.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    аман от пубери дето само искат да привлекат внимание !
    Кажете НЕ на женските мустаци !

Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!

Цитирай Първоначално написано от Бочко_банана

Ти млъкни...А на другите мерси за съветите,ще си избера нещо,за да се занимавам и да не скучая,на коойто му се струва че само се оправдавам-ами добре,все тая имате си право на мнение,а за тези които наистина дадоха добри идеи-благодаря,а това за гимнастиката, не знам кой го беше дал-е супер.Ок,благодаря ви пак.

Радвам се, че с нещо ти помогнахме

Цитирай Първоначално написано от zelenooko_kote

Ти млъкни...А на другите мерси за съветите,ще си избера нещо,за да се занимавам и да не скучая,на коойто му се струва че само се оправдавам-ами добре,все тая имате си право на мнение,а за тези които наистина дадоха добри идеи-благодаря,а това за гимнастиката, не знам кой го беше дал-е супер.Ок,благодаря ви пак.
    само не се заяждай с мене щото не знаеш аз кво мога !

Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!

И какво ако не е тайна ще и направиш? хахах

братче ще ти направя
    п.п може и сестриче да е

братче ще ти направя
    п.п може и сестриче да е
    По нета ли бе, малкия?

Umrqh ot strah,samo kato ti vidq AVATARA i mi stava qsno.

Имаш нет и комп, намери си приатели и излизайте заедно
    Голям размер на картинката! /machoka/

Разбирам те напълно.Наистина повечето момчета имащи се за "готини" не се захласват по момичета,които мислят за бъдещето.Но не съм съгласен,че поради тази причина неможеш да имаш приятелки момичета.Не всички момиченца са надути курви.Има и доста,който могат да бъдат добри приятелки.Мисля,че до известна степен проблема е бил и в теб.Трябвало е освен времето в което си учила през годината да отделяш поне малко време за да излизаш и да се запознаваш и контактуваш с нови хора с които споделяте еднакви интереси за да си намериш приятели и да не пишеш тази тема сега.Не се комплексирай от това,че нямаш приятели,напротив амбицирай се и си намери.Успех!

Град
    СофиЯ
    И аз съм отличничка и имам страшно много приятели,ама и врагове... И излизам всяка вечер...това,че си отличничка не би трябвало да ти пречи в отношенията ти с другите...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Преди имала ли си приятелки?

Цитирай Първоначално написано от gree_girl
    Преди имала ли си приятелки?
    Ami da ,no dvete mi nai dobri priqtelki o6te predi 4 godini zaminaha za 4ujbina i nqma da se vra6tat mai

А през тези четири години с кого си се движила?

Ami s 2-3 momi4eta ot klasa,ama sega kato zavar6ihme ve4e i mi ostana samo ednata ot tqh

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:
    Ми аз излизам с приятелите си от даскало виждаме се секи ден...почти де..ако не ходя на диско вечер излизам с хора от моя квартал..в краен случай с1м на компа..има мн неща за правене замини няк1де
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Е как няма каде да ходите бе елате да излизате с мене хаха

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    И аз какво по дяволите да направя, че ти е скучно ? Айде по цял ден да пишем в тая тема да не ти е скучно а ? Ти като не можеш да намериш какво да правиш, ние ще успеем да знаеш...пфффф
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Цитирай Първоначално написано от XceSS
    И аз какво по дяволите да направя, че ти е скучно ? Айде по цял ден да пишем в тая тема да не ти е скучно а ? Ти като не можеш да намериш какво да правиш, ние ще успеем да знаеш...пфффф
    Не съм те карала нищо да правиш.Като ти е толкова тъпо-не влизай,къ'в ти е проблема?

Re: ХаЙдЕ дЕ кАжЕтЕ нЕщО...тОлКоВа Ли Е ТруДнО,pls

Здрасти на всички! Искам да ви питам какво правите през ваканцията,защото лично на мен ми е ДООООСТА скучно (меко казано).Дайте някви предложения какво може да се прави защото ми остават 2 месеца скука...то всъщност цяла година е така,но който е решил да зубри като мене...така ще е...Тааа...слушам предложенията ви с кво мога да се занимавам?
    оф бе има 1000 такива теми Поразрови се, в раздел "У дома" всяка втора е "скучно ми е", "предложения за убиване на скуката","няма с кой да излизам" .. Днеска най-малко на 5 такива попаднах
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Ami s 2-3 momi4eta ot klasa,ama sega kato zavar6ihme ve4e i mi ostana samo ednata ot tqh
    На колко си ,ако не е тайна??12 клас ли си завършила
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Аз пък си зиам нов байк и мисля да ставам баъкър .Иначе може примерно да уформиш тялото си като ходиш на фитнес ,бягаш в парка,ходиш да плуваш -тъкмо ше си в добра форма за новия клас !Запиши се на някъв спорт -там мое да откриеш нови фр-та . .Но ако не намериш какво ти е интересно няма с кво да ти помогнем !

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    А защо не заминеш някъде на почивка? Тъкмо ще се разсееш от еднообразието, ще изживееш доста приятни моменти.
    А пък ако не си помисляла за съседите - сега е момента.
    Басейнът също е алтернатива - там може да се запознаеш с доста хора, решили да се отърват от жегата по тоя приятен начин.
    You are broken, I can fix you...

ami xodi da bqgash nqkude,pomagai vkushti, nameri ot skype nqkoi priqtel i zapo4nete da si pi6ete,a posle izlezte 4eti si knigite,

Ами обади и се, излезте няколко пъти на кафе, на разходка...покани я у вас и гледйте някое забавно филмче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си