Мисля, че тук важи и в извистна степен мнението на преподавателя, работата ти върху практическата задача ( която винаги се проверрява преди да се чете писмената ти работа), посещаемостта в часовете. И смятам, че е редно на човек, който е програмист и си е направил програмата перфектно, без зацикляния, без грешки, с явно познаване на конкретния език, но който не се е задълбочил в сухата теория, да му се даде малко и да не се задълбочава толкова преподавателя в писмената му работа. в крайна сметка нали важното е да се науча да правя нещо, а не да знам колко и какви ЕК има в България.
А и говоря за себе си и това, което съм видяла при проверка на моите работи. А аз от 2 групи съм най-редовния студент, с най-висок успех, с пълен сбор точки на контролни, с винаги работещи програми и изпълнени други семестриални задачи........Нормално е 1 човек, който 16 седмици си гради ежедневно мнение за мен, да не се задълбочи в това дали съм написала всички оператори, всички класификационни признаци или нещо от сорта....