- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Windows XP Professional SP2
zdr. moje li nqkoi da mi dade link da si svala Windows XP Professional SP2 Ama bez nikvi bygove i da e bootableVeche teglih dve... ama se dava nekyv eror
Veche mi doide do gusha ot toz typak bil geic
Molq vi da mi help
![]()
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
mini na Linux tugava..Първоначално написано от maharbal
Аз преди бях с Windows XP pro BE
http://zamunda.net/details.php?id=103915
или
http://arenabg.com/details.php?id=53...d9a8bf865e7835
ne moga. rabota na edna programa, koqto vyrvi samo na XPПървоначално написано от xaxa
Straha da ne izgubish nai vajniq chovek v jivota si te razqjda malko po malko, osobeno ako straha e poroden ot sobstvenite ti greshki ;(
щом е от ruthless знчи му е време вече за прейнстал![]()
![]()
,не може и да ти е дал някой от 3те свястни ОС в замунда,тия ВЕ са скапана и калпава работа,само бавят системата
![]()
Нов човек съм
za men XP e samo SP1nikav problem nqmam i baq vreme s1m izd1rjal predi
![]()
Като е тъпак , защо ползваш негови работи ? Като имаш проблем с инсталацията си купи оригинален и няма да имаш проблеми![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Всичките SP-та са добри но най-доброто е 2ката за мен 3ката не я знам все още..Първоначално написано от xaxa
Нов човек съм
Windows без бъгове няма!Първоначално написано от maharbal
Първоначално написано от K_O_L_E_V
kazah veche... rabotq na programa, koqto vyrvi smao na XP
Q mi spodeli 1 BUG 4e me zaintrigovaПървоначално написано от aciko
.Първоначално написано от BallFace
В Интернет Експлорер сайтове които има декларация на XML преди DOCTYPE препълват стека и крашват което още се забелязва в IE но което липсва в FireFox 2 i 3
IE 8 и по нови има проблеми с table properties и някои CSS-тагове
срещала съм много като се сетя ще пиша![]()
моля те удуши го ама той ся май в пенсия излиза мишената ще е друг пази си силите за новияПървоначално написано от maharbal
![]()