.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Ми то на мен,без скандали не ми е интересно. Повечето той ги почва,щото някъф си негов приятел му казал,че ме зарибявали. Пък аз все му казвам,че като ще вярва на неговите фр. да тръгва с тях. И той почне да ми се извинява и се оправяме после.
    Ако някой те попита какво е любоФта,кажи му,че е болест която води до смъртта! ;(

ми да караме се...и то доста честичко...и най-тъпото от всичко е,че се караме за глупости... ама бързо ни минава... и двамата правим компромиси и нещата си се нареждат
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

ми ние не ходиме от много време , но аз наистина много го обичам до сега не сме се карали

Град
    Благоевград
    Моята връзка не е кой знае колко дълга(3 месеца и половина), но и аз ще се разпиша тук.
    Караме се за глупости, нищо сериозно, но определено честичко имаме малки скандалчета. ама то няма как да е иначе, защото аз съм си заядлива по природа, той пък е малко избухлив и така. Но пък бързо се сдобряваме, защото и двамата сме склонни на компромиси като се наложи.

Аз съм доста рязка и навремето като се водех сериозно обвързана караниците не бяха рядкост. Но няма как - във всяка връзка е така. В началото всичко уж е като в приказка, но честно казано реалността винаги ми е допадала повече. Дори и в скандалите има някакъв чар, стига да не влиаят на връзката А понеже аз не умея да се сърдя, спречкванията с бившия ми пиятел не затрудняваха отношенията ни. Те са си част от мен
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Мега фен Аватара на Rofl4e
    караме се ест..за кфо ли не глупости най различни..ми не мн често! И не се отразяват на отношенията ни за сега.. повече той прави компромисли защото моя характер е по гадния.. и не отстъпвам..

Karame se do enta stepen...imame mnogo razli4iq i vse ne uspqvame da stignem do harmoniq vuv vruzkata ni...No slava Bogu ne se karame za seriozni ne6ta,a vse za gluposti!

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: Карате ли се?

Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Това предимно за хората с по-дълги връзки.
    Карате ли се с половинката си? За какво? 4есто ли се слу4ва? Как се сдобрявате после? Кой прави пове4е компромиси? Караниците отразяват ли се на връзката ви и на 4увствата, които изпитвате един към друг?
    Понеже преди време каза,че ми четеш постовете...Ами когато имах по-дълга и сериозна връзка с онова момиче често се карахме,защото тя ме лъжеше и аз разбирах.Тя казваше,че съм параноик,обръщам внимание на всичко и не може да ми се вярва(защо пък на мен да не се вярва,щом тя ме лъжеше?).Все аз правех компромисите,защото много си я обичах,знаеш колко много писах във форума Караниците се отразиха много,все по-малко и се връзвах и все по-малко компромиси правих и накрая я разкарах.Тя още съжалява,съжалявам и аз,ама няма само аз да правя компромиси и да ставам за смях,зарад п*тка да ставам п*тка
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Караме се. Много често-има-няма през ден-2. понякога е просто спор, понякога е нещо по-сериозно. Караме се за това, че той понякога изписка неща, които би трябвало да не ме засягат(има специфично чувство за хумор), а аз не съм точно днес на кеф за простотиите му. Караме се, защото не иска брак, караме се и за сериозни и за несериозни неща! Общо взето след караница следва грандиозен скандал, рев, тръшкане, мусене...не е приятно. Аз се извинявам и той също. Но при последната ни караница той изтъкна, че правил повечето компромиси, защото се извинявал дори и да не мислел, че е виновен, защото не избухвал, защото се сдържал да ми каже нещо навъпреки, за да не ме нарани и разстрои. С 1 дума има малко страх от мене. Стобряваме се с прегръдка и целувка. А за караницате мнението ми е, че те водят до развитие на връзката. малко или много човек показва истинското си аз, казва неща, които е таял. От една караница връзката напредва 10 пъти повече, отколкото от 1 нормален и спокоен разговор. След караница се обичаме повече и осъзнаваме колко не можем 1 без друг.

П.С.Никога не сме се сдобрявали в леглото и никога след сериозна караница не е следвал секс. След караница ми тежи дни на ред, че е станало така. Миналата петък се скарахме супер сериозна (бях писала за това), уж се оправихмве и в събота вечерта сме у тях да правим секс...Правихме, но не исках да е нещо интимно, не исках орална любов, не исках секс. Даже го помолих за презерватив. Направих го просто, защото така трябваше.., защото исках да направим нещо заедно. беше ми зле и в последствие над 2 часа му обясних как изобщо не искам друг път да се повтаря подобна ситуация. Убедих се, че не мога да се отпусна, когато в сърцето ми има мъка

Град
    In Your Dreams
    Да краме се за глупости от време на време.. не мога да кажа, че е често. Сдобряваме се след като поговорим спокойно. И двамата правим компромиси.

Ами да,разбира се,че се караме и понякога за супер глупави неща,но след това е много по-хубаво от преди.Без компромиси не може!След всеки спор се обичаме повече

...hate my nickname

Град
    пловдив
    всяка двойка се кара малко или много. ние също с моето гадже се караме.няма двойка която да не се кара това просто е невъзможно.

Град
    У нас Си (=
    Караме се често предимно заради приятелите ми.
    Той не ги харесва и се дразни, когато някой иска да излизаме.
    Аз пък се дразня, че не ми дава свобода. Не че искам да излизам с другите, обаче предпочитам той да каже "Е, добре. Излез." и аз да отговоря "Аа, не искам."...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си