На втори август в местноста попови ливади ще се проведе традиционен събор по повод 105 години от илинденско-преображенското възстание ще дойдете ли ?
Няма да съм тук
Колко е най-скупата ти дреха, а най-евтината ?
Най-евтината е блузка за 4.90лв(най-любимата ми !) , а най-скъпата е една рокля- не знам колко струва точно, защото ми е подарък.
Изкажи мнение по въпроса
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=181790 ооо съжалявам.Нямам мнение, не разбирам от техника много много.
Ти проучваш пазара, каква е твоята прогноза за икономиката ни в близките месеци (дано не е като във вица че реалното ни положение е четири пъти по зле от песимистичнота прогноза).
Проучвам продуктите на пазара, от икономика не разбирам много, затова няма да говоря глупости
Последно моляте свали си
ТОВА инсталирай го (направих ти регистрация ако го свалиш кажи ми за да ти кажа потребителското име и паролата

)
Свалих си вече ама едва ли ще го ползвам. "баси какво толкова му намирате на тоя скайп?
Еее сега на пук ще го изтрия.
Така тъкмо се сетих. Каква кола би искала да караш освен пунто ?
а) Последен модел Mclaren Mercedes SLR 722 или SL55 AMG (20BHP повече от предходният)
б) Ferrari FXX
в) Pagani Zonda R (ще я скъсам ако ми падне такава)
г) Maserati MC12 Corsa
д) SSC Ultimate Aero TT (най-бързата кола в света)
е) Aston Martin DBS V12
ж) Lamborghini Reventon
з) Maybach Exelero (1 единствена бройка в света и освен стартова цена от 5 милиона евро друго с което да изпъква пред останалите немога да се сетя)
и) Bugatti Veyron (бившата най-бърза кола в света. От 0 до 100 за 2.5 секунди)
й) новия ФИАТ ( не знам какъв се води точно - един малък)
Радваш ли се, че взеха под предвид моето предложение за стола ?( ще предложа да си 2-3 седмици на стола

) -
По-скоро притеснена. А не може ли да седя на стола 2-3 дена и да го отстъпя на друг?Сериозно питам.
До десети май беше на екскурзия в Испания (така помня поправиме ако греша) Хареса ли ти ?
рай
Така продължавам с редакцията:
Някога ползвала ли си предимството че си десетка ?
Кой ти каза, че съм десятка? Може би това си мислиш за мен, но имам и много отрицателни черти. Създал си си някакъв виртуален образ за мен, който идеалисираш прекалено много според мен
Освен оня вид спагети какво друго обичаш да ядеш ?
всичко без дреболийки и други изчанчени неща
2 пъти си използвала забранени вещества, съжеляваш ли ?
не
Къде повече ти харесва да учиш в Сорбоната или СУ ?
СУ
Ти мене уважаваш ли ме
казах ти да оставиш уискито
това е за сега след малко ще измисля друго