- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Крият ли от вас?
Никога нищо не са крили от мен. Даже като забравят нещо къде са го скрили ме питат.![]()
мм не.. а за цигарите те не пушат и се налага да си купувам![]()
![]()
... no comment ...
Ми цигари не крият, защото знаят, че не пуша и е така![]()
А за пари ... не ги крият, слагат си ли в едно голямо портмоне и в гардероба, ама и аз не им крада от парите ... ако ми трябва за нещо им казвам и те ако имат възможност ми дават, когато нямат възможност (ако например искам да си купя някоя дрешка) ми казват след 2-3 дена или на заплата![]()
![]()
+2Първоначално написано от trivium
Баба ми намери една контролна, на която имах двойка, ама тя се оказа от миналата година![]()
няма нещо което да могат да скрият от мене...
Абе моите са се опитвали ама не се получаваше.Всъщност аз никога не съм търила това,което са скрили,но винаги търся нещо свое и намирам това,което не трябва.А пари са крили на много места-в гардероба,под дюшека,горе на шкафа,даже и сейф си взехаАма мисля че не ги криха от мен.Цигари не са крили...Ама винаги аз знаех къде е всяко нещо...освен моите неща,които все ги губех
![]()
![]()
![]()
Мне, не крият пари, ама цигариииии. Майка ми си ги крие, защото ние със сестра ми като ги свършиме и почваме на аванта, та после и тя няма![]()
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
еми не крият нищо от това което си изброил, ама веднъж намврих скрити презервативине се изненадах много ама ми стана смешно баш тва да открия
![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ооооооооооооооооооооооооо оооооооо единственото нещо което незнам къде е е сладкотоникога немога да го открия
![]()
Бляяя а майка попринцип крие цигарите от тате щото той не пуши и като види мама с цигара позеленява
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Нищо не крият, пък и аз не ровя за пари, цигари ( непушач съм без тва) , сладко и т.н.Когато ми трябват пари само питам и дават или сама си взимам от джобовете или някъде, ако са оставили..не ми правят проблем, защото знаят, че никога не съм злоупотребявала с парите им..или да крада от тях.
![]()
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
не живея с тях
но когато живеех майка ми криеше пари от баща ми
а баща ми криеше цигарите си от майка ми![]()
но аз винаги знаех къде са нещата.. от мен явно са преценили, че може и да не крият
понякога баща ми крие от мен вафлички![]()
Не крият.Поради 2 причини
-> аз не пуша,че да крият от мен цигари
-> ако си криеха парите,кой щеше да пазарува![]()
![]()
![]()
Не,винаги съм знаела къде са парите и са ми казвали да си взема ,толкова колкото имам нужда,не са ми давали джобни,аз сама съм си определяла ,какво да си купя и колко да похарча.
Няма смисъл от криене,ако крият от вас,това означава,че ви нямат доверие,което е доста негативно.Аз имам мярка,дори и стотинка да взема казвам преди това,никога не съм злоупотребявала и затова ми имат доверие.
в нас сичко е чисто и ясно - парите в портмонето или джоба на чантата, цигарите върху шкафадаже понякога мама като я мързи да става да си вземе ме вика мен да й извадя
![]()
Крият пари. Ама аз знам къде са. Просто веднъж бях споменала, че знам къде са и после майка ми ме подлуди, защото ги нямало после.Не бях ги взела аз, обаче колко викове изтърпях.
И цигарите знам къде са и си взимам ако закъсам
![]()
Нищо не се е криело вкъщи , би било смешно![]()
Е вие па аххаха цигари и майка ми крие защото аз никога нямам. Баща ми си крие лукчетата .....и кондомите![]()
MASS DESTRUCTION IS MY NATURAL REACTION !
EAT MA SHIT MF AND BOW ME BITCH
Пари-не,цигари-в наща къща не се пуши амааа за разни вкусотийки, всеки си крие по нещичко за после
Не и мисля,че това е супер тъпо.Да сте чували за доверието м/у родител и дете.Е ако не сте и го няма във вашето семейство...не е хубаво.![]()