- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кофти ситуация!!! Help
Проблема е такъв...имам сериозен приятел от близа 6 месеца обичам го и държа на него,но напаследък започнах да мисля за друго момчемразя се,за което.Обичам приятеля си но как да избия друте от главата си.Пффф чувствам се отвратително
Скоро ще се раэделиш с приятеля си.
[size=7][b][u]fosse cos
samo ti moje6 da si pomogne6 i to kato se zamisli6 i si otgovori6 kam kogo ima6 po silni 4uvstva ....vsi4ko zavisi ot teb no ediniq trqbva da si go izbie6 ot glavata
Може да е просто временно. Не си внушавай,че го харесваш. Мисли за сегашния си приятел
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
pomisli mn vnimatelno az vedn1j napravih gre6kata da zareja edno mom4e koeto mn obi4ah i trugn1h sled drugo,s koeto ne stana n6 i ostanah sama.
(<>)...FeEliNgS cOmE To DiE...(<>)
Може би е просто моментно увлечение.Съсредоточи се върху приятеля си,прекарвайте повече време заедно.
колкото пове4е си казваш да не мислиш за другия ,толкова пове4е несъзнателно ще мислиш за неготова е в природата ни-да тър4им след забранения плод.единствения на4ин да устоиш на изкушението е да му се отдадеш.не казвам да тръгнеш подир другия,просто да не го превръщаш в забранения плод
![]()
+1 ако сега тръгнеш с другия най вероятно след 2-3 седмици ще те е яд..а може да е късно да се върнеш при френда си..Първоначално написано от schhhhhhh
Cruel Intentions
точно така се чувствам и азсамо дето след 9 почти 10 месечна връзка със сегашния ми приятел на датата, когато го направих за 1 път с бившия си приятел изплуваха вс спомени за "преди" и аз самата не разбирам какво се случва с мен ... и да мн е лесно да кажеш "не мисли за него мисли за този с който си сега" ама не става, когато сърцето, душата и тялото и действат различно не е лесно
Мога само да ти пожелая успех и да успееш да се пребориш с "проблема" \
/
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Nqma da trugna s drugoto mom4e obi4am sega6noto si no mi e gadno 4e mislq za drug.Vlubena sam v priqtelq mi i bih dala si4ko za nego i se mrazq 4e se poqviha tezi misli.kak da gi izbiq![]()
![]()
Sluchva se..na pochti seki chovek mu se e sluchvalo sled dulgotraina vruzka,za nshata vruzrast,ne mojem da ti kajem kak da si izbiesh mislite,trqbva sama da spresh da mislish za nego...da naistina e gadno,no spored men sichko she se opravi,shtom obichash priqtelq si ;]
Като се изчукаш с другия ще ти мине и вече няма да го искаш и ще се върнеш при приятеля си...така става обикновено...
Мразя изневярата следователно нямя да направя подобно нещо.И аз не го искам просто се появи в мислити ми
Това най-вероятно е някакво моментно увлечение, а и сама казваш че обичаш сегашния се приятел повече. Просто като се сетиш за другото момче започни да намераш отрицателни чертив него.
Aм ..при мен беше така - имах си приятел ,уж го обичах и точно тогава момчето,което адски много харесвах от доста дълго време се появи .и ся съм с него .Но не съжалявам,щото си заслужава.Нз ,мцко,аз щи кажа да послушаш сърцето си .Само то ще ти даде правилния отговор .
![]()
НаПраВи ТоВа,,КоеТо ИсКаШ ,,Но ПоМисЛи ДаЛи НяМа Да ЗаГуБиШ От ИзБоРа Си..
Ostani s priqtelq si,tova e moqt savet,az napravih gre6kata da skasam s biv6 zaradi drugo mom4e i nakraq ni6to.Osven tova ako skasa6 sas sega6niq si priqtel i si s drugiq,6te se 4uvstva6 o6te po gadno ot kolkoto sega,trapkata kam drugiq 6te bade vremenna i 6te sajalqva6 za istinskata ti liubov.Prosto iz4akai,vsi4ko 6te otmine.Uspeh
VsQkA SlUcHaInOsT E ChiStO NaMeReNiE !!!
и аз това се питам от известно време.Първоначално написано от Есенен_Ден
явно няма как.
Щом казваш че обичаш приятеля си, значи другото е моментно увлечение. Недей се впряга просто се опитай да не мислиш за другия и постепенно ще изчезне това влечение![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Спри да мислиш за другото момче.
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Ако наистина го обичаш, това ще мине.
Не разбирам как може да обичаш някой и в същия момент да мислиш за друг![]()