za da e ok trqbva da e okolo 58 kg ..
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
ВИЕ СТЕ МАЛОУМНИ ВЕ!
Гледате кантара или някой сайт и ОП дебела/слаба съм..
Вие не можете ли да се погледнете и да прецените ве
МАЛЕ НАПРАВО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!
Погледнете се, има ли някви сланини по вас, дебели ли сте, слаби ли сте.. то се разбира като се погледнеш..
Дебела ли съм вика.. снимка няма.. можем да кажем, че си дебела, пък да си слаба, нали? Точно така..
ИБАСИ.
Хух,Аз съм 1.75м и съм 56 кила (тоест по4ти като твоите мерки) и се 4увствам перфектно..Първоначално написано от Jamalska
Според мен си си много добре![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Според мен не е нормално на 13г да си 75кг....![]()
![]()
ЪЪЪ! И според мене не е нормално,но и тва дето изверва пожелателното тегло според мен е капут, ако ка4а 11кг както ми пи6е 4е е нужно няма да ходя,а ще се търкалям!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Абе и на мене така ми излиза..Индексът ми е 19 и теглото ми е идеално.Ама това нещо явно не много в ред.Не съм в идеалната норма,определено,имам кво да свалям.Първоначално написано от dolce_lady94
би трябвало да си е наред....хората са доста критични към себе си...явно си си добре а излишно се притесняваш
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Да бе, на мен ми пише че трябва да кача 15 колограма. 6-7 добре, ама 15!![]()
Ммм на мен ми пише, че теглото ми е идеално, но аз смятам, че ако сваля 2-3 килограма ще изглеждам по-добре...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
mi priqtelkata ti si e debela
pak tva za kilogramite i na men mi kazva che trqaa kacha kilogrami ama ne mislq che sa mi nujni ... :]
Момичето и на 25 години да е и да е 1.80 пак ще е дебелаПървоначално написано от fuck_me_pls
![]()
I Love
Vania
Kabakova
damz.. i az mislq 4e ne e normalny ..
Офф .. едни и същи теми ..
Много ясно ,че не е нормално - Първо на 13 години да си 1.73 и второ да си почти 90 кг.. и трето да си момиче ... Определено нещо не е в ред ;]]
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
НЕ е нормално![]()
Не знам какво става, когато ме погледнеш. Не знам какво става, когато се усмихнеш. Не знам какво става, изтръпвам онемяла. Не знам какво става, но неприлични мисли в мен валят. Обичам те … Умирам с теб да бъда! {P}{}{P}
Категорично НЕ!!!