- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Как се танцува на рок?
Имаше теми за хауса и чалгата, сега е време за рока и метъла.![]()
Танцуваш, както си го усещаш. Трябва да ти идва отвътре, да усетиш музиката. Това се отнася за музиката изобщо.
We are not men
We are machines that take the breath of life away
We are not men
We are pathetic animals who kill to kill
We are not sane
We are colluding with the enemy is us
We are not sane
We are destroying things we are unfit to touch
За всички, които казват, че на рок не може да се танцува - аз ще ви кажа, че може.
Аз редовно си танцувам на рок, та даже и на метъл парчета.
Както каза Diao Chan, танцуваш както го осещаш. Да не очакваш да има строго определен танц?![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
пого, или такива като на пънк и подобни стар рок танците.
Войни на Тангра
Рок се танцува елементарно.Все едно гасиш цигара с крака ти това единия начин другия е мнгого обяснение и не ми обяснява. Хващаш и теглиш некав музикъл да некав за рок и се учи
заМетъла
е най-лесно.Първо ако е по-тежка музиката като песен http://www.youtube.com/watch?v=JPXTwnzGCNY -значи си на пооогооооооо(любимото ми нещо).Малко за погото:За кноцертните погото най-много да си тръгнеш посинен и без два-три зъба
.На Останалите тежки песни се куфееее до полуда като тези човечета
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Как се танцува на рок?... ми не съм чула някъде да има хореография на такъв танц ...
Преди помня к`ва лудница беше в нас като останех сама.Музиката до дупка и гледаш някво лапе се кефи и скача по леглата и БууМ на земята и пак става и избухва и вика ... Абе,първобитна работа.
Сега си стоя кротко пред компа и си слушам без да извършвам някакви движения,но май трябва да повторя някой път добрите стари времена ...
За половин час ставах запъхтяна,болеше ме всичко и имах нужда от душ ... Леле ... мда,правех си купона ...
![]()
а аз си мислех че нео метълчетата са измрели..![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
^нема, нема, още са орди...
питайте Лейк бодъм как се танцува на рок![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ся тва е мнооого дълго повечето хора си мятат или въртят главите скачат мятат ръце а други се блъскат зависи как я изживяваш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ми Ако бройм рок`н`рол-а за рок... вижте как се танцува рак`н`рол.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
С краката правиш нещо като 'z', ама постепенно и така се клатиш..Ту единият крак, ту другия и така се танцува
![]()
![]()
Мн луда тема![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Първоначално написано от DeAd_LooSeR
С бира в ръка
Сподели снимка http://snimka.info
Абе скачаш там пък въобще да не ти пука
Трябва да усещаш музиката с душата си.Танцуването последно време се приема доста като даденост и не се обръща внимание на реалната му стойност.Просто пускаш сърцето си за момент в ритъма на музиката независимо какъв стил е тя-важното е да се чувстваш добре,освободен докато се наслаждаваш на любимата песен.