- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- А колко ви е най-евтината дреха?
чорапи от Липненски - 35 ст
Тениска от пазара - 2 лв
Тениска от Илиенци - 3 лв
Тениска от секънд-хенд - 1 лв
Боксерки от липненски - 75 ст
Първоначално написано от Wrathchild
хммтрябва и аз да ида да си взема нещо
в Пловдив има ли такива магазини някой може ли да ми обясни къде се намират?
[/quote]
Огромен размен на подписа!! /machoka/
milotyy,навсякъде има- дори и в най- пробития град
Потниче "Акропол" за 5 лв..Имам розово и тъмнозелено... Нося си ги вкъщи,удобни са.Веднъж съм влизала в секънд хенд..Не бях особено очарована и повече не съм стъпила..![]()
ем.. 9лв.. едни къси гащетки![]()
![]()
20-30 стотинки някоя блузка от магазина за 2-ра ръка..тоест лятно потниче..памучничко,лекичк ...щото нали цената е на грам.
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Някакви дънки за 10 лв. Имаха някакъв дефект или поне така пишеше, ама аз не го открих де. Още ги нося от време на време. Иначе във секънд хенд съм влизала веднъж и не останах във възторг. От Липненски съм си взимала някакви потничета за вкъщи, но не помня цени.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
блуза за 6 и нещо беше мн якичка![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
30 долара фанелка
OF GOLQMO IZXVARLQNE NA4I MN SE NERVA S TIQ KOMENTARI NEPITAT TAKIVA KAT TEB DET NAI EVTINATA I DREXA E 15 LV a tezi za po 2 3 4 5 lv max ina4e si4ki imat ot 15 !Първоначално написано от emviii
Мале откъде ги намирате такива евтини дрехи а и тия от втора ръка стават ли за носене и намирате ли си изоб6о не6о хубаво там![]()
Е , като най-евтината му дреха е 15 лева , какво да си криви душата ли ? Всички имат от 15 , но на кои най-евтината им е от 15?Първоначално написано от bebygirl
Envoi moi ! ;]
не знам,не помня кое колко струва,прекалено много парцалки са.
5 кинта
80 стотинки една рокличка от втората употреба, която носех вкъщи лятото.
11-15лв.мисля,че беше...едно потниче беше от Тео![]()
To infinity and beyond.
гуменки за 2 кинта май ама си бяха чистак нови и нямат късане![]()
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]
Ми от секънд хенд рядко си купувам ама си бях взела един път чантичка за 80стотинки, блузки 1-2 и едно мече, което като го изпрах стана като н0в0 не съм очаквала то почти не беше използванои ся си спя с него и си го гушам .... евала на пералнята
![]()
![]()
Hip hop dance club Bubble Gums
левче
8 лв. една тениска на Deep Purple![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!