много малко са добрите хора като тези за,които говорите...на мен,примерно,не ми се е случвало,но можеби защото не съм била сама и толкова огорчена...имам 5 най-близки приятелки,които се рзличават една от друга,но много приличат на мен и винаги когато имам нужда от тях мога да ги потърся и те ми помагат.Естествено има моменти когато си мисля,че никой неможе да ме разбере.Тогава просто ти поплаквам сама...Наистина е много хубаво,ако има повече като тези хора...готови да помогнат на човек в беда.Ако са повече светът може да тръгне на добре !
Не знам защо,но като прочетох темата единственото нещо за което се сещам от този тип...даже не е подобно,но...все пак бях много изненадана...Преди няколко години...била съм..3-4 клас ( сега ще съм 9ти) се прибирах от училище и по пътя видях един дядо с кошница ябълки...не знам какъв ми е бил погледът,но щом го пгледнах,както и кошницАТа той ми се усмихна име извика да ми даде една ябълка..Аз се почудих ( все пак е непознат!!! ),но отидох и когато ми я даде каза "Внучката ми е същата"...Да знам с нищо не ми е помогнал с нищо,но се почувствах много по-добре и бях по-щастлива може би....
стана май твърде дълго