.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Хахах ! Това , че искаш тяло на звяр не значи , че можеш да го постигнеш . Това , че искаш най-недостъпното нещо , не значи че можеш да го купиш . Това , че искаш още момичета не значи , че можеш да ги имаш . Едно е да искаш , друго е да можеш . Ти не правиш разлика между тези две неща . Мислиш си , че като имаш високи изисквания към другите , значи си нещо повече , но не си . Ти си едно хлапе , което не прави разлика между желания и възможности . Ти си едно хлапе , което подсъзнателно знае , че не няма големи възможности и именно за това иска . Едно хлапе , което смята , че желанията не изискват нищо . Но не е така . За да пожелаеш нещо трябва да си достатъчно смел да го поискаш , но и достатъчно смел за да повярваш , че можеш да осъществиш желанието си . Ти имаш само смелостта да искаш .

емм аз няма да нападам автора, само ще вметна, че в изповед.ком съм срещала не малко такива изповеди и авторите им го изяждат от наредби.. дали пък хората не са прави?

бих те посъветвала само да не се взимаш толко' насериозно така ще си и по-щастлив.. това ми го каза учителя по китара и наистина е прав..
    може да си умен, красив, бла бла и къвто там си искаш, но ако много насериозно се взимаш.. отиде коня дай по-ведро, опитай се да се чувстваш като нормален човек! така другите може и да не ти завиждат, ами ще ти се възхищават, ако си толкова по-най от тях, но си земен и по-скромен (тва не значи да се оливаш в псевдо-скромност)

аз едно време бях най-добрата в почти всичко, с което се захвана.. едно време, не ми се разправя как си пропилях талантите.. въпреки всички успехи и огромния ми перфекционизъм, винаги съм била скромничка а у не съм се изтъквала (не казвам че го правиш), възприемах се като нормален човек.. наистина не обръщах внимание че имам доста възможности..
    е, подхлъзнах се по едно време, почнах да се взимам много насериозно, ама как така как иначе тва нали съм аз моля ти се, възхищениет на хората изчезна, даже изчезна тва заради което хората уж трябва да ме уважават.. може да не ти е по темата, ама аз пак си изливам душата..
    иначе мноо ясно че ще те мразят и ще ти завиждат.. възхищение будят благородни добри скромни хора, дето не се взимат мноо насериозно, айляк работа беее... весели усмихнати, поставят се на 1но място с другите, даже да не са! и така блестят защото реално могат много неща,но нямат изисквания към останалите (не чак толкова високи)
    така можеш да си намериш страхотни приятели!
    но трябва да го почувстваш, не да ти става цел..
    успехи
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Хахах ! Това , че искаш тяло на звяр не значи , че можеш да го постигнеш . Това , че искаш най-недостъпното нещо , не значи че можеш да го купиш . Това , че искаш още момичета не значи , че можеш да ги имаш . Едно е да искаш , друго е да можеш . Ти не правиш разлика между тези две неща . Мислиш си , че като имаш високи изисквания към другите , значи си нещо повече , но не си . Ти си едно хлапе , което не прави разлика между желания и възможности . Ти си едно хлапе , което подсъзнателно знае , че не няма големи възможности и именно за това иска . Едно хлапе , което смята , че желанията не изискват нищо . Но не е така . За да пожелаеш нещо трябва да си достатъчно смел да го поискаш , но и достатъчно смел за да повярваш , че можеш да осъществиш желанието си . Ти имаш само смелостта да искаш .
    в повечето случаи успявам, съжалявам че трябва да те разочаровам

а за близки - допускам единствено 2ма човека от детството ми които са ми като братя, и сестра ми..

ама си и леко арогантен

страхотно е че си човек с възможности, но малко поработи над характера си
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Избиваш комплекси, най-вероятно неосъзнати, прикрити под маската на момчето с огромното самочувствие.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Хубаво е,че имаш високо мнение за себе си и се цениш,има такива, които нямат.Но рано или късно трябва да започнеш и да цениш тези около теб,в противен случай,рискуваш да останеш само.На този свят няма само "мама и тате"-има и други хора,с които можеш да се сближиш.

Град
    Sofia
    Имаш наистина огромно самочувствие,а никой не харесва толкова надути хора,които си мислят че светът се върти около тях....перфектени хора няма,а пък и да имаше ти не си от тях.... И аз да бях и аз нямаше да искам да имам нещо общо с теб,дори и като приятел (нищо лично)...

Град
    BG.Plovdiv
    Аз подкрепям мнението на {SeXy_BaBy} .Мисля ,че просто трбва да дадеш на хората шанс да те опознаят и ти да ги опознаеш ,за да намериш такива ,които да ти допаднат.всички са различни и имат различно мнение за себе си и за света .Но не мисля ,че е правилно да съдиш така хората ,нямаш право да казвай кой е тъп и т.н. За теб един човек е такъв ,ок -иди при него и му кажи в очите (аз така правя) ,и като просто не ти е приятен не се занимавай и толкоз .За всеки влак си има пътници и за тжоя има ,просто бъди по отворен към света и хората .И тези дето те съдят според мен не са прави,щото нито те познават,нито имат право,нито знаят ква е причината да си така настрен към себе си и другите . Успех .
    НаПраВи ТоВа,,КоеТо ИсКаШ ,,Но ПоМисЛи ДаЛи НяМа Да ЗаГуБиШ От ИзБоРа Си..

Човекът с невероятните възможности, с ум като бръснач, с тяло като Аполон, с въображение като Толкин и т.н. и т.н. влиза във форума да се оплаче колко е тъжно и самотно на върха?

Пикльо, летище Хюстън те вика, приземи се, че такива безмоторни самолетчета са най-уязвими в бурните ветрове. Ще говориш за умения и способности, когато създадеш добро семейство, с любяща и вярна съпруга, честни и истински деца. Когато построиш финансова империя и я използваш да строиш магистралите към бъдещето на човечеството. Когато напишеш роман, който ще остане за поколенията. Когато откриеш лекарство против СПИН или рак. Когато се превърнеш в посланик на мира, който ще спаси стотиците хиляди, които точно в този моменти измират в Дарфур и безброй много други африкански провинции.

В момента си орле, на което морето му е до колене. Думите са вятър, момче..
    Another version of the truth

Ти пък отиде в другата крайност, т.е. всеки, който не е постигнал всички тези неща е едно нищо...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Ти пък отиде в другата крайност, т.е. всеки, който не е постигнал всички тези неща е едно нищо...
    Нищо подобно. Той казва, че се чувства над останалите, те също го чувстват така. Може да победи всичко, светът е в краката му. И в същото време, единственото, което този гений е постигнал е (евентуално) здраво тяло. Ъ?

Цитирай Първоначално написано от Neon Black
    Човекът с невероятните възможности, с ум като бръснач, с тяло като Аполон, с въображение като Толкин и т.н. и т.н. влиза във форума да се оплаче колко е тъжно и самотно на върха?

Пикльо, летище Хюстън те вика, приземи се, че такива безмоторни самолетчета са най-уязвими в бурните ветрове. Ще говориш за умения и способности, когато създадеш добро семейство, с любяща и вярна съпруга, честни и истински деца. Когато построиш финансова империя и я използваш да строиш магистралите към бъдещето на човечеството. Когато напишеш роман, който ще остане за поколенията. Когато откриеш лекарство против СПИН или рак. Когато се превърнеш в посланик на мира, който ще спаси стотиците хиляди, които точно в този моменти измират в Дарфур и безброй много други африкански провинции.

В момента си орле, на което морето му е до колене. Думите са вятър, момче..
    а това, на вашето внимание е човекът-критик, способен да даде оценка на човек който не познава. посочи ми мястото където съм казал че съм перфектен. Това е обстановката около мен братле, не ми е приятно, не ми е леко за момента. Но е така, заобиколен съм от 90% тъпаци.

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Според мен, няма предвид това, че е нищо. Просто човек може да се смята за най-великия от най-великите, едва когато направи всичко това.

Относно темата ... Не те познавам и поради тази причина не мога да определя дали имаш самочувствие без или със покритие. Единственото нещо което ми стана ясно е това, че имаш твърде високо мнение за себе си. Трябва да престанеш да се надуваш толкова много, иначе няма да намериш приятели! Намали "критерийте: си за хората около теб. Ии разбери, че хората като теб са рядкост. Приятели които са твои копия няма да намериш, защото винаги ще смяташ че с нещо ги превъзхождаш!

Neon Black ти не се опитваш да ме разбереш, ти избиваш комплекси, защото сигурно си като от хората които ме заобикалят. Непонасящ да има някой, който е ПО .. Но такъв е живота. Има много хора ПО и от мен... но не и в моето обкражение

Избивам комплекси? Моля те, не използвай запазения израз за 14-годишните кукли в тоя сайт.

Няма смисъл да го правя. Тук съм анонимен. Не трупаме точки, не се състезаваме, няма никакъв смисъл да се представям за каквото и да е.

Иначе си прав, не се опитвам да те разбера. Не ми пука какъв си. Понякога пиша в този сайт само защото ми се струва, че тук-там се срещат млади хора с желанието да закрачат в правилната посока. Разбира се, не достигам дотам в твърденията си, че да показвам моят "начин" като универсален, камо ли единствен.. но пък доста от пътя, който те тепърва ще извървят, аз вече съм прекосил. И съм си поел достатъчно шутове в лицето, за да твърдя, че имам някакъв опит. Един на хиляда да се вслуша в някоя дума, пак ще съм доволен.

Като писа тук какво очакваше? Че пиклите наоколо ще те посъветват? Ще ти дадат неподозирано решение? Та те не могат да напишат правилно изречение на родния си език! Или пък си мислеше, че ще се заядат с теб и ще се направиш кефа да се подърляш с глупци просто ей-тъй, за спорта?

Кажи ми какво искаш - утеха, съжаление? Възхищение? Малко разпускане с разхвърляни обиди? Какво?

a, разбирам. ти си човека със съветите

каква е моята диагноза - безнадежден случай

какво искам.. съм написал ясно. а целта на поста не очаквам да стане ясна на коне с капаци като тебе. Всъщност, злобни подхвърляния от тоя тип не ме вълнуват повече отколкото моят пост-теб.

продължавай със съветите към "пиклите".

щом нямаш нещо смислено да кажеш, не спами. Толкова е просто

И още нещо.. Сигурен съм че си толкова сладкодумен, ЕДИНСТВЕНО АНОНИМЕН .. шемет

Разбира се, прав си за всичко.

Пожелавам ти успех в търсенето на каквото там търсиш.

Град
    Пловдив
    Ще вземете да се избиете накрая
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

казва че не му пука за мен, а само простотии. Ако беше вложил тоя творчески труд, щеше да си направиш едно есенце за колежа .

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    казва че не му пука за мен, а само простотии. Ако беше вложил тоя творчески труд, щеше да си направиш едно есенце за колежа .
    Добре де, нали искаш нашето мнение? Или може би не го искаш? Защо се дразниш, при положение, че не ти пука особено от нападките? Нека си каже мнението по въпроса и тва е Захващаш се веднага.. Абе направо тегли една черта и под нея напиши "всичките са тъпи" Шегувам се
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Ти си човека който търся.

Цитирай Първоначално написано от desert_eagle
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    в повечето случаи успявам, съжалявам че трябва да те разочаровам

а за близки - допускам единствено 2ма човека от детството ми които са ми като братя, и сестра ми..
    В повечето , но не във всички . А твоята цел е да успяваш във всичко и винаги . Но не става . Това трябва да го осъзнаеш и всичко ще е наред .

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Автора,баце,продължавай в същия дух.
    Казвам го,щото по някои параграфи
    съм на същото дередже.
    Хич не им цепи басма на пасмината.
    Може да си сам,ама като им кажеш нещо и всички
    млъкват и насират,нали.
    Оборвай ги,хранкай си ги,абе пускай ги да пасат
    Ще си намериш жена,ама не и като си на <18.
    Дотогава моеш да ръждясаш,затва смазвай оръжието
    Едно ще ти кажа за финал-
    Печелят единаците Аз в тва вярвам.

Вие сте идиоти Никъде не е казал,че е най.Никой не е най.Всеки е повече от някой в дадено нещо.Някои хора са повече в много области от други,явно като него.Той си каза,че знае има хора по от него.Ето,той сигурно е максималист.

А тая,която е писала преди мен е пълен идиот.Извинявай,ама той не каза ли,че знае,че има хора,които са по-добри от него?(едва ли във всичко,но все пак в нещо).Също ми харес и твоето гениално изречение(цитирам)
    дно хлапе , което смята , че желанията не изискват нищо . Но не е така . За да пожелаеш нещо трябва да си достатъчно смел да го поискаш , но и достатъчно смел за да повярваш , че можеш да осъществиш желанието си
    Извинявам се отново,но желая=искам.И желанията не изискват НИЩО,за да ги имаш.За да желаеш нещо трябва само да го харесваш.Вярата е за слабите.Аз вярва,че ще отида на луната.Супер и са кво.Едва ли някога ще отида,а завинаги ще си вярвам.За да постигне това,което иска той не вярва,че ще го постигне,а се стреми и знае,че ще го направи.

Това , че искаш тяло на звяр не значи , че можеш да го постигнеш
    Напротив щом желаеш нещо,ти се стремиш да го постигнеш,а ако стремжът ти е достатъчно голям ще стане.Човек,когато желае достатъчно много нещо го постига.
    Това , че искаш още момичета не значи , че можеш да ги имаш .
    Той не иска(от това,което разбрах).Но знае,че ако поиска може.А ти защо си мислеш,че не може,аз не знам.
    Едно е да искаш , друго е да можеш
    Когато искаш нещо,което не можеш,то ти се научаваш да го правиш.Не съм ли прав?
    Ти си едно хлапе , което подсъзнателно знае , че не няма големи възможности и именно за това иска .
    Аз искам да стана химик.Ето нямам големи възможности,но го искам и се уча,за да го постигна.Всяко жвлание може да се постигне.Единствената пречка времето.

Та,просто исках да ти покажа,че пишеш глупости.

А,ако си истински максималист,то наистина никога няма да си намериш момиче,ако се държиш като такъв,То щи каже,че е много добро на тенис на маса ще те бие,а ти ще си наемеш учител и ще почнеш да я биеш след известно време.Точно за това един човек си търси друг,за да се допълват.И все пак да имат и някои припокриващи се неща.Единят учи нещо другия иобратното.Въобще си разменят информация.Ако си такъв и се стремиш винаги да си по от някого,то накрая няма какво вече да ти е интересно ти си по-добър от него/я във всичко и няма какво да научиш.Единственото решение е да си намериш човек като тебе,но това не винаги е полезно,защото можеш да започнеш да се "гониш" с него.Ако ти си по-добър от него във всичко,а той също иска да е най,то той ще почне да се опитва да те надминава и няма съмнение,че някои път ще успее след тъова ти ще почнеш и накрая може да се изтребите пък да мислите нови неща.Примерно единя убива куче и вика,че не можеш да го направиш,а ти ще убиеш два слона с голи ръце,а той ще влезе в терористичен лагер на алкайда и ще се опита да убие всички и щи каже след това ти си.Веригата е отворена.А започнете ли да играете на руска ролетка...

Няма спасение за теб,ако си такъв,освен ако не си промениш начина на мислене,което едва ли ще стане.Просто трябва да спреш да искаш да си повече във всичко,а да се радваш на това,което си.Само да не почнеш да искаш всичко да е най-видиш момиче по-хубаво от твоето и го зимаш,взимаш,виждаш по-яка кола и я зимаш и т.н.

Малко дълго стана...
    Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...

Eminem-Mosh

Повече от фен
    ti sam si si go napravil tova che drugite te smqtat za takav ;] spored men poluchavash absolutno vsichko i veche ti e omraznala cqlata tazi obstanovka ... otnosno momichetata vse nqkade ima nqkoq koqto da moje da govori s tebe normalno ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си