- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вярно ли е?
вярно ли е, че когато ти е омазнена косата ии сложиш бебешка пудра на нея и после издухаш пудрата със сешоар, на косата ше и се махне мазното ????
няма да се махне,но няма да си личи толкова
ako ti e mazna ii sled banq dokato e mokra v korenite q prsaka6 s lak i su6i6 ima efekt![]()
нз опитай
помага доста...ако ли не иди при фризыора той щи каже кфо да праиш...или ако не с пяна след къпане и я сушиш със сешоара е няма да мърда 2дена ..Първоначално написано от GaBiIi__
е ама не прекалявай малко слагай
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tq pita dlai e vqrno a ne 4e neinata e omaznena ami ponqkgoa se nalaga
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
За първи път чувам, ама има логика
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
За първи път чувам, ама има логика
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Аз не виждам логика...Първоначално написано от S_L_A_D_U_R_K_A
По принцип за тази цел си има сухи шампоани.
За какво ти е да използваш пудра като има специализирани продукти?
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC
щото мн си я изтощавам попринцип със сешоари, преси .. кремове и тн .. и не ми се ще да ползвам още специализирани продуктиПървоначално написано от HePpitO
попринцип си къпа косата през ден ии искам поне през два дена, щот се съсипва и тва с бебешката пудра ми се видя вариант..
![]()
Aми ако искаш пробваи как е с пудра намен ми звучи странно, като някоя бабина дивитищина обаче може и да помага не знам![]()
+1Първоначално написано от dark_sw
![]()
Пудра на омазнена косаНа мен ми изглежда гадничко
Омазни ли ми се косата просто я измивам (обикновено през 2 дни), кофти ми е само мисълта. Намали стилизиращите продукти и я мий по-често, можеш да използваш бебешки шампоан и веднъж седмично нормален.
Защо не се изкъпиш ?!
Иначе ако толкава много ти е интересно пробвай и ще разбереш. Макар,че според мен непомага![]()
![]()
![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Пробвай и ще видиш.Според мен тва са пълни глупости.![]()
що не си купиш на sunsilk светлосиния-против омазняване има много добър ефект преди косата ми беше много гадна и мазна даже на няколко пъти се къпа,суша се и тя пак е мазнамн беше гадно но след няколко измивания на косата с тоя шампоан спря да се омазнява ползвам го от около 3-4 месеца и вече съм забравила кво е мазна коса
![]()
![]()
пробвай
![]()
Ako imah 10 sredni prusta i desete 6tqha da sa za vas!!!! :*
Аз съм супер доволна от продуктите на sunsilk и освен шампоана може да използваш едно пръскало и то е против омазняване.Първоначално написано от Just`another`kid
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC