- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мразя жените
хаха стига сте определяли кой кво ми е направил бе !!! Ако имаше нещо щях да ви кажа бе хейтъри !!! от Варна съм , айде да се срещнем някъде около морето :P
от тоя форум единствено обичам модераторите - но без жените такива
ее да ви еба бе момичета , нали така =]
Ако нямаше нещо,нямаше да пускаш глупави теми. Или ти си природно малоумен?!Първоначално написано от RobokoB
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Хех , едни приятели ми казаха за този форум и единия тука влиза де и реших да споделя мнението на едно сто човека от Варна - момичета вие сте тъпи курви , вървете да духате ! Как пишете , тряя са ви заети и двете ръце - работете
Айде аз съм от Варна. Дай да се видим а пък ако ми харесаш може и да се разкрача или да ти го налапам. Доволен ли си?
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
усъвършенствали сме се: с крака пишемПървоначално написано от RobokoB
напълно възможно. Ей,празноглав кретен,на се ли усещаш колко си повърхностен??? Ама ич не си мисли,че некой се аби нервите да ти се нерви,ама освен "да го духате,бе момичета" нещо друго знаеш ли??Първоначално написано от bEbsI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
ххх ... доволен съм ви от предложенията , но не искам ... простете ме момичета антифеминист станах от около година вече и така) Съжалявам , променете ме
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не,ти наистина си робокоп на батерий![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе исках да напиша само че ви мразя а глей кво станамного сте лоши с нас момчетата и никога не се съобразявате с нас ... и не мислите - за тва са ви по-леки главите
тфа е тоо
Абе аз не искам друго само да ми го наместиш нали и без това за друго не стааме, а?
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
хмм...и кфо и майка си ли мразиш,бе плитка паницо?? Леле,плаче ми се от смях![]()
![]()
ами , не знам докажете с нещо , че сте нещо повече от секс играчки ?? правилно и мъжете сме лоши и ние си имаме недъзи ама ... вие па си оставате курви бе , разбираш ЛИ ?
монахините курви ли саПървоначално написано от RobokoB
![]()
аз съм неуспешен експеримент от извънземни и нямам родители - ебаси смотаната![]()
![]()
![]()
Хах ... чай ся , ти монахиня ли си ?Първоначално написано от Spider4eto
ами да ти кажа,първо за една жена е обидно да я нарекат "секс-играчка",но на теб кой ли па шти обърне некфо внимание??? Не зная,кфо точно целиш,но без жените--вие сте заникъде,ама съвсем заникъде.... кфо ли ти и обеснявам,кат нема да ме разбере муха като тебе...
не съм, ама ти оборих тезата, че абсолютно всички жени са курвиПървоначално написано от RobokoB
![]()
Чакай не ме обиждай , всъщност имам много мозък в тая глава , не ми се сърди че вие сте такива ... нито аз съм те правил нито нищо общо
Е,а ако нас ни няма,кой изобщо ще ви духа бе,а???? аре не се прай ся на умен,отговаряй, като те пита човек![]()
![]()
кой знае как се тресат с поповете тея "невинните" мноо знаеш па ти ! била ли си там че да знаеш аде ся ... свещенни лъжи и те духат , моеж да не се ебатПървоначално написано от Spider4eto
Е добре , ще отговоря на вашият въпрос !!! Каква ми е целта ? Ами моята цел е да ме обичате !
научи се поне грамотно да пишеш,па тогааа почвай да бръщолевиш![]()
![]()
![]()
Добре оттук нататък ще пиша и грамотно , само и само да ви се харесам