za6to futbolistite se jenqt nai-4esto za pevici ili manekenki? Az imam mnenie za tova,no iskam da vidq i drugite kak mislqt. I da vi pitam spored vas dali e vajno za tqh obrazovanieto na jenite do tqh? (izvinqvam se ako ima takava tema,no 6te mi e interesno mnenieto vi) Blagodarq.
Ъх...И от къв зор ще ме интересува,че футболисите се женят за певици?...Ама не...найстина...с всеки изминал ден разбирам колко много "умници" има в тоя форум...Да не би да си решила да се жениш за футболист?...Ходи в Пайнер и там ше те опраят.
![]()
Щото са си лика-прилика![]()
Женят се щото онези повече харесват перспективни мъже,демек с пари!![]()
![]()
![]()
Най-вероятно, защото са с равни умствени възможности и се разбират идеално.. все пак колко фолк певици са омъжени за Новелисти ?![]()
![]()
футболистите се женят за певици и манекенки ,защото за тях е много важна визията,пък незнам дали образованието им има значението така де,какво очакваш от някаква чалгаджийка или тъпа манекенка.С тях футболистите застават пред камерите и само те говорят,онея седат като за така си
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Съгласна съм.Първоначално написано от cooool
(а какво е новелист?да не е човек с ноБелова награда?)
Първоначално написано от Jamalska
Евентуално
![]()
По темата мисля, че това е просто ПР. Известните се женят за известни. В каквато среда се движат, с такива се запознават и съответно излизат.
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
вярно бе.макар че контекстово звучи глупавоПървоначално написано от exploitedteen