- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Успех на кандидат-студентите утре
И аз не съм доволна от Литературата. Бях учила Вазов, но "Под игото" , защото ми се стори по-вероятен вариянт. Писах по цитатите ама изобщо не съм доволна. Надявах се на Гео Милев, Алеко Константинов, Атанас Далчев и Ботев естествено... Добре че поне единия цитат беше негов та там съм писала повечко, че ако се беше паднал Яворов или Славейков - ду хаст![]()
Ох, а тая история ми взе нервите цяла година !! Да минават утре и другиден, че в Четвъртък съм пак на История в Благоевград и да ми се маха от главата, че направо вече ми се повръща от учене, съвсем честно...
ПП На Историята се надявам на Съединението или Антиосманската поне едната от темите да е такава. Учила съм и Средновековие де, но всички казват, че едната тема щяла задължително да е от Нова история - такава била логиката.. То след вчерашния Вазов по литература не виждам никаква логика вече![]()
Хайде успех на всички утре и дано да се падне това, което ни удовлетворява !!
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..