- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Успех на кандидат-студентите утре
В моята група постъпихме 30 човека, по едно време бяхме 22, а после дойдоха 2 колежки, които бяха прекъснали. В другата група положението е идентично, само дето те са с 3-4 човека повече от нас.
При нас идват по-скоро от ВТУ преподаватели. Най-вече по право, защото кадрите на академията се състоят 2-ма асистента.....Иначе по други дисциплини не знам да има лектори от други ВУЗ.
ааааааааахггхгахгргархагр ахдгасйкрвй
КРЕМ, айде спри да говориш за себе си бе !!! Вече е дразнещо ! Не всичко се върти около теб и твойта катедра ! !!!
ТЕМАТА НЕ Е ЗА ТОВА ! Ти си модератор и НАРУШАВАШ ПРАВИЛНИКА !
Всъщност този ми пост беше потвърждение на това, че не е важно дали си влязал, а дали ще излезеш.
![]()
![]()
![]()
Хаха, яко е да видиш изтрещял човек в 9 сутринта.
Ама нормално е да говори за себе си, всеки говори за това, което го интересува, като остареем ще станем още по-зле, спокойно.![]()
И аз пожелавам успех на кандидатстващите утре. Лично на мен ще ми трябва. Отново съм до никъде, уча и усещам, че нищо не ми влиза в кратуната. И то неща, които съм ги минавала по 100 пъти.![]()
А относно университета на Кремчето, преподавател от УНСС ми е казвал, че ако искам да уча счетоводство - да отивам там. Той ми каза и да бягам от България, защото нямаме свестен ВУЗ, ама аз нали съм си твърдоглава, никой не може да не накара да отида да уча на майната си, докато имам избор тук.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
"Любен Каравелов и Васил Левски начело на българското националосвободително движение"
Ше ги еба в гъза смотаняците. Напуснах залата с гръм и трясък. Бахти тъпата тема![]()
^ Ъ, къде това?
ПУПървоначално написано от bungle
![]()
Ааа, днес в УНСС май ми отрязаха главата с тези въпроси по история.![]()
абе тука няма ли поне един, който е кандидатствал с математика, за рисуването ми е ясно, че няма да има...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз.Първоначално написано от alice sw
![]()
В ТУ, СУ и следва МГУ. Доколкото знам ти беше в УАСГ... даже си говорих с някого по тоя въпрос, ама не помня с кого.
Математиката е най-лесна за кандидатстване... според моите скромни виждания, де.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Пф, мда, доста кофти бяха.Първоначално написано от bungle
Собственост на Canis_Dirus
има такъв момент, само да не е в УАСГ де...Първоначално написано от пор
какво по дяволите мислиш да правиш на тея места...нямаше ли да ходиш в ЛТУ
Аз си бях там, ама нещо не ми хареса, а и по рисуване, където са яките специалности, съм гола вода.Първоначално написано от alice sw
В тея места има някои читави специалности, зорът е да влезеш. :Р После, ако не ти е на сърце, винаги може да се преместиш... а сега с тея матури си му ебало майката. Сетих се, че exploitedteen много им се радваше, но нека цитирам по памет разговор, дочут в ТУ, докато вися на опашка за записване:
- Братлее, аз на предварителния нищо не направих, дори не знам косинусова и синусова теорема кви са, що са. (за човек, който се цани за математика, тва е като да не знаеш... абе, мноо зле)
- Колко имаш на матурата?
- 5.70!
*следва злорад кикот*
Та такам.
![]()
Ти беше ли на изпита в УАСГ? Много кофти задачи дават тея хора, верно си е..![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
ясно е, че има читави...ама коя си си избрала...иначе на изпит бях...май ми се получи добре, пък ще видим на 25-ти...
Аз съм с математика, ама в друга насока
Тъпото е, че искам в УНСС, а нещо системата им тази година... по математика уча цяла година и ми върви и имам на редовния 5,42 с 10 грешни и 1 непопълнено, а е така се явих на БЕЛ и изкарах 5,78. Боже, аз ако знаех, че е толкова по-лесно, щях поне да прочета и някой друг разказ. От природоматематическа паралелка съм и имахме само по 2 часа литература и доста разкази са ми непознати. Представям си, ако бях седнала да ги прочета...
Хах, а след изпата ми звъннят и аз "ЪЪЪ, нищо не направих", а после ккаво се оказа... Хубавото е, че вече имам шанс да влезна финанси
Искам и в СУ Стопанско управление с немски, ама не вярвам да си издържа изпита по немски...
Кандидатствам и в ТУ, ама там ми е толкова гадно.. едни сиви стени, едни решетки, целите стени в дупки, а и не мога да проумея за какво трябва да те тормозят да учиш химия, при положение, че си се записал в компютърна специалност. Не ми пречи на мен химията, но просто сисетмата е много остаряла. А и след този изпит по мат, тази матура и изпита по немски съвсем се отказах, то пък никаква тръпка няма.
И много ме е яд, че е такова положението, защото предлагат търсени специалности и ако поне малко го осъвременят този учебен план, ще има повече желаещи.
какво кандидатстваш там ?Първоначално написано от TheNh3
Аз с правото и политологията явно ще се размина тая година.. ще видим как стоят нещата с прехвърлянето...
@shadow4e
УНСС е смешна история, при една съученичка се получи същото...отиде на историята само за общата част, да види как ще я направи, иначе си кандидатства с математика, тва на пробния де...на историята имаше 5,76, на математика доста по-малко...да минават проклетите 5 дена, искам си резултатите...
Аз имам 5,78, защото все пак 1/4 от теста по бел е и математика и по този начин имам предимство пред другите, защото те не могат да си я решат и имат грешките на нея, а аз просто ги имах на литературата. Общо взето така се получава, че хората с математика имат предимство и имат по-големи шансове, като се пробват и с други предмети, в коит все пк имат някакви бегли познания.
На мен УНСС ми харесва, защото прави наистина големи промени и се вижда някакво желание за промяна. Това, че вече има и част с езикова култура е доста добре. Посещавам форума и се забелязва разлика в начина на писане на хората в началото на годината и сега.
А и примерно едно момиче от форума на СУ има там 5,90, а в УНСС има 5,80, защото не е успяла да си направи българския.
Не, че ми харесва толкова УНСС, как звучи, все едно го идеализирам.Даже съм далеч от това. Влизат хора, на които мястото им въобще не е там, ама пък тоооо не е задължително приятелите ми да са от там.
![]()
Утре ми е изпитът по немски в СУ, ама като знам, че ще ме съкат ииии...![]()
не, аз против УНСС не говоря...не знам достатъчно за него...просто ЕПИ се оказа безкрайно странен, а оценките, получени от него са 2 пъти по-странни
аз щях да ходя в СУ на немски, но се отказах...няма смисъл, не искам да уча там...иначе моя много добра приятелка е стопанско с немски , сега завърши първа година...по нейно мнение, колегите и са доста зле по немски, но си карат, нямат проблеми...влезли са с някви 4-ки на изпита по немски и доста по-високи по математика...
Ами то за там тези оценка са високи.
То дори на първо класиране се е влизало с две 4-ки, а на трето с 4,10 по мат и 3 по немски. Обаче и там оценките не се изкарват толкова лесно. Аз лично по мат. имам 4-ки и на двата и знам, че знанията са ми за около 4,50. То няма голямо значение дали ще ми пише 4 в СУ или 5,50 в УНСС просто в двете унита се влизат с различни оценки. Те. двете оценки са равностойни, защото моите знания са едни и същи и и ня двете места не се представих добре.
ЕПИ - История на България
(модул 1+модул 2+модул3)
5.89
ЕПИ - История на България
(модул 3)
5.93
Аааааааааа!![]()
![]()
![]()
![]()
Тук някаква тема странна. Само зубърките пишат.
Не сте корави. Я бегом касиерки в Билла!
Grumpy old madman
Министри са яки, ама ти не си.![]()
опаля, и аз съм доволна
мяу![]()
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от bungle
![]()
![]()
Честито ти. Личи си, че си си назубрила материала.
Grumpy old madman