- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търся си приятели!!!
Ако си търсиш приятели ходи на НДК и ще видиш колко фр. ще си намериш.Гаранция,че после ще познаваш цяла София и ще има секви хора..и метъл и чалга ще слушат..Първоначално написано от Spirit_Girl
![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
![]()
![]()
se e imalo "obqvi" tyka ama korespondenciq s emaili.....
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
namerila si de da tarsishПървоначално написано от Spirit_Girl
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
намери ги във даскало навън ... рядко ще намериш тук приятели ,,истински ''
може ли да се запознаемПървоначално написано от uнTi7лeD:
![]()
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Т'ва е мойто злато х не пипай..Първоначално написано от tuzaro
![]()
Първо пишеш " хора с отворено мислене" и в последствие определящ стила музика, който да слушат... Е това отворено мислене ли е да си избираш приятелите по музиката, която слушаш?! Според мен трябва да си ги избираш по характера, независимо дали слуша метал, чалга, хаус, техно и т.н.
Пък и не е ли по-добре да излезеш от вас и да си намериш реални приятели, а не виртуални?!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
nemoga pove4e bati iztrodite maina i nikoi ne mi e zabranil da pi6a kvo lo6o ima da se zapoznavam s xora v neta tuku vij nqkoi mi dopadnal a i az ne sum kat nqkoi drugi otrepki det sa 4udat de da sa zavrat ili de da kisnat po slq den mn ste mi inetersni be nikoi ne misli polojitelno nikoi ne e ob6titelen e mi to zatva e takava xavata prosto nqmam dumi
i ne si izbiram frta po muzikata (pod4aertavam)se pak moje da se nameri nqkoi koito slu6a stoinostna muzika ne samo tupata 4alga koqto ima uspex samo v na6ata rodna provalena strana za jalost
i o6te ne6tu ne mi zadavaite vapros ot roda ti da ne si na 13 i xodi si tarsi frtata v daskalo,daskaloto e pulno s oligofreni zadrastilo mozaka si ot presta6tinai ne sum na 13
i dr KOITO NE ME POZNAVA DA NE ME SUDI PRIBARZANO AKO NE MU ODISVA DA NE OTGOVARQ NA TEMATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako nqkoi ima nqkakv problem i iska da spodeli s nqkoi ili mu trqbva savet da mi pi6e otgovor 100%
Къде се търсят приятели ? И аз нямам.![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
Виж сега приятели трудно се намират,познати колкото щеш,но според мен форумите не са мястото което ще ги откриеш,просто това е моето мнение.Не е лошо че си търсиш приятели,еми изизай насам натам запознавай се с нови хора така много по добре ще ги опознаеш отколкото в някой форум.И един съвет не разделяй музиката на качествена и боклук,защото всеки си е различен и има право да си слуша това което му харесва.
Ако си от София и търсиш компания за напиване съм насрещаИ метъл слушам от време на време
![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh