Здравейте на всички.
Преди около година бях пуснала същата тема, но понеже се навъдиха още много и нови юзъри реших, че искам да чуя и тяхното мнение.

Та, значи, (1)главно ме интересува дали сте започвали връзка с някого, с когото след запознанството ви сте спали заедно ((2)дали на същата вечер, (3)Дали някъв период от време след това или (4)дали сте поддържали някакъв контакт с човек, с когото сте спали.
(5)И колко от вас след такъв секс сте започнали дълга и трайна връзка.
(6)и колко от вас - сте опитали, но не се е получило и ако може да изтъкнете някакви причини, които са свързани с това, че сте спали с някого, а не примерно "еми разделихме се щото аз бях еди си къв/ква, щото много се карахме" и прочие.
(7)И колко от вас сте се влюбвали в човека, който ви е доставил блажена наслада и след това сте страдали по него.
( 8 )И колко от вас сте се влюбилИ и ви е огряло.
(9)И колко от вас ..... оф нз, измислете там нещо ново от това което ви написах.

(10)И, също така, какво мислите за връзките след такъв секс?
(11)Опоменах ли ако не сте попадали в такава ситуация, какво бихте направили?

За момичетата: (12)Колко от вас след такъв секс сте търсили момчетата. (13)Дали те са ви търсили и вие сте ги разигравали? Или те са ви търсили и вие сте им вързали? Или сте изгубвали интерес към дадената персона?

За момчетата: Търсили ли сте девойките след секс 1)за връзка и 2)само за чисто сексуални контакти и какво сте получили в отговор.

Малко се обърках в писането на въпросите.
Но ще ми е адски интересно за мненията ви.
Благодаря предварително.
Лек ден!