- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Крият ли от вас?
Не. Доколкото знм, де!Нищо скрито не съм намирала из нас. Всичко е на видно място.
Не крият от мен,нито от сестра ми.Знам къде се намират парите им и ако ми потрябват им искам или си взимам,НО СЛЕД като ми позволят.
като бяхме малки с брат ми сладкорийте се криеха,защото иначе всичко отиваше на момента![]()
![]()
но иначе не,нищо не крият
В къщи знам всичко къде стои. Крият сладко, но като забравят пак опират на мени питат къде са го сложилиЗащото аз се ровя и всичко знам къде е
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Аз един ден намерих пачка пари в кухненския шкаф,ама от по 20 и си взех една![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
ми аз зн повече от майка ми каде са парите щото звнна на татко трят ми пари вземи си зн каде са звъне ми той донеси парите от еди каде си до магазина щото ми трябват.. и аз ко да праа тичам .. така че зн винаги вс каде стои
не крият нищо![]()
ее само аз от време на време си крия сладкото от брат ми че той изяжда всичко веднага![]()
Нашите никога не са крили нито пари, нито цигари, нито нищо. От малка съм свикнала така и дори когато прочетох темата ми стана странно![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
mi maika mi si krie6e cigarite po edno vreme i si misle6e 4e nz 4e py6i p1k kamoli k1de sai vedn1j edna fr be6e do6la y nas i me pomoli da i dam ako imam(az ne py6a)i i dadax edna ot na maika mi i posle kato vidqla(6toto to ima6e samo 2 v kytiqta i be6e ostanala 1)i doide v staqta mi i mi vika "ti otkoga py6i6 be moito momi4e"i az se izxilix i i kazax 4e ne py6a i tq mi vika "ami togava 6to ima samo edna cigara v kytiqta?" vikam kva kytiq be ti da ne py6i6? i sa praq na y4ydena
i tq mi vika "mi ne ama edna priqtelka si zabrai cigarite vk16ti i izleze ot staqta
![]()
![]()
Ххаххаххахахахахахах евалаПървоначално написано от Kassu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не не не тва ме разби
![]()
![]()
![]()
Не крият нищо.. цигарите обикновенно си стоят по масата а парите или в портомоне или на други места,но не скрити.. аз не виждам смисъл да се крие нещо от друг в семейството..![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
По принцип живея сам и няма нищо за криене
нищо никога не са крили![]()
Не крият нищо от мен, ако ми трябват пари просто се обаждам и казвам, че ще си взема колкото ми трябват, цигарите си стоят в кухнята до ширмата и ако ми се пуши отивам и си пуша.Никога не са криели нещо от мен.![]()
Everything happens for a reason..
от мен крият колата `щото злоупотребявам с количествата![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Веднъж щях да излизам с приятелка,а бях забравила да им искам пари и се обаждам на татко и като го поразпитах и той набързо ми каза в кой шкаф са.И презервативи съм намирала...Много по-лесно щеше да ми кажат къде стои всичко,не аз да ровичкам.![]()
Абе майка ми е по тия шарлатански историйПопринцип крие от мен,сладко и пари
.Баща ми не си крие цигарите...друго кво се крие..а да дрехите щото обичам да и ги нося а също и гримовете
![]()
и аз такаПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
Никога не са крили нещо от мен, освен подаръците ми, когато бях малка, но ги намирах...![]()
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
не.единствения 4овек който крие нещо в къщата съм аз.![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
от мен крият само шоколад
Не крият каквото и да било от мен.Знаят,че не бих обрал родителите си![]()