- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Lil Wayne
толко и разбираш от рап...Първоначално написано от NightGuardian
Типичния Американски циганин. Грозен, с никакъв етикет на обличане, отвратително лице, отвратителен глас и гнусни зъби ...![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Ooooo неПървоначално написано от NightGuardian
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти ме разби момче
![]()
![]()
Наистина много разбираш от рап ...
![]()
ааа бтв за кво само пълните форума с тъпи теми като : 50 cent , Eminem , Lil Wayne , Florida и т.н.
Тва , че слушате лайна и се мислите за репери на кой му дреме направете си една тема shits и там си ги обсъждаите тия ..за всеки шит отделна тема праите
![]()
s risk da se povtorq nqma zna4enie kolko si dobar ili kolko si zle vajna e reklamata si4ko moje da se prodade daje i laino stiga da znai6 kak da go predloji6 i na kogo
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
^ О, така ли. Ти като НЕ слушаш тези "лайна" я ми кажи точно какво разбираш от РАП, и ми кажи примерна група или изпълнител, на който си почитателка ?
п.п. Сто пъти съм казвал, мислете малко преди да пишете ...![]()
Mi nqmam ni6to protiv nego no prosto ne me kefi i taq pesen lolipop hi4 ne me kefi daje me drazni no kato ti har si go slu6ai lo6o nqma.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
на мен ли говориш ?Първоначално написано от HenykucT
Дам, точно на теб говоря ... давай да видим сега какво ще изредиш, за да се посмея малкоПървоначално написано от mimz_rap
![]()
eazy-e , d.i.t.c. , big pun , wu-tang , onyx , mobb deep , fat joe , black ship , 2pac , cee why , the streets , redman , method man , dizzee rascal , ice cube , ol' dirty , terror squad, london posse , the notorious B.I.G , cypress hill i mn drugi
и са ми кажи , че оня там шит лил лейн или къв е там е по-велик от eazy-e , notorious b.i.g , 2 pac , dizzee rascal и т.н. ... направо ще ме довършиш чесно![]()
кажи ти кво слушаш аз да се посмея![]()
То и аз ги знам , но не ги слушам.Сигурно , не знаете дори 2pac - hit em up на коя песен е пародия...
![]()
да бе като гледам кво слушаш .. направо ги знаеш ...
![]()
2 пак мн ясно , че го знаеш .. то него кой ли не го знае , ама повечето други едва ли ги знаеш
![]()
и на коя песен е пародия ??
Пародия? Трябва да те изгорим на кладата!Първоначално написано от NightGuardian
И.. btw mimz, не слагай Еминем на едно ниво с простаци като Лил Уейн!!!
В последно време прави само глупости, но той заслужава уважение за многото запомнящи се и изключителни песни които е създал!
Песни като Lose Yourself, 8 Mile, Toy Soldiers, Mockingbird, The Way I Am, When I'm Gone и още доста други. Това са най-известните! Докато Уейн не е направил и толкова!
"The body tell the mind to quit. The mind tells the body to shut up."
hit em up parodiqПървоначално написано от NightGuardian
znae6 li zna4enieto na dumata parodiq ?
I'm a psycho baby
Ем да знам , че еминем е много повече от лил уейн ....все пак е най-успялият бял рапър ... но мен не ме кефи еминем .. а тва го написах , защото ме дразнят такива теми да напраят една и да ги обсъждат , а не за всеки рапър отделна тема ..Първоначално написано от NaughtyWhisper
![]()
Та NightGuardian ква е тая пародия .. стана ми интереснои както каза b0Nb0n изобщо знаеш ли кво означава пародия ???
![]()
Ти имаше предвид, че тези изпълнители, които слушаме ние са комерсиални и че не се водим рапЕри като ги слушаме. От твоите изпълнители, които ти си изброила няма нищо по-различно от комерсиал. Това че си видяла в гугъл групи и имена на рап изпълнители не те прави разбирачка. Сигурен съм, че нямаш нито една песен на повечето от тях. За сведение, някои дори нямат песни в дататаПървоначално написано от mimz_rap
![]()
И друго, което искам да допълня, аз РАП и р&б не слушам толкова много, просто не е моя стил ...![]()
2 Pac, Ciara, Rasheeba, Petey Pablo, Snoop Dogg, Fat Joe, Chingy, Fabolous ...
Това слушам аз![]()
kade igrae6 l2 ?
I'm a psycho baby
Първоначално написано от HenykucT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти ме удивлялаш !
Знаеш ли значението на думата комерсиал ????
И не съм ги видяла в гугъл![]()
![]()
и и имам им дискографиите . Датата не е единствения сайт
Много си сигурен нещо
![]()
Имаме собствен сървър с брат ми и разцъкваме само с близки и познатиПървоначално написано от b0Nb0n
![]()
^ Аз НЕ съм сигурен, че им имаш целите дискографии на всички, защото това са над 200 гига байта музика, а съм сигурен, че ги нямаш![]()
еми слушай ги , но е смешно да казваш , че си рапер при положение , че рап и ап ен би не са твоят стил и да споришПървоначално написано от HenykucT
аз пък мога да пледирам като най-голям фен на 2рас, освен пълната официална дискография съм нищил из десетки сайтове за ремикси, микстейпове и мога да се похваля че имам 2469++ негови песниа и от по-старите НЕкомерсиални изпълнители слушам само него, и нищо не ми пречи да се кефя и на Lil' Wayne и принципно на целия юг
![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!
Оффф божееПървоначално написано от HenykucT
много си сигурен нещо
дай си скайпа и ще ти ги пратя и тогава ми разправяй кво имам и кво не ! И не само на тези , които съм изброила , а и на много други рапери и рап групи дискографиите имам !!!
![]()
аз ти вярвам за дискографиите ма тва верно ли си ти на аватара, че нещо не ми се връзва![]()
http://mrcartermusic.com/ Най-новата музика!!!