.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Тема: 18-то соу

Hybrid View

Привет!
    Дъщеря ми изкара близо 30бал, има шестици по всички предмети за края на годината, но беше притеснена на матурите и не се представи добре. Приета в 18то СОУ с френски и испански. Все още се чудим дали да продължим на 2ро класиране. За 22ро се говорят хубави неща,а и там има доста познати. Следващото училище за което се колебаем е 32ро, то е близо до 18то в което е приета. Друг е въпросът и за бастилията 31во. Дъщеря ми обича да учи и предполагам, че бастилията ще и допадне.
    Все пак гледаме училища с висок бал. На първите места изредихме езиковите,а след тях следните училища:
    1. 31во-ЧЕ -ИЕ/АЕ
    2. 31во - ЧЕ-АЕ/ИЕ
    3.31во прм-АЕ
    4. 22ро- ЧЕ-ИЕ/АЕ
    5. 22ро- ЧЕ - АЕ/ИЕ
    6. НТБГ- Бизнес администрация-ИЕ
    7.НТБГ-Банково дело-АЕ
    8. 32ро ЧЕ-АЕ,ИЕ,БЕЛ,Г
    9. 32ро-ЧЕ-АЕ;ИЕ;БЕЛ;М
    10. 18то-ЧЕ-ФЕ;ИЕ
    Моля ви да ни помотнете с решението, кажете какво мислите. Дъщеря ми не иска да влиза в НТБГ, а и предполагаме, че балът няма да и стигне. Предварително Ви благодаря!

Цитирай Първоначално написано от Darling09 Виж мнението
    Привет!
    Дъщеря ми изкара близо 30бал, има шестици по всички предмети за края на годината, но беше притеснена на матурите и не се представи добре. Приета в 18то СОУ с френски и испански. Все още се чудим дали да продължим на 2ро класиране. За 22ро се говорят хубави неща,а и там има доста познати. Следващото училище за което се колебаем е 32ро, то е близо до 18то в което е приета. Друг е въпросът и за бастилията 31во. Дъщеря ми обича да учи и предполагам, че бастилията ще и допадне.
    Все пак гледаме училища с висок бал. На първите места изредихме езиковите,а след тях следните училища:
    1. 31во-ЧЕ -ИЕ/АЕ
    2. 31во - ЧЕ-АЕ/ИЕ
    3.31во прм-АЕ
    4. 22ро- ЧЕ-ИЕ/АЕ
    5. 22ро- ЧЕ - АЕ/ИЕ
    6. НТБГ- Бизнес администрация-ИЕ
    7.НТБГ-Банково дело-АЕ
    8. 32ро ЧЕ-АЕ,ИЕ,БЕЛ,Г
    9. 32ро-ЧЕ-АЕ;ИЕ;БЕЛ;М
    10. 18то-ЧЕ-ФЕ;ИЕ
    Моля ви да ни помотнете с решението, кажете какво мислите. Дъщеря ми не иска да влиза в НТБГ, а и предполагаме, че балът няма да и стигне. Предварително Ви благодаря!
    Здравейте. Няма какво да се чудите- ходете на второ класиране. Ако сте добре запознати ще знаете че на второ класиране или се качвате по-нагоре или оставате на същото място (но няма как да паднете по-надолу).Така че отидете на второ класиране - обикновено там отивате 1 или 2 желания по-нагоре. Колкото до училищата-32ро е на много по-високо ниво от 18то затова и балът е по-висок. Но наистина ако отидете на второ класиране и сте приети в 32ро ще бъде много по добре за вас отколкото ако останете в 18то. Самото 32ро се води още 3та английска и там нивото на езика е много високо. Надявам се да съм ви била полезна и успех !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си