.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 53 от общо 53

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от A_B_C
    Вие сте идиоти Никъде не е казал,че е най.Никой не е най.Всеки е повече от някой в дадено нещо.Някои хора са повече в много области от други,явно като него.Той си каза,че знае има хора по от него.Ето,той сигурно е максималист.

А тая,която е писала преди мен е пълен идиот.Извинявай,ама той не каза ли,че знае,че има хора,които са по-добри от него?(едва ли във всичко,но все пак в нещо).Също ми харес и твоето гениално изречение(цитирам)
    дно хлапе , което смята , че желанията не изискват нищо . Но не е така . За да пожелаеш нещо трябва да си достатъчно смел да го поискаш , но и достатъчно смел за да повярваш , че можеш да осъществиш желанието си
    Извинявам се отново,но желая=искам.И желанията не изискват НИЩО,за да ги имаш.За да желаеш нещо трябва само да го харесваш.Вярата е за слабите.Аз вярва,че ще отида на луната.Супер и са кво.Едва ли някога ще отида,а завинаги ще си вярвам.За да постигне това,което иска той не вярва,че ще го постигне,а се стреми и знае,че ще го направи.

Това , че искаш тяло на звяр не значи , че можеш да го постигнеш
    Напротив щом желаеш нещо,ти се стремиш да го постигнеш,а ако стремжът ти е достатъчно голям ще стане.Човек,когато желае достатъчно много нещо го постига.
    Това , че искаш още момичета не значи , че можеш да ги имаш .
    Той не иска(от това,което разбрах).Но знае,че ако поиска може.А ти защо си мислеш,че не може,аз не знам.
    Едно е да искаш , друго е да можеш
    Когато искаш нещо,което не можеш,то ти се научаваш да го правиш.Не съм ли прав?
    Ти си едно хлапе , което подсъзнателно знае , че не няма големи възможности и именно за това иска .
    Аз искам да стана химик.Ето нямам големи възможности,но го искам и се уча,за да го постигна.Всяко жвлание може да се постигне.Единствената пречка времето.

Та,просто исках да ти покажа,че пишеш глупости.

А,ако си истински максималист,то наистина никога няма да си намериш момиче,ако се държиш като такъв,То щи каже,че е много добро на тенис на маса ще те бие,а ти ще си наемеш учител и ще почнеш да я биеш след известно време.Точно за това един човек си търси друг,за да се допълват.И все пак да имат и някои припокриващи се неща.Единят учи нещо другия иобратното.Въобще си разменят информация.Ако си такъв и се стремиш винаги да си по от някого,то накрая няма какво вече да ти е интересно ти си по-добър от него/я във всичко и няма какво да научиш.Единственото решение е да си намериш човек като тебе,но това не винаги е полезно,защото можеш да започнеш да се "гониш" с него.Ако ти си по-добър от него във всичко,а той също иска да е най,то той ще почне да се опитва да те надминава и няма съмнение,че някои път ще успее след тъова ти ще почнеш и накрая може да се изтребите пък да мислите нови неща.Примерно единя убива куче и вика,че не можеш да го направиш,а ти ще убиеш два слона с голи ръце,а той ще влезе в терористичен лагер на алкайда и ще се опита да убие всички и щи каже след това ти си.Веригата е отворена.А започнете ли да играете на руска ролетка...

Няма спасение за теб,ако си такъв,освен ако не си промениш начина на мислене,което едва ли ще стане.Просто трябва да спреш да искаш да си повече във всичко,а да се радваш на това,което си.Само да не почнеш да искаш всичко да е най-видиш момиче по-хубаво от твоето и го зимаш,взимаш,виждаш по-яка кола и я зимаш и т.н.

Малко дълго стана...
    Браво!
    И на мен са ми смешни тия,дето
    имат назубкани 5-6 клиширани фрази
    и се правят на голямото добрутро.

а това, на вашето внимание е човекът-критик, способен да даде оценка на човек който не познава. посочи ми мястото където съм казал че съм перфектен. Това е обстановката около мен братле, не ми е приятно, не ми е леко за момента. Но е така, заобиколен съм от 90% тъпаци.
    тва те направи и теб тъп междудругото
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Istoriqta poznava mnogo takiva veliki hora...moje ti da si sledvashtiq ...
    ina4e produljavai v sushtiq duh...mnogo hora mogat da kajat che si nadur,s visoko samo4ustvie bez pokritie,blabla,no pone vinagi shte znaesh kakvo iskash i shte opitvash da go postigash po vse po-dobur nachin...Problemyt e veche ako naistina zaradi golqmoto si samo4ustvie si izdignal tezi steni okolo tebe i ne mojesh da vidish istinskata syshnost na okolnite okolo teb...Nadqvam se da sym ti pomognal...ako moje da se kaje che imash nujda ot pomosht.Pozdravi!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си