- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно положителна тема
винаги,когато ми е било криво..съм искала някой да ме изслуша...и много рядко съм намирала подкрепа...но найстина когато съм намирала...винаги е била от хора,от които най-малко о4аквам да ми помогнат. Хубаво е да има добри хора,не вси4ките ми приятели са истински...мислех за едни..да бе..истински,аз см в криза напоследък,а те ми правят още проблеми..е така напук..хванаха ме когато бях безпомощна и им споделих как се 4увствам...заради едно нещо,за което няма да ви занимавам..и знаете ли кво напрайха?? на следващия ден в кафето обърнаха думите ми срещу мен...Ч!! приятели!! то4но истинските ми приятели са много ама многоо малко,но са страхотни..а непознати?? старая се винаги когато мога да помогна на някой,било то от форума или на улицата..да го изслушам,да му дам каквото иска защото знам какво е да ти е криво и никой да не ти помогне! затва се дразня,когато някой по4ва да вини някой тук във форума за еди кво си.4овека е влезнал да му помогнем и изслушаме,а не да го нападаме налИ? но както и да е..и тук аз съм намирала изкл мн помощ..вижте в темите ми...по назад...мн пъти съм полу4авала подкрепа от тук,за което влизам и аз самата понякога...трябва да бъдем милосърдни и да помагаме на другите,защото както казват дръж се така със събеседника си,както искаш той да се държи с теб!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...