- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Успех на кандидат-студентите утре
На мен ми е много интересна тая логика с "Вероятно ще се падне...еди-коя-си-тема". Миналата година... какви ли не теориии не се развиваха... По-логично било България между двете световни войни /по-логично от кое..и защо, никой не обясни/.. или.. "Ама Не! То не може да се падне хан Аспарух, защото е 'прекалено елементарна'.. изобщо цялото Средновековие е много лесно"... (накрая видяхме колко лесно беше...с 50% двойки.) "По-сигурно е К.Стоилов и Ст Стамболов"...Как се преценява кое е по-сигурно и кое не... мистерия. [-o<
Пък това, че миналата година се е паднала една тема, не означава, че и тая година пак не може да се падне. Предиии... няколко години, 2-3 поредни години като се пишеше все по Баба Илийца... "Не можело!" Айде бе.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Ей стискам ви палци утре на Историятаче след някоя друга година и аз ще се пържа там..... СУ
Заветната цел
Първоначално написано от ™G-Baby™
И аз съм свидетел как за 4 години тук в Свищов се падна 1 и съща тема по история 3 пъти. Мъжа писа по нея 2 години (само, че не поредни).......Да не говорим, че от Съвкупно търсене, по-често срещана тема няма. А миналата година по география се падна географско положение и граници на България. Все пак съм на мнение, че тук се падат доста лесни неща....И все пак си мисля, че колкото и да са променени изискванията, Вазов е благодатен автор. "Епопея на забравените" е 1 от нещата, които харесвам от творчеството му. И това са 12 стихотворения...Все има какво да се напише.
"Съвкупно търсене" и теми по история?! Малко се обърках...Това да не са някакви теми по икономика?!
Пък за такива, дето 'все има какво да се напише' са най-неблагодатни, защото се пишат и най-големите глупости. Клише до клише... И като започнат след изпита да се хвалят кой колко страници изписал... голямата гордост. ...и накрая - 3.![]()
Ама успех утре на всички историци!Това ми беше най-кошмарният от всички изпити, пф.
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
sh3_1s_7h3_0n3 оо и на нас повярвай ни![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Аз мисля, че ще се падне Църкватаи българския национален въпрос (1878 - 1903 ).
А най-много искам или ранно българско възраждaне, или новобългарска просвета и възрожденска култура. Абе все тая, изобщо не съм готова за този изпит.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Страхотен раздел.Първоначално написано от bboy_bunker
Успех на всички на изпита по история утре!
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Който познае темата, ще черпи! ^^![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Оо стига сте врачували, моля ви се !!Само се стресираме допълнително така - квото се падне тва е. Всичко е въпрос на късмет. Предполагам всеки си има някои темички, които не знае или не са му особено любими за това по-добре да не се правиме на ясновидци
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Нека една от темите да е Иван Асен...братовчедката това най иска. Иначе и аз имам предчувствие, че ще едната тема от Нова история, а другата от Средновековие( и утре гледаш как се падат и двете от Възраждане)...Както и да е- много късмет утре!
И все пак една преподавателка по икономика (в момента уча в националната финансово-стопанска гимназия, София) казва, че най-добрия икономически университет е този в Свищов.Първоначално написано от krem4et0
Pliok0019 кой клас си? Да не ти е по икономика Трендафилова![]()
Мне. Йорданова. Иначе сега ще бъда 10к1.Първоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
Аа добреСлава Бого, че не ти е тя
Аз бях 12 К5 :>
Разбира се, че се 2 различни изпита. по история беше за Асеневци тема.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Аз не уча тук икономика, а икономическа информатика, но сам учила доста икономика, средното ми е в търговската гимназия, макар също да е икономическа информатика(тогава МОИ беше). Но е факт, че за всички икономически специалности, особено счетоводство, ако ти си с диплома от Свищов, друг е от УНСС, а 3-ти от Варна, познай кой ще вземе работата - този завършил СА Д.А.Ценов, естествено.
sh3_1s_7h3_0n3, ти във ВИНС-а ли си? Познаваш ли асистент Атанас Атанасов? По счетоводство е.
Айде честито историци! Раковски и ВСВ - успех ви жилая. Аз предадох фронта.
Йей! Познах, че едната тема, ще е от Нова история! Според мен по- лесната е за Раковски( поне на мен ми беше като ги учих)Първоначално написано от naduta_fukli4ka
Според мен всички теми без за Църквата са готини, но след като намалиха времето за работа на 4 часа, темите станаха по- коварни. Така зададена темата "Външната политика на България - 1939-1944 г." е част от по- голямата тема "България в годините на Втората световна война". Много народ изгърмя на предварителния, защото си написа темата "от-до", а не това е заложено в заглавието.Първоначално написано от exploitedteen
4 4аса за изпит не е малко..
Ако я знаеш,пове4е от 2 4аса не ти трябват..
Виж,в4ера в УНСС,1 4ас запълвах кръг4ета,1 4ас по география и езикова решавах,и ми останаха 60 минути да реша 20 ТРУДНИ зада4и,по 3 минути/зада4а.На това му се казва-притискане от времето.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
въх... ше залагам на 5-цата от предварителния...![]()
а Раковски съм го чел точно 1 път![]()
![]()
5 може и да ти стигне..
Dwight D. Eisenhower
ти сигурно можеш да научиш 27 теми перфектноПървоначално написано от exploitedteen
Хайде,хайде,не е толкова трудно![]()
Dwight D. Eisenhower