.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 180 от общо 180
    Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Да, братле, до 3 през нощта съм кълвала. И станах в пет. Отидох на изпит с празна глава , върнах се разплакана, обаче съм страшно доволна от себе си.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Да, братле, до 3 през нощта съм кълвала. И станах в пет. Отидох на изпит с празна глава , върнах се разплакана, обаче съм страшно доволна от себе си.
    Аз учих до 5 и половина

А на литература ходи ли?
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    То това са изпитите с готови теми - роботизация. Заучаваш нещо и после го възпроизвеждаш без мисъл - абсолютно машинално. А после - "Възпитаваме мислещи хора!"

Специално в твоя чест ще гледам "Секса и града" (дъ мууви)
    Grumpy old madman

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Много си тъп, сори. Така и не отидох на нито един урок по история, така и нито една тема не написах/прочетох. Каквото е пишело в учебниците ми от училище това е, да не съм луда да давам пари за глупости. Ще им пълня джобовете с пари, за да ми кажат същите неща, които вече са написани??

Освен товаааа ( както Куенч знае от миналата година) аз нямам навика да уча, защото съм страшно мързеливо същество И за този изпит специално учих само деня преди него. Така чеее съм адски горда със себе си, защото не съм от ония машинки, за които говориш ти. Аз съм си машинка, ама друг тип машинка. ( нескромно казах аз)
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Много си тъп, сори. Така и не отидох на нито един урок по история, така и нито една тема не написах/прочетох. Каквото е пишело в учебниците ми от училище това е, да не съм луда да давам пари за глупости. Ще им пълня джобовете с пари, за да ми кажат същите неща, които вече са написани??

Освен товаааа ( както Куенч знае от миналата година) аз нямам навика да уча, защото съм страшно мързеливо същество И за този изпит специално учих само деня преди него. Така чеее съм адски горда със себе си, защото не съм от ония машинки, за които говориш ти. Аз съм си машинка, ама друг тип машинка. ( нескромно казах аз)
    мама се задявала с Херодот викаш
    Grumpy old madman

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си