sam sas Adidas zeleniq,ama i siniq e mn hubav i mn izdarja![]()
Тоалетната вода на "Аdidas " Fruity Rhythm ми харесва най-много от всички аромати , които имам .
+1, днес даже си заредих едното парфюмче, номер 187, а иначе харесвам и 121, но нямаше в магазина от него.Първоначално написано от suitable
а и харесвам много и едно друго, но никаде не мога да си го намеря.. даже и името не мога да се сетя какво беше
![]()
Bvlgari - Omnia Crystaline. Сега ползвам него, на Escada - Into the blue и BU Wild...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Principno parfuma koito e obojavam e AMOR AMOR .. no yak0 me kefi i Pure poison na Dior![]()
I just called to say I lovee yah !
kakvo 6te re4e 4e "Omniite stanaa tvurde banalni"...ili ti haresva,ili ne!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Парфюмите са ми на Ейвън - Urban Flowers New York [не разбирам защо го махнаха и сега са пуснали два нови от серията, които са ужасни], Summer White, Little Black Dress.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Хм , даПървоначално написано от darla_f
права си , но това Amethyst ми е винаги трудно за запомняне . Научила съм си амистес и така си остана.
А доколкото разбрах , Кристалин-а е страшно сладникав.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Обожавам мъжки парфюми, тези на Булгари са елексир за душата ми.
Пак от мъжките-Давидоф Куул Уотър-Напомня ми за един човек и най-редовно като обикалям парфюмерите от тестерче си пръскам на хартийка.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Кристалина е страхотен според мен, не е сладникъв, поне според мен. Отиваш в някоя парфюмерия, пръскаш от тестера върху лентичките и си преценяваш дали ти е сладникав или не. Иначе днес си взех DKNY Be Delicious. Много се колебаех между него и Red Delicious, но него ше взема по-нататък.
Много харесвам и Омниа Аметист, но пък точно него мъжо не го харесва никак, а може да ми харесва, но пък ще му мириша и на него. Аз за това като си купувам парфюм го взимам и него - като ще е нещо, нека харесва и на двамата.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Този го имах преди.Сега съм с Paco Rabanne-BlackXS.Този за сега ми е любимиятПървоначално написано от Jamalska
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
дамм,аз сега съм с нея,много свеж аромат,не е натрапчивПървоначално написано от dark_sw
![]()
Ето ги и моите парфюми, не са кой знае колко, но всичките си ги харесвам. Най после се сдобих и с Д&Г.![]()
D&G
DIESEL
ARMANI CODE
VERSACE
PINK, CANDY GIRL by Victoria's Secret
![]()
♥ ♥ ♥
Аз имам Versace - Red Jeans, Dior - J'Adore,Puma - червения и няколко на Adidas![]()
![]()
![]()
На Пако Рабан и Шанел изобщо не харесвам парфюмите... Особено на Шанел - всеки втори парфюм им е с почти идентичен аромат.
~
аз не съм почитател на boss![]()
az sym s tezi
- spirit na antonio banderas
- c-thru pearl garden
- c-thru emerald
- black diamond
http://www.infotech.bg/images/small_...at-de-luxe.jpg - tozi miri6e li hubavo?nqkoi ima li go ?
[quote="Diablue{F}"]Chanel CHANCE EDP е страхотен,много ми харесва
Леля ми има такъв.Като беше тук,постоянно се пръсках![]()
ХУ и ХХ са хубави попринцип. Впрочем аз попринцип не съм особен фен на по-евтините парфюми след някои неприятни случки, но на C-Thru са наистина хубави, особено Емералд-а и Блек Даймънд...Първоначално написано от OtherDimension
~
виждам, че си маняк на тази темаПървоначално написано от Wrathchild
кои са ти любимите мъжки аромати, но по-остри и все пак не толкова тежки![]()
La prairie Brilliance Silver Rain tova e nai hubaviq parfum koito nqkoga sam polzvala i e super traen
Тук ме затапи лекичкоПървоначално написано от OtherDimension
Едно време бях голям фен на мъжките парфюми, ако трябва да сме честни само взимах тези на вуйчо и се пръсках с тях
Но сега имена почти не си спомням, но обожавам почти всички мъжки на Carlos Moya... както и на BOSS...
И на Адидас харесвам парфюмите и дезодорантите.
~