- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- и моето откровение.. :)
Избивам комплекси? Моля те, не използвай запазения израз за 14-годишните кукли в тоя сайт.
Няма смисъл да го правя. Тук съм анонимен. Не трупаме точки, не се състезаваме, няма никакъв смисъл да се представям за каквото и да е.
Иначе си прав, не се опитвам да те разбера. Не ми пука какъв си. Понякога пиша в този сайт само защото ми се струва, че тук-там се срещат млади хора с желанието да закрачат в правилната посока. Разбира се, не достигам дотам в твърденията си, че да показвам моят "начин" като универсален, камо ли единствен.. но пък доста от пътя, който те тепърва ще извървят, аз вече съм прекосил. И съм си поел достатъчно шутове в лицето, за да твърдя, че имам някакъв опит. Един на хиляда да се вслуша в някоя дума, пак ще съм доволен.
Като писа тук какво очакваше? Че пиклите наоколо ще те посъветват? Ще ти дадат неподозирано решение? Та те не могат да напишат правилно изречение на родния си език! Или пък си мислеше, че ще се заядат с теб и ще се направиш кефа да се подърляш с глупци просто ей-тъй, за спорта?
Кажи ми какво искаш - утеха, съжаление? Възхищение? Малко разпускане с разхвърляни обиди? Какво?
Another version of the truth