- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Опитомени Красавици
Здравейте хора ,значи по BTV има един филм НеОпитомени Красавици ,ако може някой да ми каже от къде да намеря последният епизод (финала) ще съм му много благодарна или да ми даде линк на клипче...Във zazz го има ,но само 3-4 минути не целия...Благодаря предварително...![]()
Извинете НЕопитомени ,в заглавието съм се объркала...
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Или да ми го разкажете в краен случай...Моля...
![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
Хайде хора разтърсете се нали сме тук за да си помагаме... :P
Спри да пишеш през 2 секунди. Който знае къде да ти го намери ще ти каже.
Освен ако не държиш да водиш монолог през цялата си тема.
Your pseudo sunshine I don't need.
Ще ви помоля за същото обаче за сериала Зоро ...[/code]
zdravei.do kolkoto si spomnqm zna4i mariq fernanda razkaza na ba6ta si 4e e naela 4asten detektiv da tarsi anheles.ba6tai p1k nae 6ofiora-manuel za advokat na firmata i mu kaza da podgotvi vsi4ko za da moje da uvolni gregorio.prez tova vreme gregorio prikazva6e s mafe pri koeto tq mu kaza 4e sina i e to4no ot manuel,i ve4e kam kraq gregorio otide pri manuel i mu kaza 4e dvamata s mafe imat dete(t.e. izlaga go,za6toto deteto e na manuel)i kaza da ostavi mafe na mira,pri koeto toi se 6a6na i taka svar6i.A zoro ne go gledam....![]()
Мерси ,но това беше днешният епизод ,а аз искам финала на сериала -последният епизод...Първоначално написано от ``bitch``
![]()
нищо...Първоначално написано от ``bitch``
![]()
![]()
![]()
Omfg,вместо Опитомени Красавици,аз прочетох Краставици...чета го за 10 път и пак го прочитам краставици и си викам лелеее къф е тоя извратен филм...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П.Требва ми деоптер тип телескоп или микроскоп...![]()
![]()
![]()
Omfg,вместо Опитомени Красавици,аз прочетох Краставици...чета го за 10 път и пак го прочитам краставици и си викам лелеее къф е тоя извратен филм...![]()
![]()
![]()
![]()
ne e istina kak me rasmq
![]()
![]()
o6te se hilq boje boje krastavici
![]()
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Леле направо ме скъса...Първоначално написано от shmurkam
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:
мен също!!!!!!Първоначално написано от malkata_sladurana
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ААА, колкото до сериала, мнооооого е тъп!!!!!!!
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
и аз го прочетох краставици и се чудя....божее какви краставици ..... и тъкмо си викам темата не е за тук и ти виждам постаПървоначално написано от shmurkam
![]()
![]()
разбрах ,че е красавици а не краСТавици
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!![]()
![]()
![]()
сериала м ми харесва даже съм накарала майка ми да ме събуди към 10:45 защото винаги се успивам и се немоа да го хванаа иначе от героините мн ме кефи тая сърдитата дето играе главната роля мария фернанда
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
..ма ако искаш напиши още 135135135 мнения едно след друго..![]()