- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Lil Wayne
Какво мислите за него? Според мен има талант и ми харесва гласът му.Прави добри песни!
Повечето си мислят , че той е някоя нова звзеда koqto izgrq s lollipop , но далеч не е така.Той рапира още(може и преди това) в песента на Beyonce - Soldier.Мисля ,че първата му самостоятелна песен е Lil Wayne - Biznite.mp3 една много добра песен , която дори в vbox я няма!Можете да я намерите в data.bg.Е ако имате допълнителна информация , моля постнете я!
Не мога да го понасямКакъв рапър е въобще само се лигави.И сега тва лолипоп е навсякъде
И изцепки от рода на Лил Уейн е най-великият и най-добрият рапър ме спукват от смях , но и ми става тъжно , защото истинският хип хоп загива заради такива като тая утрепка.
П.П. Нищо лично просто ме дразни![]()
+1Първоначално написано от Luv_me_or_hate_me
Btw, вече имаше такава тема. Използвай търсачката!
"The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...ight=lil+wayne
Не че нещо ама... , повтаряш се.
ми аз май само тази лолипоп знам иначе и на мен ми харесва гласът но определено не е най добрият![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Не е нищо особено.
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Много смешен оръфляк...
Хаха, темата обаче е малко по-надолу другата.
иначе => http://youtube.com/watch?v=-Ji6qekcLxM
А Уейн е наистина зле, типичния сегашен рапър, излъчвам мощно по МТВ и подобни простотии.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Типичен евтин южняшки рап, който е на мода от няколко години...
ЮЖНЯЦИ И РАП – НЕ!
Един от най-добрите, песните му са просто велики, кефи ме като визия, а новия албум е уникален просто![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
тоя колко татуировки има..![]()
не знам,ама на външност е много противен![]()
зле е....Първоначално написано от NightGuardian
Не е най-добрият, НО е УНИКАЛЕНПървоначално написано от f3nkata__
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Адски много ме радва !!!
Ще ти скъсам дупката!Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
Много е грозен, песните му са тъпи... Всякакви рапъри със Lil преди името си са ми много смешни....
mindscan
Много ми е смешен и не ме кефи.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Значии ... Лил наистина е една новоизгряваща звезда!
... комерс .... рап излъчващ се по мтв и дъ войс не е истинската музика,заради която си заслужава да слушаш рап .... хипхоп.
Доста нашумя с хита "близалка" ... не съм му фенка!
Предпочитам да слушам истински хип хоп![]()
Много е уникален, на lollipop мелодията е същата като на Lil Jon - What you gon' do, използва фрази от други песни като drop it like it's hot...Първоначално написано от dudumaster
Песента ме кефи определено, но изобщо не може да се нарече уникална.
не стааа !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
е очевидно само тая песен си слушала от новия албум, а и дори да е крадена насекъде пише че тва е най-успешната песен в неговата кариераПървоначално написано от pussycat_doll_nicole
![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
nqma zna4enie dali stava6 si4ko e vapros na reklama
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Оф .. тоя ми е хипер смешен .... не е никъв рапер според мен .. нито реди яко , нито римите са яки и доста копва ...![]()
Те всички новоизгряващи "рап" звезди дет са по мтв и тъ войс само ги въртят за нищо не стават поне да казваха , че са ар ен би а не рапери ... истинският хип хоп загива заради такива като тоя както каза Luv_me_or_hate_me
предпочитам "50 стинки" пред тоя, сами си правете изводите...
we give it all.
Ами като е нещо добро разбирасе ,че ще и нещо комерсиално!![]()