.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Любов между приятели

Здравейте !

Познавам се с едно момиче от дълго време разбираме се страхотно, когато съм с нея забравям за всичко и всички, приятно ми е с нея..но това приятелство за мен стана нещо по-голямо.Да й обесня ли как стоят нещатата, да й кажа за чувствата ми към нея или просто да оставя така нещатата с цел да не си разваля приятелството?

Поздрави.

Еми според мен би трябвало да действаш ;]] И моя най-добър приятел ме харесваше 4 години без аз да знам И така получиха се нещата между нас... ходехме известно време: ) Абе по-добре кажи на момичето какво изпитваш и дано да се получи нещо. Айде успех ти желая!!!

Да, но ме е изтрах да не ме отблъсне и приятелството ни да се превърне едвали не в умраза ;[ Ще говоря с нея, пък каквото е писано ще стане ;[
    Благодаря за пожеланият успех

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас

Re: Любов между приятели

Цитирай Първоначално написано от tutukupu
    Здравейте !

Познавам се с едно момиче от дълго време разбираме се страхотно, когато съм с нея забравям за всичко и всички, приятно ми е с нея..но това приятелство за мен стана нещо по-голямо.Да й обесня ли как стоят нещатата, да й кажа за чувствата ми към нея или просто да оставя така нещатата с цел да не си разваля приятелството?

Поздрави.
    Опитай...според мен е по-добре да й кажеш. Известно време след това може да е малко неловко,но това би било по-доброто решение според мен. Ти решаваш,успех!!!!
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Точно така нищо няма да загубиш

Град
    Бургас
    Да, но ме е изтрах да не ме отблъсне и приятелството ни да се превърне едвали не в умраза ;[ Ще говоря с нея, пък каквото е писано ще стане ;[
    Благодаря за пожеланият успех
    Еми то си зависи от момичето,опасенията ти до някъде ги разбирам,обаче чак пък омраза..Действай и ще видим какво ще стане,по-добре да е наясно,отколктото ти да се измъчваш (ако е сериозно) ,а тя да седи в невидение за нещата между вас.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    kaji i
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    pz city
    давай смело напред

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от anincety_f
    Точно така нищо няма да загубиш Айде действай и ако стане нещо пиши едно ЛС (ако искаш де )Ще ти стискам палци.

+1

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Кажи и

Град
    в лайната!
    действай

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Любов между приятели

Здравейте !

Поздрави.
    Марш при нея... Ние не можем да ти помогнем,но тя ще може.Дано се получи нещо между вас.Успех. Излишно се тревожиш,че може да се разруши приятелството ви.....Според мен даже е по-хубаво,че се познавате и че сте приятели.

аз пък мисля че трябва да си мълчиш защото съм от другата страна. мен ме харесват двама от най-добрите ми приятели.. така де и ти трябва да си преценш момичето защото аз не я познавам но.. аз не се разсърдих или да стоя далеч от тях но ж началото поне си беше кофти.. а някои пък се карат.. абе различно е.. прецени момичето и колко ти споделя и.. бе има мн неща.. ние да не сме врачки
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Трябва да прецениш кое за теб е по-важно нейното приятелство или нейната любов .... ако е приятелството си мълчи и остави нещата такива каквито са ... ако е любовта и признай какво чувстващ към нея Успех
    No, no more sorrow!
    I’ve paid for your mistakes!
    Your… time is borrowed!
    Your time has come to be replaced!

а мислиш ли,че тя те харесва?
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

аз мисля че не.. момичетата не могат да са приятели с момчетата които харесват..
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Мега фен Аватара на sasha_90
    Приятели сте,а това означава,че би трябвало да сте искрени един към друг.Признай й какво чувстваш,може пък и тя да те харесва.

Благодаря за съветите, бяха ми полезни.
    Много ме укоражихте, давате ми сили да говоря с нея за това.

Поздрави.

Град
    Бургас
    Благодаря за съветите, бяха ми полезни.
    Много ме укоражихте, давате ми сили да говоря с нея за това.

Поздрави.
    Да,опитай,дано да се получи. След това ако може ни съобщи резултата!

Действай!Отиди при нея и кажи всичко което чувстваш към нея.Ако и тя испитва същото към теб,смятай че вече сте заедно,но и там малко трябва да се постараеш! Успех
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Кажи и дано се получи уСпеХ
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Град
    (: Русе :)
    Определено и кажи :P
    So free

Град
    plovdiv
    Налага се да и кажеш какво чувстваш
    zdraveyte na vsi4ki,ako imate problemi molq obra6tqyte se kam men i 6te vi otgovorq blagodarq predvaritelno.o4akvam vi

Мии аз не съм съгласна с булшинството... мисля че любовта по-скоро би разбила приятелството защото след като скъсате (бъдете реалисти шанса да са вечно винаги е много малък) едва ли ще бъдете пак приятели, по този начин ще загубиш две ценни неща любовта ,но и един искрен приятел ...прецени сам дали си заслужава

кажи й.моя фр до снощи не ми каза за чувствата си към мен,за които не подозирах,така че по-добре да знае и тя сама ще реши кое е правилно и за двама ви и какво да стане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си