.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

Hybrid View

и моето откровение.. :)

не търся съвет. просто се питам какво ми става. Никога не съм задоволен. Когато съм заобиколен от момичета - искам още, когато имам пари - искам да имам най-много, ако купувам нещо искам да е най-недостъпното, когато разбера нещо искам да знам всичко за него. 99% от хората с които общувам имат високо мнение за себе си (определям самия мен като здраво стъпил на земята), мислят се за добри в това което правят, но за мен те са просто глутница глупаци, които несъзнателно се страхуват от мен (или пък съзнателно) и винаги оставят аз да вземам решения - това важи и за най-близките ми приятели. по този начин все едно съм сам.. Когато съм с момиче, съм отегчен от това че всички те без значение дали са богати, бедни, образновани, тъпи.. не могат да вържат едно смислено изречение. Когато тренирам в залата не искам да имам просто добро тяло - искам да съм като звяр.
    След като си дам сметка, след цялото това искане от моя страна хората започват да ме мразят без да си го признават защото виждат че аз го мога а те не.. Но и това е причината поради която съм сам (това аз съм си го избрал).
    Въобще възприемам определени хора като врагове, а други като стадо.. Знам че това не е правилно, но сякаш всяка тяхна постъпка или действие ми е ясно предварително. Спомням си че като малък не бях такъв, в тинейджърската ми възраст просто разбрах че единствено роднините ти ти желаят доброто, и се отчуждих от хората. Мога да бъда с всяко момиче с което поискам в своя град, но не го правя защото определям всички тях като тъпи..

ami ot tfa koeto pro4etoh razbrah samo, 4e imash adski visoko samo4ystvie i mai e bez pokritie...ne zabravqi 4e nqma perfektni hora i ti nito si takaf, nito nqkoga she stanesh, a i osven tova ne si popadnal na momi4eta..predstaqm si s kfi si obshtyval...

ето че тук имаме добри психолози. Много "точно" ме определи, за човек който изобщо не познаваш миличка. Забравете

Поредния разглезен хлапак ....

Фен
    Град
    НякъдеЕе п0 шир0кия свят!
    Даам .. определен0 имаш 0гр0мн0 сам0чувствие ... не знам дали е с п0критие или без, ама трябва да се пр0мениш! На истина перфектни х0ра НЯМА! Ии да, ти наистина си кат0 приятелите ти (ак0 въ0бще имаш такива!)
    http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/

I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ммм не бих го нарекла "самочувствие без покритие" . . . самочувствие да ,но дали е без или с покритие няма как да кажем ,защото не го познаваме.
    Начина ,по който говориш показва на хората голяма доза нарцисизъм /демек "самолюбие"/ . . . Това е хубаво ,защото преди ти сам да се харесваш ,никой няма да те хареса. . . обаче не изграждай кулите около теб прекалено високи и допускай близките си хора повече до теб научи ги и те да могат нещо ,не мачкай по-слабите
    Имам чувството ,че само аз те разбрах какво имаш в предвит и се надявам и ти да разбереш мен
    Успех!

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами не мога да те определям, но по мое мнение просто си презадоволен от всякъде ии вече се чудиш какво да искаш....какво да правиш...
    Но да знаеш че това самочуствие пречи адски много. Неможеш просто да подценяваш хората и да си мислиш ,че си над всички. Познавам доста такива хора - със самочувствие от тук до Марс и обратно без никакво покритие... разглезена работа
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от ell_ownz
    ami ot tfa koeto pro4etoh razbrah samo, 4e imash adski visoko samo4ystvie i mai e bez pokritie...ne zabravqi 4e nqma perfektni hora i ti nito si takaf, nito nqkoga she stanesh, a i osven tova ne si popadnal na momi4eta..predstaqm si s kfi si obshtyval...
    +1 to4no taka

ami spored mene si golqma otka4alka.. bez da se obida6. ama toq na4in na mislene mi e mn stranen
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Ммм не бих го нарекла "самочувствие без покритие" . . . самочувствие да ,но дали е без или с покритие няма как да кажем ,защото не го познаваме.
    Начина ,по който говориш показва на хората голяма доза нарцисизъм /демек "самолюбие"/ . . . Това е хубаво ,защото преди ти сам да се харесваш ,никой няма да те хареса. . . обаче не изграждай кулите около теб прекалено високи и допускай близките си хора повече до теб научи ги и те да могат нещо ,не мачкай по-слабите
    Имам чувството ,че само аз те разбрах какво имаш в предвит и се надявам и ти да разбереш мен
    Успех!
    Мисля че наистина разбра думите ми.

Iv4eTy не е така, не поставям себе си над другите - те сами го правят. Не очаквам да разбереш. Просто понякога мисля че котката ми ме разбира по-добре от голяма част от заобикалящите. Не бих се определил като човек лятящ из небесата. Точно обратното. Това е действителността около мен. Това че никога не съм достатъчно задоволен, няма пряка връзка с самочувствието ми, прав ли съм ?

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    narcis
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от desert_eagle

Мисля че наистина разбра думите ми.

Алооо ,Вие останалата част ,защо го нападате?Познавате ли го?Вие по-добри ли сте от него?Когато Вие напишете бозавата си любовна история /не говоря за всички ,не целя да обидя някой/ всички Ви даваме съвети.Но ако се появи някой ,който не е депресиран ,а просто има достатъчно добро мнение за себе си ,веднага става най-лошия, надутия и повърхностен . . . Не разбирам какво е това мислене?

neznam kakvo da kaja..4esno..ne mi idvat nikakvi misli..sorry

Цитирай Първоначално написано от sladkoto_bonbon4e_92
    neznam kakvo da kaja..4esno..ne mi idvat nikakvi misli..sorry
    не се притеснявай, тъкмо говорех че съм заобиколен от хора без отличаващи се мисли

Според мен ти си човек, който се стреми да прави всичко перфектно , но все пак трябва да знаеш, че не всички хора са като теб. Не всички биха могли да постигнат това твое ниво и все пак това не ги прави по-долни.
    Научи се да ги приемаш такива каквито са , защото няма чак толкова идеален човек, дори и ти не си идеален. Относно това че другите те поставят над себе си е нормално, тъй като повечето хора като видят някой, който може повече от тях и започва една завист да се поражда на подсъзнателно ниво, започват да те изолират. Лично аз съм била жертва на това. И наистина човек стига до мнението, че може да разчита на близките най-вече, но не бива така да се разсъждава само. Има хора които оценяват човек с качества и потенциал. Малко са , но ги има.

когато се държиш с човек както трябва, той се опитва да ти се качва на главата. по добре е да ги държа на мястото им, и да се чува моята дума, отколкото да симулирам разбирателство.

Да прав си, че има много хора които ни се качват на главата и ние не трябва да позволяваме това, но все пак в зависимост от човека срещу нас трябва да се опитваме да намерим правилния подход на общуване. Не винаги се налага да симулираш разбирателство, когато го няма. Просто се човек трябва да се научи да използва грешките на другите в своя полза.

От това,което разбрах за теб,установих,че ако станеш химик или физик ще си новия Айнщайн и Стивън Хоукинг взети заедно + още куп други гениални хора

Иначе хората около тебе са доста зле.Никой,никога не го приемам за нещо повече от мен.Разбирам,че е по-добър от мен в нещо,но не и във всичко-просто не може да е А момиче никога няма да си намериш.Или трябва да си голяяяяяяям късметлия.Не-замислих се пак.Никога няма да си намериш момиче.Живота е тежък...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Дай да се посмеем. Почти всички в тая тема почнахте да нападате автора. Интересно... А дали ако го видите няма да го поискате и вие? И вие да сте с него, в неговото стадо?

Авторе, браво. Рядко хората си признават с човешки думи това което ти си написал. А още по-малко го разбират. Всички вадят повърхностни изводи от сорта на "Надут си", "Разглезен си" и т.н...

Просто остави - няма смисъл. Винаги ще има някой да е по-ниско от теб и някой, който да е по-високо или поне да се доближава максимално до теб. Надявам се скоро да си в такъв кръг от хора, а не в стадо! Успех!

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Пловдив
    За мен ти си един максималист... Аз не виждам лошо в държанието ти и в мисленето ти Трудно би намерил човек, който да мисли по твоя начин..защото тогава няма да си сам.Рядко се срещат хора като теб
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    не търся съвет. просто се питам какво ми става. Никога не съм задоволен. Когато съм заобиколен от момичета - искам още, когато имам пари - искам да имам най-много, ако купувам нещо искам да е най-недостъпното, когато разбера нещо искам да знам всичко за него. 99% от хората с които общувам имат високо мнение за себе си (определям самия мен като здраво стъпил на земята), мислят се за добри в това което правят, но за мен те са просто глутница глупаци, които несъзнателно се страхуват от мен (или пък съзнателно) и винаги оставят аз да вземам решения - това важи и за най-близките ми приятели. по този начин все едно съм сам.. Когато съм с момиче, съм отегчен от това че всички те без значение дали са богати, бедни, образновани, тъпи.. не могат да вържат едно смислено изречение. Когато тренирам в залата не искам да имам просто добро тяло - искам да съм като звяр.
    След като си дам сметка, след цялото това искане от моя страна хората започват да ме мразят без да си го признават защото виждат че аз го мога а те не.. Но и това е причината поради която съм сам (това аз съм си го избрал).
    Въобще възприемам определени хора като врагове, а други като стадо.. Знам че това не е правилно, но сякаш всяка тяхна постъпка или действие ми е ясно предварително. Спомням си че като малък не бях такъв, в тинейджърската ми възраст просто разбрах че единствено роднините ти ти желаят доброто, и се отчуждих от хората. Мога да бъда с всяко момиче с което поискам в своя град, но не го правя защото определям всички тях като тъпи..

когато се държиш с човек както трябва, той се опитва да ти се качва на главата.
    по добре е да ги държа на мястото им, и да се чува моята дума, отколкото да симулирам разбирателство.
    Евала за точно тези думи ! Жестоко си прав и ти свалям шапка. Виж някои ти казват, че си надут, други, че си максималист и прочие. Но ако ти сам незнаеш какво става, надали някой друг ще знае със сиурност. Може би трябва да се замислиш, дали точно така трябва да се отнасяш с твоите "приятели", или по-точно познати. Дали е по-добре да си сам и всички да те мрязят или може би ти трябва някой, приятел(ако може така да се нарече), на който да можеш да разчиташ в трудни моменти. А и хората са казали - Каквото дадеш, това ще получиш. В повечето случаи не е точно така, но винаги има и изключения.

А по въпроса, че хората те мислят за по-добър от тях - не ги мачкай, а се радвай, че те имат за номер 1
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от p0liner0

когато се държиш с човек както трябва, той се опитва да ти се качва на главата.
    по добре е да ги държа на мястото им, и да се чува моята дума, отколкото да симулирам разбирателство.
    Евала за точно тези думи ! Жестоко си прав и ти свалям шапка. Виж някои ти казват, че си надут, други, че си максималист и прочие. Но ако ти сам незнаеш какво става, надали някой друг ще знае със сиурност. Може би трябва да се замислиш, дали точно така трябва да се отнасяш с твоите "приятели", или по-точно познати. Дали е по-добре да си сам и всички да те мрязят или може би ти трябва някой, приятел(ако може така да се нарече), на който да можеш да разчиташ в трудни моменти. А и хората са казали - Каквото дадеш, това ще получиш. В повечето случаи не е точно така, но винаги има и изключения.

А по въпроса, че хората те мислят за по-добър от тях - не ги мачкай, а се радвай, че те имат за номер 1
    Ти нещо против моето изказване ли имаш, а а а а Не ми закачай максимализма !
    You're running
    From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart

Град
    В завода на "Kamenitza" :)
    НЕ на максимализма Шегувам се естествено, нямам нищо против твоето мнение, просто давах пример

бтв. айде стига офф на темата, че само работа за модераторите създаваме :P
    По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!

Не е лошо човек да дава всичко от себе си и да се стреми към върха. Ако всички бяха така и не се отказаха лесно,щеше да е много по-хубаво. Според мен проблемът не е в теб. Това,че си точен човек,здраво стъпил на земята и знаещ какво иска ( и даващ максимума от себе си да го постигне ) е даже за похвала. Явно не попадаш сред подходящите хора,които да са като теб и да не проявяват признаци на известна доза завист и озлобление.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си