- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Успех на кандидат-студентите утре
Т'ва второто е есе нали? До колкото знам няма определени критерии за оценяване на есета и затова там 'изгърмяват' най-много хора. Или поне така беше преди./Или поне така се опитваха да ни втълпят...пф/
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Значи.. това за мен въобще не е есе, защото трябва да се прави съпоставка на автори, което си е чист анализ.. Единственото есеистично, което намирам в този вариант, е обема. Не е като да пишеш 15-20 страници.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Не знам какви са ти впечатленията, но явно са доста остарели. В последните 2-3 години се търси различното.. Клишетата от сорта на "Вазов е Патриарх на българската литература" носят само негативи, а разтягането на локуми доста изнервя проверяващите. Поне така ми е казвала една от тях де...
На мен Вазов ми е скученБих могъл да развия тема по него, но с голямо отегчение..
Определено темата е добра,може да се развиват локуми и точат баници не за 20,а за 30 страници![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Зависи как ги развиеш
Есето е много по рисковано поради факта, че колкото и да обясняват че трябва да си кажеш какво мислиш в него,винаги проверяващите баби от СУ пишат 2-ки за не приети от тяхното въображение мисли![]()
А рецензиите винаги са уникални![]()
Аз пък се чудя в сряда каква ли тема по история ще се падне ?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ъ... ? Я по-леко със заплахитеПървоначално написано от Мetoman88
Опааа, стана въргал.Пхаха.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Коя специалност си си харесал в СУ
Оф,аз не съм щастлива.Съчинение по цитати през живота си не съм писала и реших да не рискувам..все ще вляза нещо с историята.
А "Епопея на забравените" е единственото чудо,от което не съм прочела даже и творбите.Мразя го тоя Вазов,винаги съм го мразила и не мога да повярвам,че се падна.
ама каквото сабя покаже
Успех ... ех, тези теми ми напомнят, времето когато аз бях студент .. к'фи хубави времена бяха и родителите как се пържат пред университетите в чакане на челядта да излезне и да я питат : Как мина, Маме ...![]()
п.п. Хубави времена .. ехх ....![]()
![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Това ми е много смешно с родителите...
Те мойте на времето като бях 7-ми клас не дойдоха на изпитите,камоли за кандидатстването
^ Именно .. и на мен ми е много смешно ... особенно като отиде репортера до тях и почнат да се надвикват, кой да говори пръв ...![]()
“Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”
Удри го да куца, деба и педала гноясал.Първоначално написано от Мetoman88
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
И аз не съм доволна от Литературата. Бях учила Вазов, но "Под игото" , защото ми се стори по-вероятен вариянт. Писах по цитатите ама изобщо не съм доволна. Надявах се на Гео Милев, Алеко Константинов, Атанас Далчев и Ботев естествено... Добре че поне единия цитат беше негов та там съм писала повечко, че ако се беше паднал Яворов или Славейков - ду хаст![]()
Ох, а тая история ми взе нервите цяла година !! Да минават утре и другиден, че в Четвъртък съм пак на История в Благоевград и да ми се маха от главата, че направо вече ми се повръща от учене, съвсем честно...
ПП На Историята се надявам на Съединението или Антиосманската поне едната от темите да е такава. Учила съм и Средновековие де, но всички казват, че едната тема щяла задължително да е от Нова история - такава била логиката.. То след вчерашния Вазов по литература не виждам никаква логика вече![]()
Хайде успех на всички утре и дано да се падне това, което ни удовлетворява !!
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
И мен ме удовлетворява Симеон или Борис. Крум не знам защо не ми се вярва да се падне... миналата година беше той и просто не знам - не мисля, че сега пак ще се падне макар че и Ботев беше миналата като цитат с Далчев и тая година пак се падна... Офф , не знам вече и аз. Никва лбогика не мога да вкарвам, пък и то е на късмет - квото се изтегли.
Да се надяваме, че поне една от двете теми ще знаем. Ако не... ще сме студенти в НБУ![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..