raehahreah
za bolkata zavisi ot kosmite tiza drto otiva6 zapazva6 4as kazva6 kade iska6 da si napravi6 kola maska sled tova otiva6 pak sabli4a6 se i tq po4va
![]()
ami ima 2 varianta-celi karaka ili do kolenete, a ti kato si pazish 4as trqa da kaish za kakvo iskash i ve4e kat otidesh tq ti kazva kade da sednesh/legnesh sabyvash si pantalonite, ostaash po bokserki i ta po4va![]()
aaa i ne boli tolkoz mn...ama se pak zavisi ot kosmite kakto kazaha po gore ;]
ако си направиш кола маска на краката,трябва после и на задника!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
e това пък защо, не смятам да си показвам задника навънка, и другото което е какво значи на цели крака, това до къде е
Еми цели крака...хмм значи от началото на бедрото до края на глезена,а до коленете се подразбра хах.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз първия път като отидох бях малко притеснен. Влизам вътре и попитах дали може да ми направи кола-маска и ми каза да влизам и да изчакам да свърши горе с една жена. След малко като беше готова се качих и ми каза да се събличам. Съблякох се и легнах на масата.Почна да ме пита дали друг път съм ходил и дали мисля, че ще издържа. Не бях много убеден, но и казах че ще изтърпя. Започна и не болеше толкова, колкото очаквах, хем преди това ги бях бръснал. Повече болеше около бедрата, но се търпи. Но като почна да отива към интимните части и като почна да ми пипа боксерките и да ми ги дърпа леко нагоре се стъписах
. Хванах и аз леко ги дърпах нагоре тя да не пипа там
После като се обърнах по корем тя ги наддигаше отзад на дупето, нищо неможах да и кажа.
![]()
Общо взето това е.![]()
В рейнджър превърни ме![]()
![]()
МРАЗЯ ДЪРЖАВАТА , ОБИЧАМ РОДИНАТА СИ [!][!][!]
Добре,не мислиш ли,че е смешно краката ти да са гладки като на момиче,събличаш се увас или ще правиш секс с някое момиче,опааа вадиш космат задник.Тъпо е човек,когато правиш нещо,прави го докрай!Първоначално написано от teen_boy
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Процедурата е както е описа. А колкото до това до къде да се епилираш - ми докъдето сметнеш за нужно и както на теб ти е комфортно. Болката се търпи, не се тревожи за това![]()
то4но такамПървоначално написано от GaBiIi__
![]()
Може ли да ми разясните малко повече,колко струва колата маска от къде точно да си я взема/супермаркет,аптека/.Ефекта повече ли от на епилатора и какъв точно плат,някакви парцали ли,чаршафи.а ипоследно ако нямае микровълнова как мога да я затопля
Не ве.
Отиваш, теглат ти кола маската, събуваш се и си записваш час.
ако решиш да си я правиш в къщи най лесно е с течна кола маска на Jankar има я почти навсякъде-аптеки,козметични магазини,супермаркети също може би-просто попитай.Аз си зимам за 1.40 -гледам,че някой си ги зимат за повече или за по малко,зависи от магазина.Ефектът...май при всички е различно,но попринцип някъде към седмица/две/месец зависи... Може да ползваш вместо лентите(тъй като са малко,а и нищо не става с тях) някакъв чаршав нарязан или някакъв друг плат,но да не е някакъв разтегателен,че нищо няма да станеПървоначално написано от Amelly
![]()
и не е задължително в микровълновата просто я сложи в някакъв съд с топла вода и изчакай малко.това е
какво като си момче???много мои приятели си правятзначи...отиваш , записваш си час-казваш че искаш кола-маска на краката-може на целите крака или до коленете.доколкото до болката-ми попринцип боли...обаче поне има траен ефект
успех
![]()