- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ok krai na temata ve4e
Здрасти на всички! Искам да ви питам какво правите през ваканцията,защото лично на мен ми е ДООООСТА скучно (меко казано).Дайте някви предложения какво може да се прави защото ми остават 2 месеца скука...то всъщност цяла година е така,но който е решил да зубри като мене...така ще е...Тааа...слушам предложенията ви с кво мога да се занимавам?
хм...какво ще кажеш да излизаш понякога?![]()
+1Първоначално написано от sladur4etyYy
може и да бачкаш![]()
![]()
E da mnogo e lesno taka,no az nqma nito s koi nito kade da otida.Ako imah nqma6e da puskam tazi temaПървоначално написано от balbuk-balbuk
ety nqkolko neshta : izlez s friends , slushai muzika, 4ati si , plyvai,ti4ai, gledai tv, hodi na more :P![]()
Еми аз ще ти кажа какво правя това лято може пък да си харесаш нещоИзлизам с приятели,прибирам се само за да спя
ще скачам с бънджи,ще ходя за седмица в друга държава,ходих на плуване,ще ходя на танци,ходя на плаж,ходя на кино,в мола се забавлявам,играя баскетбол и мн др неща... :P
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Можеш да си вземеш куче и да го разхождаш - така ще излизаш и може да мернеш някои друг приятел, след това да излезете ..
Ти учиш сега,а-похвално!=D> =D> =D> Напълно те разбирам,относно това,че няма какво да парвиш,къде да ходиш и т.н.Аз лично слушам музика,гледам волейбол-голям фен съм
и това е,освен разходките из прака
Би ли споделила по какво учиш
![]()
и защо.
![]()
Ami az sam 7 za 8 klas,tazi godina me prieha v PMG s matematika,bala mi e visok,otli4ni4ka sam i t.n.Dotuk dobre,nooooo.....Първоначално написано от mobsita
Първоначално написано от ell_ownz
razbiram te napalno
Хайде да правим клуб на скучаещите![]()
haha dobra ideqПървоначално написано от zloto
аз съм първа в клуба![]()
![]()
![]()
Да, аз и моята съседка сме в това число. Ами аз чета книжки от списъка, тичам, ходя на фитнес, помагам вкъщи ... но пак ми е скучно![]()
Spored men ako prez godinata ne se be6e otdala samo na u4ene a primerno be6e izlizala s pr-li,sega 6te6e da prodalji6 da izliza6 s tqh.Ne e opravdanie tova 4e si imala izpiti da se zatvori6 samo da u4i6.Az sam za 10 klas,sa6to u4ih i me prieha v pmg,no vapreki tova sa4etavah poleznoto s priqtnoto.Sas sigurnost iska6 da ima6 dobro bade6te,no ne zagarbvai i nai-hubavite si godini ot jivota.
VsQkA SlUcHaInOsT E ChiStO NaMeReNiE !!!
ем ходя на море през ден някъде,вечер излизам и като цяло това..![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Иди на село при баба, дядо, братовчеди ако имаш. А защо не звъннеш на някой познат, може да си допаднете и да се сближите![]()
Ox ako vi obqsnq kolko e slojno,parvo ne sam nito ot sofiq nito ot 4ernomorki grad,za da hodq na more,vtoro nqmam bratov4edi v grada vs sa izvan nego,treto,prosto poneje me podceniha zaradi tova 4e u4a nqmam mn poznati s koito mogada izlqza,4etvarto na fitnes,tanci ikvo li o6tene ne moga da hodq,ot finansova gledna to4ka,treto ne moga da se otpusna,za6toto jiveq s tatko i baba i ...da prodaljavam li????
sl
Сливен ?Първоначално написано от zelenooko_kote
mhmПървоначално написано от pencho1991
Имате ли някакви градини, които обработвате? Ако има помогни на ваще. Има ли някакви съседи, които са около твоята възраст?