.
Отговор в тема
Страница 5 от 8 ПървиПърви 12345678 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 180
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не е баш така. Сега уча всичко, без пропуск, но пак не желая определени теми да ми се падат по 1 или друга причина.

Град
    Utopian future state
    Аз не съм учил история от 11-ти клас насам Не съм чел никакви теми, не съм преговарял. Изпита ми по история в ПУ е в петък и ще разчитам на знанията си от у-ще. Мисля, че ще напиша 1-2 страници, ако се падне нова история. А тъпото средновековие под ножа!

Супер фен Аватара на fake
    тц тц, с тия истории и географии хич не си е работа. от географията се отказах на първата тема още, не е за мен това безсмислено зубрене, а не мога да се правя, че ми е интересно колко декара царевица са събрани през 2005

английски рулз има ли някой, който беше вчера на изпита в СУ? или оня ден в Търново? или ще ходи в петък в Пловдив? на мен и във ВТУ и в СУ ми се сториха доста лесни изпитите...
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен
    Град
    София
    И аз на първата тема по география се отказах...прекалено много бяха нещата, които ми бяха непонятни вътре.
    На английски братовчедка ми беше вчера в СУ и и било много гадно.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Ако ти преподава - свиркай. Гадже е на кака ми
    хаха я виж ти! За една бройка щяхме да направим форумна шуробаджанащина... ^^
    Той е в катедра "Счетоводна отчетност", а 'бъдещите' ми преподаватели ще са от "Финанси и кредит". Вероятността да ми преподава е..хм..малка?!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Свищов
    Знае ли се дали се знае.....и все пак..ако има нещо-кажи. До колкото знам е голямо страшилище при вас за разлика от сестра ми, която е любимка тук.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Преди малко излезнаха от УНСС..
    Да се похваля и аз

http://i35.tinypic.com/28wl8y0.gif
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Честито, RAWRRR! Какво искаш да запишеш в УНСС?
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    София
    Вси4ко,което е там,ми харесва.
    От миналата година този университет ми е на сърце,както и София,като цяло.Но миналата година не ме приеха там,записах в ПУ две специалности..докато преди месец ми щукна да се отпиша и да гоня дивото с УНСС,преговарях 1 месец здраво,решавах зада4и и такам.Сега ще 4акаме класиранията,няма да е от първо де,но 2ро-3то .
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на Blab
    Браво на Раур!
    Развитието на темата го очаквах.

Чудя се кога ли ще ми щукне и на мен подобна на твоята идея.. само че първо да запиша 2рата специалност... и тогава ще ги мисля тия радикални 'обрати'.

Иначе успех, RAWRRR! Дано те приемат нещо, което този път наистина ще ти е на сърце.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

В УНСС има големи отрепки.. говоря като студенти... като цяло този университет въобще не ми харесва, въпреки че ще кандидатствам и там.

Град
    София
    Да,да,това за всеки университет го говорят..
    Общо взето на базата на това,4е гроздето е кисело..

След 7ми клас като кандидатствах говореха,4е ако влезна в Английската гимназия,ще стана 100% наркоманка,щото такава била средата..ама вси4ки се напъваха да влезнат то4но там.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    Свищов
    И все пак имай предвид какво написах по-горе за равнищите на образование там и за престижа на учащите в тази институция

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз вчера нищо не направих, но честно казано не искам да уча в СУ.
    И аз като RAWRRR съм заплюла УНСС и ще се бутам там.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    София
    Видях какво си написала,но аз съм на принципа по-добре последен в града,отколкото пръв в селото.

Свищовския университет е първия икономи4ески в България,но пък УНСС е най-големият икономи4ески на Балканския полуостров.

Може и да си права за нивото на обу4ения и изискванията,ще разбера наесен..и все пак не смятам 4е диплома от А.Цанков може да ти отвори пове4е врати,отколкото тази от УНСС.

ПС.Бънгъл с теб взехме да имаме много допирни то4ки .Стискам ти палци
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Аз вчера нищо не направих, но честно казано не искам да уча в СУ.
    И аз като RAWRRR съм заплюла УНСС и ще се бутам там.
    Май доста народ нищо не е направил- разправят, че масово се изнасяли след като чули темите

Днес беше изпитът по литература в УНСС ... оказа се доволно лесен

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Видях какво си написала,но аз съм на принципа по-добре последен в града,отколкото пръв в селото.

Свищовския университет е първия икономи4ески в България,но пък УНСС е най-големият икономи4ески на Балканския полуостров.

Може и да си права за нивото на обу4ения и изискванията,ще разбера наесен..и все пак не смятам 4е диплома от А.Цанков може да ти отвори пове4е врати,отколкото тази от УНСС.

ПС.Бънгъл с теб взехме да имаме много допирни то4ки .Стискам ти палци
    Идеята не е, че тук е университет, а че е АКАДЕМИЯ. А и самото университет, пък за стопанство е малко смешно. В 1 университет има всичко - от филилогия, до информатика, от изкуства, до атомна физика...хем уни (универсален), хем пък за стопанство.

Бтв бях там на защитата на сестра ми.......много скапана работа ми се стори. Сградата, в която бяхме беше отврат, беше откровено мизерно. Нали за 1 учреждение се съди по тоалетните....нашите в ректората и стола са поне 10 пъти по-добри.

Колкото за дипломата какви и колко врати ще ти отвори....питай и установи сама. Особено що се отнася за счетоводство какво ще ти кажат.

ми уни си е какво.. стопанството има различни направления

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И все пак имай предвид какво написах по-горе за равнищите на образование там и за престижа на учащите в тази институция
    Образованието навсякъде е едно и също... а студентите - един дол дренки.
    Едната в УНСС казвала, че предната вечер ресвала задачи до сутринта. От Свищов пък момчето 2ри курс още не може да си изясни какво точно било инфлацията /а е икономическа специалност! /, а във Варна се разхождат с hands free-то по изпити и се мислят за голямата работа, като взели всички изпити без минута четене, заради което ректорът се наложи да издаде заповед "Във връзка със зачестилите опити за преписване" в края на лятната сесия.
    Първата ще бъде с диплома от УНСС, а не може дори да говори правилно, 2рия икономист ще става, а основни икономически понятия не знае, а наш'те ще завършат с 'отличие' и ще се имат за големите капацитети.

А относно Свищов..дори и аз от Варна не бих се вдигнала да ходя да уча там. Просто не си представям от моя град да отида в още по-малък. Единствената ми алтернатива беше София и не заради образованието или гъзарията на 'столицата', а поради коренно различни причини. Или София, или Варна.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Град
    Свищов
    Не знам в коя сграда беше. Беше доста отдавна, а на мен мисълта ми беше само за сестра ми....Но факт е, че столът там не ми хареса, а тоалетната, която посетих беше мизерна.

Колкото до нивото на образование ще кажа, че все пак си зависи всичко от студента. Някой като иска да учи, ще учи и ще научи нещо. Някой като не ще-няма да стане на сила. Приятелят на састра ми каза това за хендс фритата във Варна. Как идвали със замаскирани с фон дьо тен кабелчета, разни лепенки, ала бала. Той за това искал момичетатада са с вързани коси и им преглеждал ушите и врата преди изпит....общо взето около 30% гърмяли преди да е почндал. Даже ходел при колегите си да проверява...Но масово било с bluetooth.

А и да спомена, че в нашата селска академия не учат хора само от малки градчета и селца. В моята група имам колеги от Варна, Бургас и София...

Град
    Свищов
    Напротив...Специално с 1 колега от Варна съм много близка и той каза, че е искал да е тук и е кандидатсвал само тук. ВИНС и УНСС са доста по-корумпирани от СА...Не, че и тук няма, ама уж се хващат.....а и нещата са по-дребни. Малък град-нямат нужда хората от много пари. Тук с 500 лева си цар!

Град
    Свищов
    не казвам, че няма.....просто нуждите на преподавателите не са толкова големи и корупцията не е в такива размери.
    А и фактор си е издръжката на студента, не мислиш ли? Тук за квартира, път(ходят си всяка седмица), храна, излизания, разходи.......излиза не повече от 200-250 лева месечно. Във Варна и София до къде ще ми стигнат тия пари?

На 1 моя колежка й превеждат 2000 лева годишно и й остават, въпреки, че си пазарува дрехи, обувки, подаръци за роднини....

Така е.. 200-250лв ще стигнат само за квартира и консумативи евентуално.
    Но тук вече опира до финансовата част, която естествено не е без значение, а не толкова до 'образование' и 'диплома'.
    Бедна, но мила
    Нормална, но обсебена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си