Значи... аз и приятелката ми сме на 16 години, заедно сме от 2 години. И двамата сме девствени. Виждаме се всеки ден, с много малки изключения.
Едва преди около 2 месеца бяхме у нас, в апартамента нямаше родители. Започнахме да се бием с възглавници. Целунах я, тя отвърна, доста се разгорещихме... бяхме притиснати един към друг. Тя беше обърната към стената. Честно казано, мислех, че ще правим секс... Свалих блузата, но когато докоснах сутиена, тя се завъртя с лице към мен и ме изгледа така, все едно казва "Не още, моля те". Махнах си ръката и тя каза "Благодаря"... Не съм бил груб или нещо такова. Явно тя не беше готова. Не съм я питал въобще през тия два месеца, не съм я принуждавал или нещо такова.
Но вчера бяхме на кино, гледахме "Сексът и градът" и по време на 1 секс-сцена, тя плъзна ръка по гърдите ми и се ... бутна в мен. Разбирам адски добре поглед, действия, всичко - тя казва, че е готова...
Въпросът ми е... след 3 дни ще бъдем у нас, тоест на моя територия, никакви родители и прочее... Ще правим секс, сигурен съм. Просто искам да я предразположа. Имам презервативи, лубриканти...
Какво да направя, за да се почувства тя по-добре? Как да я възбудя? Как да я докосвам?Кога да я съблека? Знам позите, но предполагам не е добре да експериментирам много-много... Кога да "й го вкарам"? Не се притеснявам. Смятам да я оставя да се наслади максимално, да бъде пасивна... Някакви идеи за "тактики"?