- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училищни автобуси в София?
Върти се клюката, че ще има училияни автобуси и в София. Това вярно ли е. Ако да, от кога ще ги въведат?
mindscan
честно мн не вярвам![]()
В други десет града вече има.
mindscan
да ама там, където има градовете са по-малки..ама нз съмнява ме в София да пуснат..![]()
ма ше е мн яко ако има шот транспорта е супер голям проблем![]()
![]()
определено![]()
Да, така е, особено вечерно време. Ето, аз например съм от Люлин и ще уча в 22-ро. Или ще трябва да ходя с маршрутка или с два транспорта (метро и трамвай).
mindscan
О, какъв ужас. Аз като пътувам с два автобуса по 30 мин. (само с единия),а? Ще ставате рано и т'ва е. Автобуси едва ли ще има във всички училища, то униформи още не са въвели навсякъде, пък автобуси..
Да, тези униформи от 2 години ги въвеждат. И шкафчета уж щяха да слагат ... мани...Първоначално написано от AFT
mindscan
при нас униформите вече са въведени от тази година и даже и цената вече знаем
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
в техникумите униформи ИМА !
Кажете НЕ на женските мустаци !
Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!
Да, но не във всички училища. А уж щяха навсякъде да въвеждат.
mindscan
ъхъ...ще въведат и ще ги утрепя![]()
![]()
Човек, който не пие, е обладан от нечисти сили, служи на дявола и извънземните, става гей или умира от гъбички и херпес!
Ох...абе ние имаме ебати скапаните училища......Или поне 80% са такива.Признайте си!...
Какво искам от едно училище,освен добро образование и...готини съученици:
-Шкафчета за всеки...За тва ще трябва да си освободят 1вия етаж,но какво пък...Все пак си е за наше удобство.По-добре така,от колкото да си мъкнем по 100 учебника всеки ден...
-Голямото междучасие да е 45 мин...![]()
-Да има училищни автобуси...Поне на отиване,ако не може и в 2те посоки...Макар,че това доста трудно ще се постигне...Защото ако за всяко училище се взимат автобуси,то като излезеш навън ще ги има повече от обикновенните коли
![]()
-Искам да ходим на екскурзии или пък на лагери...Това ще е много хубаво,защото...Еми по много причини![]()
![]()
Ииии...за сега е това...Вижте колко е малко,но въпреки всичко пак не е осъществено.![]()
![]()
![]()
10% най много са такива ми не носи бе кой те караПървоначално написано от SuNsEt
дада....даскало от 7:30 до 15:00
половината училища не могат да си ги позволят....даже не и половината,а почти всички без частните и 1-2 по-елитни гимназии в по-престижните езикови всяко лято и зима се ходи на лагер...ако си седнеш на задника пак ще идеш
![]()