- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- може ли да се нарече приятелка това?
Аз и "нАй-добрата" ми приятелка се скарахме ,защото лъжеше непрекъснато и дрънкаше глупости зад гърба ми на приятелите ми които ги познава.Един път се опита дори да ме скара с най-добрия ми френд, като му разказа врели некипели по мой адрес, а като я погледнах и я попитах дали го е казала това тя каза, че той лъже и започна да се смее и да се оправдава ,че не го е казала.Пък и наскоро аз като не излизам с нея тя постоянно ме търси а аз постоянно я избягвам и така, а наскоро даже ми подари подарък за имения ден:който беше на Цветница. Подари ми миналата седмица подарък ,който знаеше ,че няма да ми хареса ,но пак го направи.И според вас това момиче може ли да се нарече приятелка?
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 точка от правилника!
не .
no doubt-don't speak
ми не... за мен това момиче те счита за някакъв вид конкуренция и е на принципа: "приятелите си дръж близо, а враговете още по близо"
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ама тва тя за приятелите го е казвала и ме е гледала в очите,а пък и тя се мисли за момиче на което можеш всичко да споделиш и да знаеш ,че няма да те изклюкари а не е така... мерси се пак за мнението много си праваПървоначално написано от evelinka1122
И двете сте зле.. а, ти може да се научиш да пишеш както трябва..![]()
You are a sell out
But you couldn't even do that right
So your price tag has been slashed
And now you're chillin' on a half priced clearance rack
каде е допуснала грешка та трябва да се научи да пиши?Първоначално написано от kudrev
Разбира се че това не може да се нарече приятелка!
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
На много места е допуснала грешки.Първоначално написано от ludiq_m032
Така е като някои дечица още не са се научили да преценяват хората..да кажеш че един човек ти е приятел е много нещо и трябва да го познаваш мн добре..и да ти харесва това което прави за тебе и начина по който се държи..ако на теб ти харесва държанието и може да я наречеш фр но за мен човек,който ти се прави на приятел и всъщия момент в който се обърнеш почва да говори неща за теб това не е приятелка!!
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
къде са ми правописните грешки аз не виждам такива,за да ги поправя????Първоначално написано от BeB0_UlTrA_KiSs
ами ти 100% ли си сигурна,че всичко това,което ни разказа,е истина?Защото може не приятелката ти да лъже,а някой друг,който се опитва да ви скара.А ако си сигурна,че всичко е вярно,оставяй я,тя не ти е истинска приятелка
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
да затова си права и аз за това я избягвам вече и дори не мога да я гледамПървоначално написано от fuck_me_pls
![]()
![]()
![]()
![]()
мерси за мнението права си
Мдам..Първоначално написано от cvetenceto1991
Е не я избягвай но просто не и се доверявай..защото просто вече ще знае какво прави в момента който теб те няма
![]()
На твое място отдавна да съм изритала това момиче,ако това може да се нарече приятелка...
btw наистина имаш доста правописни грешки
да ама тва го е направила в skypa и не се опита да ме скара с някой обикновен френд а с най-добрия ми френд с които после станахме гаджета.Първоначално написано от fuck_me_pls
+1Първоначално написано от fuck_me_pls
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Ааа тогава да не ти пука за нея..да ти бъде безразлична ще бъде най-добреПървоначално написано от cvetenceto1991
ами чесно казано вече не ми пука за неяПървоначално написано от fuck_me_pls
категорично НЕ
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
По мое лично мнение тя не ти е много добра приятелка. Все пак сме излизали трите на кафе и мога да кажа, че не си заслужава да се срещаш с нея. Казвала съм ти го и друг път.![]()
![]()
![]()
знам че е тъка и без да ми го кажеш аз го знамПървоначално написано от kiki_riki90
Явно не ти е приятелка. Занапред опознавай добре хората, които наричаш приятели.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
ne tva ne e priqtelka![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не ти е приятелка.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
ima li smisal da otgovarqm ..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..