.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: gsdagas

gsdagas

raehahreah

Град
    blg
    za bolkata zavisi ot kosmite ti za drto otiva6 zapazva6 4as kazva6 kade iska6 da si napravi6 kola maska sled tova otiva6 pak sabli4a6 se i tq po4va

ami ima 2 varianta-celi karaka ili do kolenete, a ti kato si pazish 4as trqa da kaish za kakvo iskash i ve4e kat otidesh tq ti kazva kade da sednesh/legnesh sabyvash si pantalonite, ostaash po bokserki i ta po4va

aaa i ne boli tolkoz mn...ama se pak zavisi ot kosmite kakto kazaha po gore ;]

Град
    там където мечтите стават реалност
    ако си направиш кола маска на краката,трябва после и на задника!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

e това пък защо, не смятам да си показвам задника навънка, и другото което е какво значи на цели крака, това до къде е

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Еми цели крака...хмм значи от началото на бедрото до края на глезена,а до коленете се подразбра хах .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Аз първия път като отидох бях малко притеснен . Влизам вътре и попитах дали може да ми направи кола-маска и ми каза да влизам и да изчакам да свърши горе с една жена. След малко като беше готова се качих и ми каза да се събличам. Съблякох се и легнах на масата.Почна да ме пита дали друг път съм ходил и дали мисля, че ще издържа. Не бях много убеден, но и казах че ще изтърпя. Започна и не болеше толкова, колкото очаквах, хем преди това ги бях бръснал. Повече болеше около бедрата, но се търпи. Но като почна да отива към интимните части и като почна да ми пипа боксерките и да ми ги дърпа леко нагоре се стъписах . Хванах и аз леко ги дърпах нагоре тя да не пипа там После като се обърнах по корем тя ги наддигаше отзад на дупето, нищо неможах да и кажа.
    Общо взето това е.

В рейнджър превърни ме
    МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА , ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ [!][!][!]

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от teen_boy
    e това пък защо, не смятам да си показвам задника навънка, и другото което е какво значи на цели крака, това до къде е
    Добре,не мислиш ли,че е смешно краката ти да са гладки като на момиче,събличаш се увас или ще правиш секс с някое момиче,опааа вадиш космат задник.Тъпо е човек,когато правиш нещо,прави го докрай!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Процедурата е както е описа. А колкото до това до къде да се епилираш - ми докъдето сметнеш за нужно и както на теб ти е комфортно. Болката се търпи, не се тревожи за това

Цитирай Първоначално написано от GaBiIi__
    za bolkata zavisi ot kosmite ti za drto otiva6 zapazva6 4as kazva6 kade iska6 da si napravi6 kola maska sled tova otiva6 pak sabli4a6 se i tq po4va
    то4но такам

да еба гея ти напраяви си кола маска на мозъка тъпак...

Може ли да ми разясните малко повече,колко струва колата маска от къде точно да си я взема/супермаркет,аптека/.Ефекта повече ли от на епилатора и какъв точно плат,някакви парцали ли,чаршафи.а ипоследно ако нямае микровълнова как мога да я затопля

Град
    Paramour Mansion
    Не ве.
    Отиваш, теглат ти кола маската, събуваш се и си записваш час.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Amelly
    Може ли да ми разясните малко повече,колко струва колата маска от къде точно да си я взема/супермаркет,аптека/.Ефекта повече ли от на епилатора и какъв точно плат,някакви парцали ли,чаршафи.а ипоследно ако нямае микровълнова как мога да я затопля
    ако решиш да си я правиш в къщи най лесно е с течна кола маска на Jankar има я почти навсякъде-аптеки,козметични магазини,супермаркети също може би-просто попитай.Аз си зимам за 1.40 -гледам,че някой си ги зимат за повече или за по малко,зависи от магазина.Ефектът...май при всички е различно,но попринцип някъде към седмица/две/месец зависи... Може да ползваш вместо лентите(тъй като са малко,а и нищо не става с тях) някакъв чаршав нарязан или някакъв друг плат,но да не е някакъв разтегателен,че нищо няма да стане
    и не е задължително в микровълновата просто я сложи в някакъв съд с топла вода и изчакай малко.това е

Град
    Перник
    какво като си момче???много мои приятели си правят значи...отиваш , записваш си час-казваш че искаш кола-маска на краката-може на целите крака или до коленете.доколкото до болката-ми попринцип боли...обаче поне има траен ефект успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си