- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Допада ли ви?
ами да допада ми да стоим голи и да изучаваме телата си.......понякога го гледам в очите ,но повечето пъти така се отпускам,че забравям света около мен, и да сатарая се да му доставям удоволствие (хмхм като изключим някои методи )![]()
Обичам да стоим голи, да. Цигарата и разговорите след секс са ми любими и винаги са в леглото. Иначе по време на секс през повечето време съм със затворени очи. Малко кофти звучи, но сякаш отлитам някъде далече. В леглото съм непоправима егоистка, независимо от чувствата, но дори и аз гледам да доставя удоволствие от време на време, стига човека да е специален![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Най ми харесва да се гушнем и да се галим, няма по-блажени моменти от тези :P
Да, харесва ми да стоя гола до приятеля си и да го галя.
Естествено е, че щом съм с него ще искам да му доставя максимално удоволствие, след което пък ще се кефя, че на него му е добре.
ПП: Моля те, пиши по грамотно.За това са създадени препинателните знаци като: точка, запетайка, въпросителна и т.н.
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Естествено, че ми допада да си лежим с приятелката голички в леглотоОще повече, че изучавайки тялото на партньора това доставя още по-голямо удоволствие след това в самия акт :P :P :P