- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- xD mn mi e int za6to ?
awe momi4eta az sum zabelqzul 4e pove4eto dobri momi4eta haresvat lo6i mom4eta i mi e mn int za6to e taka hmm![]()
Защото винаги преследваш това, което неможеш да имаш. При момчетата също е така. Винаги недостъпното привлича...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
kakvo za teb e dobro momiche samo tova mi kajI?Първоначално написано от _flirt
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
emi ima nqkoi momi4eta koito sa hubavi , kulturni i vuzpitani imat hubavi ocenki ( ;d ) i vmesto da si tursat nekoe dobre mom4ence si tursat nekfi ludiПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Знаеш ли, винаги съм харесвала груби и лоши момчета, но ето как всичко се обръща и сега момчето което харесвам е много добричко и миличко, така че накрая винаги добрите печелят![]()
awe ne e to4no taka ;PПървоначално написано от Зелената фея на отбора
hubavi ako sa grozni mn mi e int za ko kaza hubavi kolko si zle samoПървоначално написано от _flirt
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Това не се отнася за всички момичета и наистна какво разбираш под "добро момиче" ?
Prosto shtoto smqtat che sha im e po-interesno sys tqh, ili pyk izkat da se izfukat pred priqtelkite si, abe kakto kaza 1 predi mene - nedostypnoto privlicha
emi 6toto sa po otvoreni ,znae6 4e kato si s teh se 4uvstvash za6titena i 4e ako nqkoi mu se izdurvi na ulicata nema se sduha kato laino(pone az taja mislq de) .
off awe kukli4ke kfo mi se zaqjda6 kazvam hubavi 6oto ako sa grozni nqma da presledvat mom4eta a sig samo 6e si govorat s priqtelkite za teh ;D i kato go vidat 6e se smeqt i 6e pi6tat aaxauaxhahxagxg
Що бре?Първоначално написано от _flirt
emi nz az sum futbolist i specialno na terena ne igrae6 li grubo i ne to4no po pravilata nemoje6 da spe4eli6.... osven ako ne si c.ronaldo .... a i v jivota e kakto na terena ne trqa da prai6 evala na nikoiПървоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()
offffff boje vinagi dobrite pe4elili xaxaxa mai kato maluk/malka mn prikazki si 4el/a .Hora ne razbrahte li 4e bez kovarnost nqma da ste v igrata,mn sujalqvam 4e go kazvam no tva e istinata prosto
Странно как има и момичета,които са " hubavi , kulturni i vuzpitani imat hubavi ocenki " и не търсят " nekfi ludi " , а точно обратното. Има и такива.Първоначално написано от _flirt
![]()
Има теми по въпроса
Търсачката не е за украса![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love