- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На горещия стол е the_hottie
1. МегиПървоначално написано от Sam90'
2. Един фаворит не , но много готини хора, да. Няма да изброявам, за да не забравя някой. Дразнител - не бих казала. Има хора, които ме дразнят от време на време, но ми минава бързо.
3. В семейните не, в приятелските да и романтичните да.
4. Мнооого сложно - айде да кажем Guns'n Roses например(класика), тъй като израстнах с тях.
5. Нямах скайп до днес, но още не го ползвам редовно (имам 2 контакта), но защо не. Но не обещавам да съм постоянна.![]()
Тази сутринПървоначално написано от indecent
![]()
Мерси за поздрава.Песен, която най-много харесваш (знам че не обичаш думата любима песен) ?
Специален поздрав Натисни тук
Любима песен....нямам любима.Имам много любимиПросто не мога да изредя толкова много
1.Не за бога! Този филм го видях в топ 10 преди няколко дена и ми стана много смешно!Първоначално написано от ScionOfStorm
Като се регистрирах за първи път исках да отговоря на един много глупав въпрос и понеже тук надделяваше имиджа "кифли" и на бъзик се регистрирах като the_hottie . Сега малко съжалява, защото всъщност е много псведоним. Но тогава не знаех, че ще остана толкова време във форума.
2. Щом съм се върнала в България значи ми харесва(за тези, които не знаят аз съм живяла години наред във Франция). Да - животът не е розов, трудно е, скъпо е. Но има и толкова хубави неща- хората са страшно готини, умни. Трябва само малко по-позитивно да се гледа на нещата и хората да се стараят да се усмихват повече. Аз вярвам, че някой ден ще достигнем стандарта на живот, за който си мечтаем всички.
3. Не - връщам се от там.От Франция. Мисля да си остана тук.Все повече и повече млади хора бягат, аз пък ще остана!
Коя е свалката от момче, която не би могла да забравиш скоро/никога?
1. Обожавам да пътувам и щом имам възможност го правя. Всяка страна е много впечатляваща - сега си мисля, коя най ме е впечатлила и не мога да реша. Но ако трябва да се върна някъде то ще е в Лондон.Първоначално написано от Sam90'
2. МОРЕ !
3. Ъъъ ... може ли ниски обувки? Иначе имам и токчета(но за извънредни случаи) и кецове.
4. Среднощна разходка в парка с готина компания и добро настроение.
5. да гангста. Никога не ме е привличала мисълта за принц. Не съм много романтична. Обичам предизвикателствата и по-опасното. Всичко в рамките на границите разбира се.
Какво е най-голямото нещо,което си постигала до сега ? :P
а почивка за мен?Първоначално написано от WTF±
![]()
1. Да. Сега го виждам редовно, но не изпитвам нищо към него.Първоначално написано от Mirelchetoo14
2. Обичам да чета общо взето всичко без фантастика. Харесвам какви ли не книги като тези на Roald Dahl, Orwell - Фермата, Пипи дългото чорапче...
3. Страхотен въпрос- на дъвка, на дъжд ...това са първите миризми, за които се сетих
А бой ??Първоначално написано от xaxa
НЕ НЕ СЪМ АЗ !
![]()
Ти ме затапи тотално..може би страх да не бъда на ниво. Ти какво мислиш че е?amatorium:
Po kakuv nachin mislish, che e svurzan straha ti ot publichno pokazvane na tvoq obraz s vutreshnoto ti jelanie za exhibicionizum?
При различни обстоятелства може би да.Първоначално написано от xaxa
на 23Psychopath*
на колко си?
Не ме е страх - може би ме е страх за него, защото според мен ме идеализира прекалено много, а не трябва и няма за какво. А това, че чете всичко, което пиша е вманиачено, но сладкоПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Ами не се сещам за нищо конкретно. В смисъл, че свалките ми не са били кой знае колко интересни. Просто в подобни моменти си говоря с човека до мен и се опознаваме.Първоначално написано от cherinka
Може би това, че съм самостоятелна от доста време.Първоначално написано от iliana_svoge
Против гей парада съм , защото според мен не е нужно да изпъкват по този начин. Хетеросексуалните не си правят парад, нито пък нимфоманките образно казано. Но не съм и привърженик на насилието. Според мен насилието не решава никакви проблеми. Аз си седя настранаПървоначално написано от exploitedteen
ДаLunatic-hai
гълташ ли ?
Здравей и от мен!
Какво си учила в Сорбоната и колко време?
А какво учиш сега в СУ?
Наново ли кандидатства в БГ или е било един вид преместване от уни в уни?
Къде си учила средно?
От колко време си постоянно в България?
Защо реши да се върнеш?
Как се сдоби с френско гражданство?
Какви езици владееш?(Някъде прочетох 4-кои?)
Наистина ли си сгодена или нещо се бъркам?
Работиш ли?
Ако-да,какво?
Вярваш ли в брака?Искаш ли да се омъжиш или предпочиташ "живеенето на семейни начала"?
Това е засега,благодаря...
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Искаш ли да живееш вечно ? А би ли се осмелила ?
Всяко хубаво момиче е седмица, щом си интелигентна осмица, а щом мразиш чалгата (значи не си отрепка) десетка. От тези коли който изредих знаеш ли поне 1 от тях ? Да не говориш за своето Пунто ?
А да ето го и най-личният въпрос до сега: Вярваща ли си ? В каква религия ?
От колко време си самостоятелна и как го постигна? Трудно ли ти беше? (Под доста време разбирам преди 18, затова питам дали ти е било трудно, сподели малко жизнен опит :Р)
Чувала ли си за Фарох Булсара (Farrokh Bulsara) без да търсиш в нета ?
Смяташ ли че това е вярно:
Мозъкът е мускол и като него позваш атрофира ?
Предполагам плуваш добре щом караш сърф. Страх ли те е че докато плуваш може да ти се схване нещо (аз изпадам в ужас и гледам да не плувам много на дълбоко), и това че плуваш добре дали ще ти помогне.
Случвало ли ти се е да се напиеш и докато си спиш да паднеш от леглото ? А стомаха ти да не издържи на 2 големи уискита. И да заспиш над кефена ? Тази сутрин тези въпроси са много актуални.
И така последен въпрос от 1 до 10 ти самата с колко се оценяваш
Къде ти изчезна аватара?Мнението ти за Синдел?Ти или тя сте "по на ти" в секса?Нещото на което си се смяла от сърце?
Кой са по-гнусни мъжете или жените? А по-висши ?
Виждала ли си се със някой от форума (може би Роси) ?
^
Коя Роси? Аз ли?![]()
По темата - Има ли нещо в секса, което категори4но би отказала да пробваш?
На какво си готова за 4овека, когото оби4аш? На какво не?
Себе си ли поставяш на първо място винаги или другите?
Какво би искала да промениш в характера си? А във външния вид?
![]()
Робинята на Quench
Здравей
Моля, мерис и на тебПървоначално написано от Memento mori!
![]()
1. Не, не искам.Първоначално написано от WTF±
2. Хаха ами не не знам, признавам сиСамо прочетох иии
. Нее говоря за едно ново фиатче. Мисля, че е фиат 500
3. Не вярвам в бог
Няма да навлизам прекалено в детайли, но преминах през един много труден етап за мен в живота ми и трябваше да се науча да бъда самостоятелна от рано.Хванах се на работа и се справих.Първоначално написано от Nobody
Беше ми ужасно трудно, имала съм много гадни моменти, но ето ме на :P
FIAT Ciao 500
Приблизително 30.412лв в Германия за 1.4 бензин, 16V;
ABS, Airbag на мястото до шофьора, Airbag на шофьора, ел.стъкла, Климатик, Сервоуправление, ел. блокиране на скоростите, Централно заключване, Фарове за мъгла, Странични Аirbags, Бордов компютър, ESP, лети джанти - лек метал, Скоростна кутия
![]()