.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 81

Тема: Lil Wayne

Цитирай Първоначално написано от NightGuardian
    Ами като е нещо добро разбирасе ,че ще и нещо комерсиално!
    толко и разбираш от рап...

Типичния Американски циганин. Грозен, с никакъв етикет на обличане, отвратително лице, отвратителен глас и гнусни зъби ...
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Ами като е нещо добро разбирасе ,че ще и нещо комерсиално!
    Ooooo не ти ме разби момче Наистина много разбираш от рап ...

ааа бтв за кво само пълните форума с тъпи теми като : 50 cent , Eminem , Lil Wayne , Florida и т.н.
    Тва , че слушате лайна и се мислите за репери на кой му дреме направете си една тема shits и там си ги обсъждаите тия .. за всеки шит отделна тема праите

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    s risk da se povtorq nqma zna4enie kolko si dobar ili kolko si zle vajna e reklamata si4ko moje da se prodade daje i laino stiga da znai6 kak da go predloji6 i na kogo
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

^ О, така ли. Ти като НЕ слушаш тези "лайна" я ми кажи точно какво разбираш от РАП, и ми кажи примерна група или изпълнител, на който си почитателка ?

п.п. Сто пъти съм казвал, мислете малко преди да пишете ...

Град
    in my world!
    Mi nqmam ni6to protiv nego no prosto ne me kefi i taq pesen lolipop hi4 ne me kefi daje me drazni no kato ti har si go slu6ai lo6o nqma.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от HenykucT
    ^ О, така ли. Ти като НЕ слушаш тези "лайна" я ми кажи точно какво разбираш от РАП, и ми кажи примерна група или изпълнител, на който си почитателка ?

на мен ли говориш ?

Цитирай Първоначално написано от mimz_rap

на мен ли говориш ?
    Дам, точно на теб говоря ... давай да видим сега какво ще изредиш, за да се посмея малко

eazy-e , d.i.t.c. , big pun , wu-tang , onyx , mobb deep , fat joe , black ship , 2pac , cee why , the streets , redman , method man , dizzee rascal , ice cube , ol' dirty , terror squad, london posse , the notorious B.I.G , cypress hill i mn drugi

и са ми кажи , че оня там шит лил лейн или къв е там е по-велик от eazy-e , notorious b.i.g , 2 pac , dizzee rascal и т.н. ... направо ще ме довършиш чесно
    кажи ти кво слушаш аз да се посмея

То и аз ги знам , но не ги слушам. Сигурно , не знаете дори 2pac - hit em up на коя песен е пародия...

да бе като гледам кво слушаш .. направо ги знаеш ... 2 пак мн ясно , че го знаеш .. то него кой ли не го знае , ама повечето други едва ли ги знаеш
    и на коя песен е пародия ??

Град
    somewhere over the rainbow ;]
    То и аз ги знам , но не ги слушам. Сигурно , не знаете дори 2pac - hit em up на коя песен е пародия...
    Пародия? Трябва да те изгорим на кладата!

И.. btw mimz, не слагай Еминем на едно ниво с простаци като Лил Уейн!!!

В последно време прави само глупости, но той заслужава уважение за многото запомнящи се и изключителни песни които е създал!
    Песни като Lose Yourself, 8 Mile, Toy Soldiers, Mockingbird, The Way I Am, When I'm Gone и още доста други. Това са най-известните! Докато Уейн не е направил и толкова!
    "The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."

hit em up parodiq znae6 li zna4enieto na dumata parodiq ?
    I'm a psycho baby

Цитирай Първоначално написано от NaughtyWhisper
    Пародия? Трябва да те изгорим на кладата!

И.. btw mimz, не слагай Еминем на едно ниво с простаци като Лил Уейн!!!

В последно време прави само глупости, но той заслужава уважение за многото запомнящи се и изключителни песни които е създал!
    Песни като Lose Yourself, 8 Mile, Toy Soldiers, Mockingbird, The Way I Am, When I'm Gone и още доста други. Това са най-известните! Докато Уейн не е направил и толкова!
    Ем да знам , че еминем е много повече от лил уейн ....все пак е най-успялият бял рапър ... но мен не ме кефи еминем .. а тва го написах , защото ме дразнят такива теми да напраят една и да ги обсъждат , а не за всеки рапър отделна тема ..

Та NightGuardian ква е тая пародия .. стана ми интересно и както каза b0Nb0n изобщо знаеш ли кво означава пародия ???

и са ми кажи , че оня там шит лил лейн или къв е там е по-велик от eazy-e , notorious b.i.g , 2 pac , dizzee rascal и т.н. ... направо ще ме довършиш чесно
    Ти имаше предвид, че тези изпълнители, които слушаме ние са комерсиални и че не се водим рапЕри като ги слушаме. От твоите изпълнители, които ти си изброила няма нищо по-различно от комерсиал. Това че си видяла в гугъл групи и имена на рап изпълнители не те прави разбирачка. Сигурен съм, че нямаш нито една песен на повечето от тях. За сведение, някои дори нямат песни в датата

И друго, което искам да допълня, аз РАП и р&б не слушам толкова много, просто не е моя стил ...

2 Pac, Ciara, Rasheeba, Petey Pablo, Snoop Dogg, Fat Joe, Chingy, Fabolous ...

Това слушам аз

kade igrae6 l2 ?
    I'm a psycho baby

Ти имаше предвид, че тези изпълнители, които слушаме ние са комерсиални и че не се водим рапЕри като ги слушаме. От твоите изпълнители, които ти си изброила няма нищо по-различно от комерсиал. Това че си видяла в гугъл групи и имена на рап изпълнители не те прави разбирачка. Сигурен съм, че нямаш нито една песен на повечето от тях. За сведение, някои дори нямат песни в датата
    ти ме удивлялаш !
    Знаеш ли значението на думата комерсиал ????
    И не съм ги видяла в гугъл и и имам им дискографиите . Датата не е единствения сайт Много си сигурен нещо

Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    kade igrae6 l2 ?
    Имаме собствен сървър с брат ми и разцъкваме само с близки и познати

^ Аз НЕ съм сигурен, че им имаш целите дискографии на всички, защото това са над 200 гига байта музика, а съм сигурен, че ги нямаш

И друго, което искам да допълня, аз РАП и р&б не слушам толкова много, просто не е моя стил ...

2 Pac, Ciara, Rasheeba, Petey Pablo, Snoop Dogg, Fat Joe, Chingy, Fabolous ...

Това слушам аз
    еми слушай ги , но е смешно да казваш , че си рапер при положение , че рап и ап ен би не са твоят стил и да спориш

аз пък мога да пледирам като най-голям фен на 2рас, освен пълната официална дискография съм нищил из десетки сайтове за ремикси, микстейпове и мога да се похваля че имам 2469++ негови песни а и от по-старите НЕкомерсиални изпълнители слушам само него, и нищо не ми пречи да се кефя и на Lil' Wayne и принципно на целия юг
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    kade igrae6 l2 ?
    Имаме собствен сървър с брат ми и разцъкваме само с близки и познати

^ Аз НЕ съм сигурен, че им имаш целите дискографии на всички, защото това са над 200 гига байта музика, а съм сигурен, че ги нямаш
    Оффф божее много си сигурен нещо дай си скайпа и ще ти ги пратя и тогава ми разправяй кво имам и кво не ! И не само на тези , които съм изброила , а и на много други рапери и рап групи дискографиите имам !!!

аз ти вярвам за дискографиите ма тва верно ли си ти на аватара, че нещо не ми се връзва
    http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си