- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Карате ли се?
Ми то на мен,без скандали не ми е интересно.![]()
Повечето той ги почва,щото някъф си негов приятел му казал,че ме зарибявали.
Пък аз все му казвам,че като ще вярва на неговите фр. да тръгва с тях.
![]()
![]()
И той почне да ми се извинява и се оправяме после.
![]()
Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(
ми да караме се...и то доста честичко...и най-тъпото от всичко е,че се караме за глупости...ама бързо ни минава...
и двамата правим компромиси и нещата си се нареждат
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
ми ние не ходиме от много време , но аз наистина много го обичамдо сега не сме се карали
![]()
Моята връзка не е кой знае колко дълга(3 месеца и половина), но и аз ще се разпиша тук.
Караме се за глупости, нищо сериозно, но определено честичко имаме малки скандалчета. ама то няма как да е иначе, защото аз съм си заядлива по природа, той пък е малко избухлив и така. Но пък бързо се сдобряваме, защото и двамата сме склонни на компромиси като се наложи.
Аз съм доста рязка и навремето като се водех сериозно обвързана караниците не бяха рядкост. Но няма как - във всяка връзка е така. В началото всичко уж е като в приказка, но честно казано реалността винаги ми е допадала повече. Дори и в скандалите има някакъв чар, стига да не влиаят на връзкатаА понеже аз не умея да се сърдя, спречкванията с бившия ми пиятел не затрудняваха отношенията ни. Те са си част от мен
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
караме се ест..за кфо ли не глупости най различни..ми не мн често! И не се отразяват на отношенията ни за сега.. повече той прави компромисли защото моя характер е по гадния.. и не отстъпвам..![]()
Karame se do enta stepen...imame mnogo razli4iq i vse ne uspqvame da stignem do harmoniq vuv vruzkata ni...No slava Bogu ne se karame za seriozni ne6ta,a vse za gluposti!
Понеже преди време каза,че ми четеш постовете...Ами когато имах по-дълга и сериозна връзка с онова момиче често се карахме,защото тя ме лъжеше и аз разбирах.Тя казваше,че съм параноик,обръщам внимание на всичко и не може да ми се вярва(защо пък на мен да не се вярва,щом тя ме лъжеше?).Все аз правех компромисите,защото много си я обичах,знаеш колко много писах във форумаПървоначално написано от SINDEL
Караниците се отразиха много,все по-малко и се връзвах и все по-малко компромиси правих и накрая я разкарах.Тя още съжалява,съжалявам и аз,ама няма само аз да правя компромиси и да ставам за смях,зарад п*тка да ставам п*тка
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Караме се. Много често-има-няма през ден-2. понякога е просто спор, понякога е нещо по-сериозно. Караме се за това, че той понякога изписка неща, които би трябвало да не ме засягат(има специфично чувство за хумор), а аз не съм точно днес на кеф за простотиите му. Караме се, защото не иска брак, караме се и за сериозни и за несериозни неща! Общо взето след караница следва грандиозен скандал, рев, тръшкане, мусене...не е приятно. Аз се извинявам и той също. Но при последната ни караница той изтъкна, че правил повечето компромиси, защото се извинявал дори и да не мислел, че е виновен, защото не избухвал, защото се сдържал да ми каже нещо навъпреки, за да не ме нарани и разстрои. С 1 дума има малко страх от мене. Стобряваме се с прегръдка и целувка. А за караницате мнението ми е, че те водят до развитие на връзката. малко или много човек показва истинското си аз, казва неща, които е таял. От една караница връзката напредва 10 пъти повече, отколкото от 1 нормален и спокоен разговор. След караница се обичаме повече и осъзнаваме колко не можем 1 без друг.
П.С.Никога не сме се сдобрявали в леглото и никога след сериозна караница не е следвал секс. След караница ми тежи дни на ред, че е станало така. Миналата петък се скарахме супер сериозна (бях писала за това), уж се оправихмве и в събота вечерта сме у тях да правим секс...Правихме, но не исках да е нещо интимно, не исках орална любов, не исках секс. Даже го помолих за презерватив. Направих го просто, защото така трябваше.., защото исках да направим нещо заедно. беше ми зле и в последствие над 2 часа му обясних как изобщо не искам друг път да се повтаря подобна ситуация. Убедих се, че не мога да се отпусна, когато в сърцето ми има мъка
Да краме се за глупости от време на време.. не мога да кажа, че е често. Сдобряваме се след като поговорим спокойно. И двамата правим компромиси.![]()
всяка двойка се кара малко или много. ние също с моето гадже се караме.няма двойка която да не се кара това просто е невъзможно.![]()
![]()
![]()
Караме се често предимно заради приятелите ми.
Той не ги харесва и се дразни, когато някой иска да излизаме.
Аз пък се дразня, че не ми дава свобода. Не че искам да излизам с другите, обаче предпочитам той да каже "Е, добре. Излез." и аз да отговоря "Аа, не искам."...