.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Връзка след секс......?

Здравейте на всички.
    Преди около година бях пуснала същата тема, но понеже се навъдиха още много и нови юзъри реших, че искам да чуя и тяхното мнение.

Та, значи, (1)главно ме интересува дали сте започвали връзка с някого, с когото след запознанството ви сте спали заедно ((2)дали на същата вечер, (3)Дали някъв период от време след това или (4)дали сте поддържали някакъв контакт с човек, с когото сте спали.
    (5)И колко от вас след такъв секс сте започнали дълга и трайна връзка.
    (6)и колко от вас - сте опитали, но не се е получило и ако може да изтъкнете някакви причини, които са свързани с това, че сте спали с някого, а не примерно "еми разделихме се щото аз бях еди си къв/ква, щото много се карахме" и прочие.
    (7)И колко от вас сте се влюбвали в човека, който ви е доставил блажена наслада и след това сте страдали по него.
    ( 8 )И колко от вас сте се влюбилИ и ви е огряло.
    (9)И колко от вас ..... оф нз, измислете там нещо ново от това което ви написах.

(10)И, също така, какво мислите за връзките след такъв секс?
    (11)Опоменах ли ако не сте попадали в такава ситуация, какво бихте направили?

За момичетата: (12)Колко от вас след такъв секс сте търсили момчетата. (13)Дали те са ви търсили и вие сте ги разигравали? Или те са ви търсили и вие сте им вързали? Или сте изгубвали интерес към дадената персона?

За момчетата: Търсили ли сте девойките след секс 1)за връзка и 2)само за чисто сексуални контакти и какво сте получили в отговор.

Малко се обърках в писането на въпросите.
    Но ще ми е адски интересно за мненията ви.
    Благодаря предварително.
    Лек ден!

1-во че не познаваш човека за секс същата вечер ... еми иначе кво лошо за стабилна връзка

Re: Връзка след секс......?

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Здравейте на всички.
    Преди около година бях пуснала същата тема, но понеже се навъдиха още много и нови юзъри реших, че искам да чуя и тяхното мнение.

Та, значи, (1)главно ме интересува дали сте започвали връзка с някого, с когото след запознанството ви сте спали заедно ((2)дали на същата вечер, (3)Дали някъв период от време след това или (4)дали сте поддържали някакъв контакт с човек, с когото сте спали.
    (5)И колко от вас след такъв секс сте започнали дълга и трайна връзка.
    (6)и колко от вас - сте опитали, но не се е получило и ако може да изтъкнете някакви причини, които са свързани с това, че сте спали с някого, а не примерно "еми разделихме се щото аз бях еди си къв/ква, щото много се карахме" и прочие.
    (7)И колко от вас сте се влюбвали в човека, който ви е доставил блажена наслада и след това сте страдали по него.
    ( 8 )И колко от вас сте се влюбилИ и ви е огряло.
    (9)И колко от вас ..... оф нз, измислете там нещо ново от това което ви написах.

(10)И, също така, какво мислите за връзките след такъв секс?
    (11)Опоменах ли ако не сте попадали в такава ситуация, какво бихте направили?

За момичетата: (12)Колко от вас след такъв секс сте търсили момчетата. (13)Дали те са ви търсили и вие сте ги разигравали? Или те са ви търсили и вие сте им вързали? Или сте изгубвали интерес към дадената персона?

За момчетата: Търсили ли сте девойките след секс 1)за връзка и 2)само за чисто сексуални контакти и какво сте получили в отговор.

Малко се обърках в писането на въпросите.
    Но ще ми е адски интересно за мненията ви.
    Благодаря предварително.
    Лек ден!
    (1)Ами не не съм по простата причина че секса за една вечер е имено това което гласи наименованието му секс за една вечер и нищо повече...пък и можеш ли 100% да се довериш на такъв човек...? Аз не бих...съ7дя по себе си...
    (2)Очевидно не.
    (3)И след период не съм.
    (4)Да случвало ми се е веднъж...нищо добро не излезе накрая...
    (5)Не съм от тях. И няма да съм.
    (6)Причината е проста аз съм търсил развлечение, не връзка.
    (7)Не съм страдал но ми е носил разочарование.Вече няма да повтроя тази грешка.
    (Избягвам да се влюбвам и пак ме огрява.
    (9)Правя го защото ме разтоварва
    (10)Мисля че са излишни и безсмислени.
    (11)Не бих попаднал в така ва ситуация.

Мне аз не съм ги търсил даже на половината не си оставям координатите но мен са ме търсили...отговора е бил като първия

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Мин година април месец бях на екскурзия с животни от мойто даскало. И в дискотеката си танцувах на някви кючеци и после пуснаха няква бавна песен чалга,а аз мразя чалгата и тъкмо седнах и дойде едно момиче и ме друпна аз и обясних че мразя такива песни и бавно немога да танцувам , но тя си знаеше нейната. Та танцувахме там... После в една стая се сабрахме бая народ и тя седна до мен. Пихме пихме тя почна да ме целува а аз тогава тъкмо бях скъсал с едно гадже но не ми беше криво Та после тя ми каза да ида до нейната стая.... И преди да правим нещо тя ме попита после връзка или не.Аз казах ,че съм съгласен да пробваме може да се получи.Та стана то каквото трябваше да стане. После ходих с нея 10 дни и това беше.Тя си мислеше че ще ме контролира ама не е познала. Отрязах я и не и дадох 2-ри шанс въпреки че много искаше ... Даже е й ревала за мен апф ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си