- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов между приятели
Здравейте !
Познавам се с едно момиче от дълго време разбираме се страхотно, когато съм с нея забравям за всичко и всички, приятно ми е с нея..но това приятелство за мен стана нещо по-голямо.Да й обесня ли как стоят нещатата, да й кажа за чувствата ми към нея или просто да оставя така нещатата с цел да не си разваля приятелството?
Поздрави.
Еми според мен би трябвало да действаш ;]] И моя най-добър приятел ме харесваше 4 години без аз да знамИ така получиха се нещата между нас... ходехме известно време: ) Абе по-добре кажи на момичето какво изпитваш и дано да се получи нещо. Айде успех ти желая!!!
![]()
Да, но ме е изтрах да не ме отблъсне и приятелството ни да се превърне едвали не в умраза ;[ Ще говоря с нея, пък каквото е писано ще стане ;[
Благодаря за пожеланият успех
Опитай...според мен е по-добре да й кажеш. Известно време след това може да е малко неловко,но това би било по-доброто решение според мен. Ти решаваш,успех!!!!Първоначално написано от tutukupu
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Точно така нищо няма да загубиш![]()
Еми то си зависи от момичето,опасенията ти до някъде ги разбирам,обаче чак пък омраза..Действай и ще видим какво ще стане,по-добре да е наясно,отколктото ти да се измъчваш (ако е сериозно) ,а тя да седи в невидение за нещата между вас.Първоначално написано от tutukupu
kaji i![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от anincety_f
+1![]()
Кажи и![]()
действай![]()
Марш при нея...Първоначално написано от tutukupu
Ние не можем да ти помогнем,но тя ще може.Дано се получи нещо между вас.Успех.
![]()
Излишно се тревожиш,че може да се разруши приятелството ви.....Според мен даже е по-хубаво,че се познавате и че сте приятели.
аз пък мисля че трябва да си мълчиш защото съм от другата страна. мен ме харесват двама от най-добрите ми приятели.. така де и ти трябва да си преценш момичето защото аз не я познавам но.. аз не се разсърдих или да стоя далеч от тях но ж началото поне си беше кофти.. а някои пък се карат.. абе различно е.. прецени момичето и колко ти споделя и.. бе има мн неща.. ние да не сме врачки![]()
![]()
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Трябва да прецениш кое за теб е по-важно нейното приятелство или нейната любов .... ако е приятелството си мълчи и остави нещата такива каквито са ... ако е любовта и признай какво чувстващ към неяУспех
No, no more sorrow!
I’ve paid for your mistakes!
Your… time is borrowed!
Your time has come to be replaced!
а мислиш ли,че тя те харесва?
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
аз мисля че не.. момичетата не могат да са приятели с момчетата които харесват..![]()
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Приятели сте,а това означава,че би трябвало да сте искрени един към друг.Признай й какво чувстваш,може пък и тя да те харесва.
Благодаря за съветите, бяха ми полезни.
Много ме укоражихте, давате ми сили да говоря с нея за това.
Поздрави.
Да,опитай,дано да се получи. След това ако може ни съобщи резултата!Първоначално написано от tutukupu
![]()
Действай!Отиди при нея и кажи всичко което чувстваш към нея.Ако и тя испитва същото към теб,смятай че вече сте заедно,но и там малко трябва да се постараеш! Успех![]()
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
![]()
![]()
Кажи и дано се получи
уСпеХ
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
Определено и кажи :P![]()
So free
Налага се да и кажеш какво чувстваш
zdraveyte na vsi4ki,ako imate problemi molq obra6tqyte se kam men i 6te vi otgovorq blagodarq predvaritelno.o4akvam vi
Мии аз не съм съгласна с булшинството...мисля че любовта по-скоро би разбила приятелството защото след като скъсате (бъдете реалисти шанса да са вечно винаги е много малък) едва ли ще бъдете пак приятели, по този начин ще загубиш две ценни неща любовта ,но и един искрен приятел ...прецени сам дали си заслужава
![]()
кажи й.моя фр до снощи не ми каза за чувствата си към мен,за които не подозирах,така че по-добре да знае и тя сама ще реши кое е правилно и за двама ви и какво да стане