.
Затворена тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 138 от общо 138
    Мега фен
    Ти, като малко по-зряла, смяташ ли, че мишката замести книжката?
    Наблягаш ли над книгите?
    Коя е последната книга, която прочете.
    Кой е стилът, който не можеш да понасяш? /За книги става на въпрос./

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    О, не разбирай, че не съм склонна да ям всеки ден печено зеле(въпреки, че само от миризмата му ми се гади и ме заболяма глава), но да съм с него. Просто мисля, че покрива над главата, ток, вода и храна поне 2 пъти на масата са абсолютно задължителни.

Истерична, спокойна или нещо по средата си!? Оптимист или песимист?

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Ти, като малко по-зряла, смяташ ли, че мишката замести книжката? Да - съгласна съм, че мишката измества книжката. Но в 21в много неща се изменят и това е едно от тях. Няма какво да обвиняваме хората кой чете и кой не. Някои предпочитат да се орбазоват във виртуалното пространство и да четат онлайн книги, дръги предпочитат книжни вестници и книги.
    Аз лично предпочитам да си държа книгата в ръка и да си заспивам с нея. Всеки си прави избор и то си е за него. Аз предпочитам да чета дори произведения, които не ми допадат , за да не попадам в неловки ситуации , когато някой се заговори по определена тема и да седя като пън

Наблягаш ли над книгите? Колкото мога, да. Чета всеки ден. Не по много(половин, един час), но чета. Главно преди да заспя.

Коя е последната книга, която прочете. - Руски дневник на Анна Политковская

Кой е стилът, който не можеш да понасяш? /За книги става на въпрос./
    Понасям всичко, но най-малко чета фантастика

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    О, не разбирай, че не съм склонна да ям всеки ден печено зеле(въпреки, че само от миризмата му ми се гади и ме заболяма глава), но да съм с него. Просто мисля, че покрива над главата, ток, вода и храна поне 2 пъти на масата са абсолютно задължителни.

Истерична, спокойна или нещо по средата си!? Оптимист или песимист?
    По средата съм. Нито спокойна, нито истеризирам. Много съм притеснителна. За всяко едно нещо. Това не е добре.

По-скоро опитмист. Научих се да бъда оптимист.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Koe e neshtoto, koeto te e nakaralo da plachesh i da stradash nai-silno?

Мега фен Аватара на babity
    Би ли се снимала в еротично списание?
    Какви филми харесваш?
    Кое е най - милото нещо, което са правили за теб?
    Има ли нещо, за което съжаляваш?
    Липсва ли ти нещо от детството?
    В Бог не вярваш, а в съдбата?
    Има ли нещо, което в момента ти липсва, в смисъл...смяташ, че ако имаш И него животът ти би бил идеален? (И ако да какво? )
    Коя ти е най - най - най - голямата страст?

Град
    Инкогнито

Сбогом дано си щаслива

Така добър вечер(това е като да идеш на панахида и да кажеш добър ден на опечаленото семейство).
    Това е последният ми пост. Днес разбрах много неща, ще ги споделя с четящите темата след което ще задам последният си въпрос към Момичето на стола.
    Днес бях на доктор и ми направиха снимка на гръдният кош, оказа се че вчеара съм спукал ребро, идеята ми беше за снимката ми взеха 30 лева а имам осигуровка (бях ученик). Напуснах работа рамото ми е навехнато и немога да работя като хамалин (работех в склад за хранителни стоки). Скарах се със наще, който са на почивка до септември месец. Приятелите ми много отдавна разбраха че ненавиждам лицемерите. Нямам и алкохол с който да убия мъката. Та сега по същесто точно това си мислех до днес : Аз съм българче обичам наще планини зелени, БЪЛГАРИН да се наричам първа радост е за мене. О неразумни юруде, поради що се оставяш да те оправлявам мошенници ? Преди 19-20 години вашите бащи, майки, баби и дядовци успяха да свалят 1 правителство сега е ваш ред, не се оставяйте да ви мачкат, вие сте хора, и имате права като такива. Не може 300 000 турци да избират кой да управлява БЪЛГАРИЯ. Те са българи фанатици който мислещи се за турци и не знаещи нито една дума на турски. Хора който се стараят да помогнат на другите без да имат лична изгода са 0.001 % от населението (да не кажа че са 2-3 в цяла българия). Пак да се върна към мен на 19 съм досега не съм се целувал с език (нещо за което съжелявам че не се осмелих когато имах възможност), преди време имах приятелка с която бяхме разделени на 2 седмици се виждахме за по 1-2 дена прегръщах е и е целувах по бузата ( да не съм го правил с никоя. Надявам се за това което казват че живото прееба*а всички да е истина защото ще си умра дев...........). Винаги помагам на хората без значение (може и да не са ми симпатични да не кажа противни но ако мога ще помогна на всеки от сърце). Никога не съм крал и не съм взимал забранени вещества. Само 1 път съм лъгал със което съм горд. една възрастна жена около 60 години си беше забравила парите пред банкомат и плачеше защото някой и ги беше взел, тогава аз изтеглих 200 от парите на наще и й ги подарих, след което казах на наще че съм ги изгубил. Мечтата ми беше да стана легенда. Днес осъзнах че съм болен от смъртоностна болест, аз съм просто човек (грозен, беден и без истински приятели). Не искам да ви развалям настроението с моята депресия но ще продължа да ви разкавазм.Искам само да се извиня на всички който съм убидил и наранил и на Меги че и досаждах. Тези който слушат чалга да не ми се сърдят защото песни като Купони на Ванеса и Напипай го на Азис са за отайката на обеществото, съгласен съм че има и хубави песни. Сега мечтата ми е в днешно време да има повече хора като Меги и да е вярна песента http://www.vbox7.com/play:aa0a2943 . Сълзите са на очите ми ако искате се смеите. Аз лесно си дойдох лесно ще си отида, но забога НЕКА ВСЕКИ ЧУЕ ТАЗИ ПЕСЕН http://vbox7.com/play:94fbad0c . Сбогувам се със вас в момента съм много разтроен че немога да напиша нищо като хората.

До Меги
    Изчел съм ти всички 3159 коментара
    Въпроса ми е какво ти е мнението за мен? (искам честно) А помниш ли как се казвам ? Ще ти липсвам ли ? виж това http://vbox7.com/play:00775590

П.П Благодаря на целият екип на teenproblem.net за добрите мигове, последните 1-2 седмици особено вчера усмивката неми падна от лицето. Надявам се потребиетелското ми име да не бъде изтрито или банато . Ако знаете името на човека до който пишете пишете му по име а не по ник.
    Тази песен изразява как чувстах форума http://vbox7.com/play:b312ef55 .
    П.П. На 17 май в 23:59 минути ще пусна тема. Желая на всички и особено на Меги здраве(ще стискам палци за очите), щастие, ЩАСЛИВ БРАК (добра тъща и тъст, мисля че традицият да се кръстят децата на бабите и дядовците в 99% е много добър начин да покажеш уважението което са заслужили).
    За контакти ЛС или gypak@mail.bg (gypak или gypaku ми е потребителското име на доста места).
    Извинявам се че ви занимавам с неща който не ви вълнуват, и за правописните грешки.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    ^^ а всъщност никъде не споменаваш от какво си болен, каза само че ти е пукнато ребро и имаш навехнато рамо

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Би ли се снимала в еротично списание? Не

Какви филми харесваш? приключенски

Кое е най - милото нещо, което са правили за теб? Наистина много мили неща , не мога да кажа кое е най-милото. Най-добрата ми приятелка например ме изненада за рождения ми ден и дойде от Париж до тук само за това. Седя тук точно два дни.

Има ли нещо, за което съжаляваш? Не, учим се от грешките си

Липсва ли ти нещо от детството? Всичко ми липсва. Детството е нещо страхотно. Искам да играя по цял ден в градинката и да лудувам без да ми пука за нищо.

В Бог не вярваш, а в съдбата? В съдбата да

Има ли нещо, което в момента ти липсва, в смисъл...смяташ, че ако имаш И него животът ти би бил идеален? (И ако да какво? ) приятелите ми във Франция

Коя ти е най - най - най - голямата страст?спорта
    Nadelina:

Koe e neshtoto, koeto te e nakaralo da plachesh i da stradash nai-silno?
    Вече някой ме попита, но наистина не ми се говори за това. Не искам да го мисля. Тежък период.

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheNh3
    какво би те накарало да се разделиш окончателно с човек който обичаш ?
    Лъжата !

hottie
    Guest

Re: Сбогом дано си щаслива

Цитирай Първоначално написано от WTF±
    Така добър вечер(това е като да идеш на панахида и да кажеш добър ден на опечаленото семейство).
    Това е последният ми пост. Днес разбрах много неща, ще ги споделя с четящите темата след което ще задам последният си въпрос към Момичето на стола.
    Днес бях на доктор и ми направиха снимка на гръдният кош, оказа се че вчеара съм спукал ребро, идеята ми беше за снимката ми взеха 30 лева а имам осигуровка (бях ученик). Напуснах работа рамото ми е навехнато и немога да работя като хамалин (работех в склад за хранителни стоки). Скарах се със наще, който са на почивка до септември месец. Приятелите ми много отдавна разбраха че ненавиждам лицемерите. Нямам и алкохол с който да убия мъката. Та сега по същесто точно това си мислех до днес : Аз съм българче обичам наще планини зелени, БЪЛГАРИН да се наричам първа радост е за мене. О неразумни юруде, поради що се оставяш да те оправлявам мошенници ? Преди 19-20 години вашите бащи, майки, баби и дядовци успяха да свалят 1 правителство сега е ваш ред, не се оставяйте да ви мачкат, вие сте хора, и имате права като такива. Не може 300 000 турци да избират кой да управлява БЪЛГАРИЯ. Те са българи фанатици който мислещи се за турци и не знаещи нито една дума на турски. Хора който се стараят да помогнат на другите без да имат лична изгода са 0.001 % от населението (да не кажа че са 2-3 в цяла българия). Пак да се върна към мен на 19 съм досега не съм се целувал с език (нещо за което съжелявам че не се осмелих когато имах възможност), преди време имах приятелка с която бяхме разделени на 2 седмици се виждахме за по 1-2 дена прегръщах е и е целувах по бузата ( да не съм го правил с никоя. Надявам се за това което казват че живото прееба*а всички да е истина защото ще си умра дев...........). Винаги помагам на хората без значение (може и да не са ми симпатични да не кажа противни но ако мога ще помогна на всеки от сърце). Никога не съм крал и не съм взимал забранени вещества. Само 1 път съм лъгал със което съм горд. една възрастна жена около 60 години си беше забравила парите пред банкомат и плачеше защото някой и ги беше взел, тогава аз изтеглих 200 от парите на наще и й ги подарих, след което казах на наще че съм ги изгубил. Мечтата ми беше да стана легенда. Днес осъзнах че съм болен от смъртоностна болест, аз съм просто човек (грозен, беден и без истински приятели). Не искам да ви развалям настроението с моята депресия но ще продължа да ви разкавазм.Искам само да се извиня на всички който съм убидил и наранил и на Меги че и досаждах. Тези който слушат чалга да не ми се сърдят защото песни като Купони на Ванеса и Напипай го на Азис са за отайката на обеществото, съгласен съм че има и хубави песни. Сега мечтата ми е в днешно време да има повече хора като Меги и да е вярна песента http://www.vbox7.com/play:aa0a2943 . Сълзите са на очите ми ако искате се смеите. Аз лесно си дойдох лесно ще си отида, но забога НЕКА ВСЕКИ ЧУЕ ТАЗИ ПЕСЕН http://vbox7.com/play:94fbad0c . Сбогувам се със вас в момента съм много разтроен че немога да напиша нищо като хората.

До Меги
    Изчел съм ти всички 3159 коментара
    Въпроса ми е какво ти е мнението за мен? (искам честно) А помниш ли как се казвам ? Ще ти липсвам ли ? виж това http://vbox7.com/play:00775590

П.П Благодаря на целият екип на teenproblem.net за добрите мигове, последните 1-2 седмици особено вчера усмивката неми падна от лицето. Надявам се потребиетелското ми име да не бъде изтрито или банато . Ако знаете името на човека до който пишете пишете му по име а не по ник.
    Тази песен изразява как чувстах форума http://vbox7.com/play:b312ef55 .
    П.П. На 17 май в 23:59 минути ще пусна тема. Желая на всички и особено на Меги здраве(ще стискам палци за очите), щастие, ЩАСЛИВ БРАК (добра тъща и тъст, мисля че традицият да се кръстят децата на бабите и дядовците в 99% е много добър начин да покажеш уважението което са заслужили).
    За контакти ЛС или gypak@mail.bg (gypak или gypaku ми е потребителското име на доста места).
    Извинявам се че ви занимавам с неща който не ви вълнуват, и за правописните грешки.
    Ангеле каквото и да мисля за теб ще ти го напиша на ЛС..

hottie
    Guest
    Благодаря на всички за въпросите ви. За мен беше чест да съм на стола
    Слизам от стола, защото тези дни няма да имам толкова време.
    Отстъпвам мястото си на amatorium.

Васко

Мега фен Аватара на machoka
    ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си