.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 180
    На мен ми е много интересна тая логика с "Вероятно ще се падне...еди-коя-си-тема". Миналата година... какви ли не теориии не се развиваха... По-логично било България между двете световни войни /по-логично от кое..и защо, никой не обясни/.. или.. "Ама Не! То не може да се падне хан Аспарух, защото е 'прекалено елементарна'.. изобщо цялото Средновековие е много лесно"... (накрая видяхме колко лесно беше...с 50% двойки.) "По-сигурно е К.Стоилов и Ст Стамболов"... Как се преценява кое е по-сигурно и кое не... мистерия. [-o<

Пък това, че миналата година се е паднала една тема, не означава, че и тая година пак не може да се падне. Предиии... няколко години, 2-3 поредни години като се пишеше все по Баба Илийца... "Не можело!" Айде бе.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Ей стискам ви палци утре на Историята че след някоя друга година и аз ще се пържа там..... СУ Заветната цел
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз съм свидетел как за 4 години тук в Свищов се падна 1 и съща тема по история 3 пъти. Мъжа писа по нея 2 години (само, че не поредни).......Да не говорим, че от Съвкупно търсене, по-често срещана тема няма. А миналата година по география се падна географско положение и граници на България. Все пак съм на мнение, че тук се падат доста лесни неща....И все пак си мисля, че колкото и да са променени изискванията, Вазов е благодатен автор. "Епопея на забравените" е 1 от нещата, които харесвам от творчеството му. И това са 12 стихотворения...Все има какво да се напише.

"Съвкупно търсене" и теми по история?! Малко се обърках... Това да не са някакви теми по икономика?!
    Пък за такива, дето 'все има какво да се напише' са най-неблагодатни, защото се пишат и най-големите глупости. Клише до клише... И като започнат след изпита да се хвалят кой колко страници изписал... голямата гордост. ...и накрая - 3.

Ама успех утре на всички историци! Това ми беше най-кошмарният от всички изпити, пф.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    sh3_1s_7h3_0n3 оо и на нас повярвай ни
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз мисля, че ще се падне Църквата и българския национален въпрос (1878 - 1903 ).

А най-много искам или ранно българско възраждaне, или новобългарска просвета и възрожденска култура. Абе все тая, изобщо не съм готова за този изпит.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Мен ме удовлетворява Средновековие
    Страхотен раздел. Успех на всички на изпита по история утре!
    To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!

Според мен ще се падне Симеон...

Който познае темата, ще черпи! ^^
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Оо стига сте врачували, моля ви се !! Само се стресираме допълнително така - квото се падне тва е. Всичко е въпрос на късмет. Предполагам всеки си има някои темички, които не знае или не са му особено любими за това по-добре да не се правиме на ясновидци
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен
    Град
    София
    Нека една от темите да е Иван Асен...братовчедката това най иска. Иначе и аз имам предчувствие, че ще едната тема от Нова история, а другата от Средновековие( и утре гледаш как се падат и двете от Възраждане)...Както и да е- много късмет утре!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И аз съм свидетел как за 4 години тук в Свищов се падна 1 и съща тема по история 3 пъти. Мъжа писа по нея 2 години (само, че не поредни).......Да не говорим, че от Съвкупно търсене, по-често срещана тема няма. А миналата година по география се падна географско положение и граници на България. Все пак съм на мнение, че тук се падат доста лесни неща....И все пак си мисля, че колкото и да са променени изискванията, Вазов е благодатен автор. "Епопея на забравените" е 1 от нещата, които харесвам от творчеството му. И това са 12 стихотворения...Все има какво да се напише.
    И все пак една преподавателка по икономика (в момента уча в националната финансово-стопанска гимназия, София) казва, че най-добрия икономически университет е този в Свищов.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Pliok0019 кой клас си? Да не ти е по икономика Трендафилова

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Pliok0019 кой клас си? Да не ти е по икономика Трендафилова
    Мне. Йорданова. Иначе сега ще бъда 10к1.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Аа добре Слава Бого, че не ти е тя Аз бях 12 К5 :>

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    "Съвкупно търсене" и теми по история?! Малко се обърках... Това да не са някакви теми по икономика?!
    Пък за такива, дето 'все има какво да се напише' са най-неблагодатни, защото се пишат и най-големите глупости. Клише до клише... И като започнат след изпита да се хвалят кой колко страници изписал... голямата гордост. ...и накрая - 3.

Ама успех утре на всички историци! Това ми беше най-кошмарният от всички изпити, пф.
    Разбира се, че се 2 различни изпита. по история беше за Асеневци тема.

Аз не уча тук икономика, а икономическа информатика, но сам учила доста икономика, средното ми е в търговската гимназия, макар също да е икономическа информатика(тогава МОИ беше). Но е факт, че за всички икономически специалности, особено счетоводство, ако ти си с диплома от Свищов, друг е от УНСС, а 3-ти от Варна, познай кой ще вземе работата - този завършил СА Д.А.Ценов, естествено.

sh3_1s_7h3_0n3, ти във ВИНС-а ли си? Познаваш ли асистент Атанас Атанасов? По счетоводство е.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Айде честито историци! Раковски и ВСВ - успех ви жилая. Аз предадох фронта.

Мега фен
    Град
    София
    Йей! Познах, че едната тема, ще е от Нова история! Според мен по- лесната е за Раковски( поне на мен ми беше като ги учих)

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    даааа бе, аз ако кандидатсвах история това ВСВ щеше да ме насере от кеф...
    Според мен всички теми без за Църквата са готини, но след като намалиха времето за работа на 4 часа, темите станаха по- коварни. Така зададена темата "Външната политика на България - 1939-1944 г." е част от по- голямата тема "България в годините на Втората световна война". Много народ изгърмя на предварителния, защото си написа темата "от-до", а не това е заложено в заглавието.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    4 4аса за изпит не е малко..
    Ако я знаеш,пове4е от 2 4аса не ти трябват..

Виж,в4ера в УНСС,1 4ас запълвах кръг4ета,1 4ас по география и езикова решавах,и ми останаха 60 минути да реша 20 ТРУДНИ зада4и,по 3 минути/зада4а.На това му се казва-притискане от времето.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

въх... ше залагам на 5-цата от предварителния...

а Раковски съм го чел точно 1 път

Град
    София
    5 може и да ти стигне..
    Dwight D. Eisenhower

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    голямо тото сте с тези теми, които учите...
    ти сигурно можеш да научиш 27 теми перфектно

Град
    София
    Хайде,хайде,не е толкова трудно
    Dwight D. Eisenhower

така е много лесно да се каже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си