- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Крият ли от вас?
Нищо не крият от мене
Ааа, освен по Коледа - подаръците, ама аз всеки път ги намирам и после ми е тъпо, амаа...![]()
nicolepcd
ами най-често крият парите в гардероба![]()
Единственото, което знам, че крият баща ми и приятелката му са презервативи. То щото е голямото криене де, ама си мислят, че ги крият от племенницата ми.
Иначе пари не са крили никога родителите ми или цигари, или каквото и да било. За парите си имат карти и рядко имат много в брой, цигари - не пуша, алкохол не са крили (ключовете за избата даже са в мен). Общо взето нищо и никога не са крили, защото аз не съм имала болни желания към него.![]()
не
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
+1Първоначално написано от bulgarche
Наще много често крият сладкото от мен и сестрите ми,щот докат са го упили и вече го няма.Виж върху бойлера в банята или в нощното им шкафчеПоне наще там крият нещата.
![]()
ΑΝ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΗΤΑΝ ΧΡΥΣΟΣ
ΘΑ ΗΣΥΟΝ ΘΥΑΣΥΡΟΣ
ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΘΕΟΣ
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ
Тhisavros.. <3
Дори на 13 (без няколко дни) знам всичко къде е и съжалявам за това.На който му трябва нещо - пари,шоколад,бисквити,тук-таме някой тиган,чиния или тенджера - аз съм човекът,който знае къде е всичко...Никога не са крили нещо от мен.Когато имам нужда от пари по-лесно е да кажа.
![]()
u nas parite stoqt do tv-to vinagi sa tam na koito mu trqat zema...
a ina4e maika mi si krie cigarite nqkoi pyt 6toto kat svyr6at moite i q muftq![]()
Продавам оригинални парфюми на ниски цени
Нашите не крият нищо.Няма и смисъл-най-близките хора да крият един от друг.Просто е глупаво
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Емии по едно време криха парите.
Прерових цялата къща и накрая ги намерих в една жилетка на майка ми ,, скътани в ъгъла на най-горното чекмедже в гардероба и.. зех си 10 кинта ,, похарчих ги .. прибрах се ,, казах и и тя вика "Браво момичето ми .. вече ставаш за наркоманка"
.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Не. Като бяхме по-малки, бащата криеше сладките неща а.к.а десерта от мен и сестра ми, ама ние надушваме какаото от километри, та не бяха далеч от нас за дълго.. ;д
Не крият нищо от мен.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Не поне от мен не! Криеха ги от брат ми,че имаше проблеми с посягането без да пита...![]()
иначе от мен не са крили такива работи.
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Не са крили някога нещо най вече защото аз ще го намеря. Виж аз понякога за майтап крия ключовете например и гледаш как се въртят и обръщат къщата надолу с главата. Иначе те не крият. Няма смисъл.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
Никога не са крили от мен.
за сега само презервативи съм намирала...из цялата къща...
даже не съм сигурна,че ги крият...
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
по-скоро аз крия![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
+1Първоначално написано от Jumbie483
![]()
аве за кфо им търсите из шкафовете?ако искат ще крият!бахти клошарите ..тцтц
[img] http://prikachi.com/files/503466a.gif [/img]
единственото което баща ми крие от мен е пистолета си, защото още си мисли че мога да направя някоя глупост![]()
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Ххах ми не нищо не крият.. всичко знам къде стои![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.